Založ si blog

Prezidentský palác, ako konšpiračné médium. .. , NEPRÍPUSTNÉ !

… nuž sama „náhoda“ chcela, že práve týždeň pred rozhodujúcimi voľbami do NR SR sa environmentalistka Zuzana Čaputová so svojim environmentálnym tímom rozhodla, priamo z prezidentského paláca vytvoriť akési predvolebné (a následne predpokladám aj povolebné) diskusne štúdio, ako by nám nestačili tie, ktoré vysielajú súkromné televízie, hlavne ako sú TV Markíza – Na telo a TV JOJ – Na hrane !

Nie nestačí, povedala si environmentalistka Zuzana Čaputová a na sociálnych sieťach spustila konšpiračné vysielanie v priamom prenose, kde v úvode vystupuje, ako moderátorka a prihovára sa nám „ovečkám“, čo seno papkáme (avšak verte Zuzana, že my ho nepapkáme!), že chce, aby jej diskusné fórum, bolo hlavne kultivované. Nuž Zuzana Čaputová, pýtam sa vás, prečo robíte takúto nadprácu pre vašich vyvolených, neoliberálov a tvárite sa, že táto vaša diskusia je vyrovnaná a preberajú sa aj „pálčivé“ témy ?!

Samozrejme, že vaša konšpiračná diskusná relácia je „kultivovaná“, keď si tam pozývate takých hostí a diskutujúcich, ktorí vyhovujú vášmu „hodnotovému“ nastaveniu a aj keď tam z publika, akože zaznie „nepríjemná“ otázka, tak je to otázka z ktorou sa dopredu počíta a odpoveď je presne taká, aby ohlúpla hlavne, tak mladých ľudí, akých ste tam práve mali a aby „výchovne“ zapôsobila na všetkých tých, čo vás na sociálnych sieťach sledujú. Jednoducho vykonštruované, šité na mieru neoliberalizmu a je to presne taká diskusná relácia, akú kedysi robili súdruhovia pred rokom 1989, v rôznych SZM sedeniach, a v tomto ste sa pravdepodobne inšpirovali u pána alebo súdruha Ondreja Dostála, aktívneho to člena SZM (Socialistický zväz mládeže – pre všetkých narodených po 1989). Ale aby som súdruhom spred roka 1989 nekrivdil, ich diskusné relácie s vtedajšou mládežou boli naozaj na oveľa vyššej úrovni, ako tá čo ste predviedli vy vo „volebnom štúdiu“ priamo v prezidentskom paláci.

Ak by ste chceli mať vyváženú diskusiu, tak by ste si do publika mali zavolať aj tých mladých ľudí zo slovenského „vidieka“ a z učňovských škôl a taktiež pracujúcu mládež, ktorá už má aký taký dotyk so skutočným životom a tí by sa tam nepýtali na stupídne otázky, ako jeden z vašich pýtajúcich sa mládencov, ktorý zhrozene poukázal nato, že vraj v našej spoločnosti je obrovská nenávisť voči homosexuálom a veľmi ho trápilo a čo s tým ďalej ! Tak tomuto mládencovi, aj vám všetkým, čo ste boli v tomto konšpiračnom štúdiu, a hlavne vám Zuzana Čaputová, odkazujem, že v našej slovenskej spoločnosti nie je absolútne žiadna nenávisť voči jednotlivcom, ktorí sú inak sexuálne orientovaní, ale prezentovať ich na verejnosti tak, že dúhové pochody, kde tancujú takmer nahý muži a nahé ženy, navzájom sa objímajúc a bozkávajúc, nemôže byť predsa prezentované, ako prínos pre našu spoločnosť ! To naozaj nie ! A je potrebné si povedať ešte jednu, pre vás nepríjemnú pravdu, že veľké percento našich mladých ľudí, hlavne vo veľkomestách, sa hlási k homosexualite nie preto, že sú naozaj homosexuáli, ale že dnes je to ich slovníkom „in“, byť homosexuálom, lebo všade kde príde a povie som homosexuál, tak je okamžite stredobodom pozornosti, každý ho obdivuje, aký je smelý, že sa k tomu priznáva, každý ho chce mať pri svojom stole a pritom, je to po fyzickej stránke celkom normálny a zdravý jedinec, ktorého, keď to časom prejde, byť stredobodom pozornosti, tak si následne založí tradičnú rodinu – otec a mama, teda muž a žena a následne majú krásne detičky a tento človek si uvedomí, aké to bolo od neho nie celkom rozumné vydávať sa za homosexuála, len aby bol v strede pozornosti !

Nuž toto je moja odpoveď tomuto vášmu zhrozenému mladíkovi a dodávam, že v súkromí nech si každý robí čo chce, ale v žiadnom prípade to nesmie ubližovať nikomu inému – inak povedané, v súkromí je povolené všetko, keď to neubližuje a neobmedzuje iných ! Pochopili ste vážená mládež a teda žiadna nenávisť, ale hlavne zachovanie zdravého rozumu !

Na záver občianka, environmentalistka Zuzana Čaputová, touto svojou aktivitou urobiť z prezidentského paláca konšpiračné médium, kde sa budú preberať, akože aj háklivé témy, ale odpovede budú rýdzo neoliberálne, je z vašej strany zneuctenie prezidentského paláca a hlavne aj kvôli tomu, že vy ešte nie ste zákonnou hlavou nášho štátu, pretože volebný proces voľby prezidenta SR z roku 2019, ešte nebol ukončený, pretože ten, ktorý jediný, ako posledný rozhoduje o ústavnosti a zákonnosti prezidentských volieb je Ústavný súd SR a ten sa ešte nevyjadril, či voľby boli v súlade s ústavou a zákonmi našej drahej Slovenskej republiky.

Očakávam, že prehodnotíte svoju aktivitu v pokračovaní tejto konšpiračnej diskusnej relácie a prestanete takýmto spôsobom znevažovať sídlo a úrad Prezidenta Slovenskej republiky.

Dôvetok :

Veď samotný Andrej Kiska vás premenoval z Prezidentky na Poistku, teda ich Poistku, lebo podľa nich vy ste len ich „Prezidentkou – Poistkou“, aby sa v NR SR schvaľovali, len také neoliberálne zákony, aké buď schvália oni – neoliberáli, alebo ak ich schváli druhá strana politického spektra (tá normálna Slovenská), tak tie okamžite vrátiť na prerokovanie, doplnenie o neoliberálne „hodnoty“ a následne to už bude v poriadku. Tu s Andrejom Kiskom súhlasím, ste v prezidentskom paláci, len akousi Poistkou a nie Prezidentkou. To sa však po PV 2020 určite zmení, lebo tieto voľby nebudú, ako sa nám snažia nahovoriť neoliberálne „demokratické“ strany „Bodom zlomu“, ale Dňom očisty slovenskej politickej scény od neoliberalizmu a od tej vašej „jedinej pravdy“ !!!

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/262742978048787/ – niečo čo už nesmie byť !

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.