Založ si blog

Andrej Kiska – Audiobiografia . .. !

…áno, je zbytočne písať o sebe dlhé a nudné autobiografie, stačia dve, tri audiobiografie a je nám všetkým jasné o akého človeka ide. Ďakujem Andrejovi Kiskovi, že sa nám takto autentický predstavuje. Aj to posledné tretie audiobiografické video, je síce krátke, ale o to výstižnejšie !

Tu už naozaj niet čo riešiť. Už nepomôžu žiadne výhovorky o akomsi zostrihaní, alebo o Ficovej pomste, jednoducho nič – „padla klec“, Andrej Kiska !

Taktiež je zbytočné sa vôbec zaoberať sa a rozoberať obsah tejto Kiskovej audiobiografie. Každému súdnemu a príčetnému občanovi – voličovi musí byť jasné, že u Andreja Kisku nie je všetko s „kostolným poriadkom“ a už vôbec nie v súlade s trestným právom, platným na území SR. Nuž, ale to nechajme na orgány činné v trestnom konaní, ktoré pravdepodobne v Kiskovej veci konajú v absolútnom utajení, lebo do Denníka N, sa nedostala žiadna informácia o týchto Ficových pomstychtivých videách, tak, ako sa to deje vo vzťahu k Ficovi, SMER-SD a všetkých, ktorí sa len obtreli o Fica a SMER-SD napr. „autentická“ „kočnerová threema“ !

Ako je možné, že najinformovanejšia „novinárka“ všetkých čias na Slovensku Monika T. z menovaného denníka nedisponuje, touto Kiskovou audiobiografiou, kde sa zasekol prúd absolútne „dôveryhodných“ informácií z jej dôveryhodných zdrojov ?! Ako to, že si Andrej Kiska na to, aby zistil, kto stojí za týmito „pomstychtivými“ a „vymyslenými“ videami, musí najímať etických hackerov ! Veď v iných „trestných“ prípadoch, keď sa jedná o dnešnú vládnu koalíciu a „nedemokratickú“, „fašistickú“ opozíciu, stačilo si prečítať článok od menovanej „novinárky“ a verejnosti bolo všetko nadmieru jasné, vieme, kto, kde a s kým ! Kde sa podela jej a jej kolegov, tá povestná investigativita ?!

Nuž občan – volič, urob si o tom vlastný úsudok…

No a čo robí najväčšia bojovníčka proti korupcií, rozkrádaniu, etického a morálneho profilu politikov – Veronika Remišová ?! Áno ta stále neverí nielen vlastným ušiam, ale už ani vlastným očiam. Pre ňu Kiskova audiobiografia je len nechcenou fikciou, to predsa šéf strany Za ľudí nemôže byť, to je predsa všetko len zostrihané, ale už nám akosi nechce povedať z čoho a z akých záznamov, by to malo byť zostrihané. To nám Antikorupčníčka chce nahovoriť, že Michal Šeliga sa nahral a narozprával osobitne a aj Andrej Kiska sa niekde v prítmí nahral a narozprával samostatne a potom to nejaký neetický hacker zostrihal, spojil a po kúskoch servíruje na internete ?! Toto nám chcete nahovoriť pani Remišová ?! Naozaj biedne ospravedlňovanie straníckeho šéfa ! Alebo sa dočkáme aj takej konšpiračnej teórie, že Andrej Kiska na poslednú chvíľu odstúpi z kandidátky Za ľudí, vy a „vaše“ „objektívne“ média spravíte z neho obeť nechutnej predvolebnej kampane, a keď sa vám podarí pozliepať multi koalíciu, tak vás, ako najčistejšiu z najčistejších, občianka a environmentalistka Zuzana Čaputová bude akceptovať, ako ministerku vnútra SR a vy následne Andreja Kisku „očistíte“ od tejto nebotyčnej špiny, ktorú roky kdesi v utajení vyrábal samotný Robert Fico alebo nebodaj „fašisti“.

Odporúčam Veronika Remišová, aby ste „vinníka“ týchto videí hľadali, len a len u Andreja Kisku, pretože s najväčšou pravdepodobnosťou nejde o pomstychtivého Fica, ale o vyrovnávanie si účtov podtatranskej mafie, lebo niekto niekomu nepomohol, niekto niekoho neošklbal ešte viac, ako chcel a pravdepodobne je to zámerom aj niektorých vašich predvolebných koaličníkov, ktorí asi pozabudli nato, že máte podpísaný pakt o neútočení, ale história pozná aj zradu Adolfa voči Josifovi Vissarionovičovi, keď flagrantne porušil, taktiež pakt o neútočení – Ribentrop – Molotov.

Nuž občan – volič, urob si o tom vlastný úsudok…

A čo robia „slovenské objektívne“ celoplošné „mienkotvorné“ média ?! Andrej Kiska je pre nich nedotknuteľný, je pre nich politickým „bohom“ ! Snažia sa síce písať a informovať o tejto jeho (Kiskovej) audiobiografií, akože kriticky, ale v každom článku a reportáži ho hneď aj svojsky „očistia“, nezabudnú zdôrazniť, že ich politický „boh“ sa predsa „sám“ ponúkol NAKA na výsluch, že pravdepodobne za tým stojí nielen pomstychtiví Robert, ale aj tajné mimozemské služby !

O tejto Kiskovej audiobiografií buď len malý a obsahovo prázdny článok, alebo reportáž a následne spŕška dehonestujúcich článkov a reportáži o smeráckej mafií a hlavne o plazivom fašizme. Posledná ich detinská iniciatíva je tá, že práve dnes redakcia SME začína s akousi kampaňou „Nie v našej krajine“ a vraj už rozdali desiatky tisíc odznakov s preškrtnutým hákovým krížom ! Avšak máte tam vážení jeden nesmierne dôležitý nezmysel, prosím naštudujte si Svastiku z doby neolitu (asi z 5. tisícročia pred Kristom – https://sk.wikipedia.org/wiki/Svastika) a pod ten váš preškrtnutý svasticky znak ste mali uviesť – Nemecký nacizmus, lebo inak ste pomiešali všetko čo sa len dalo ! A ešte jedna pripomienka, my tiež nechceme, aby sa tu šírili myšlienky fašizmu, ideológia strachu, nenávisti a totality, ale nie v našej krajine, ale na území našej milovanej Slovenskej republiky ! Skúste definovať, kde sa vlastne nachádza tá vaša krajina, lebo sme akosi v tom stratení, o akej časti sveta to vlastne hovoríte. A ak sa snažíte svojimi pomýlenými odznačikmi poukázať na plazivý fašizmus, netoleranciu, šírenie strachu a nenávisti, tak ste to už lepšie spraviť nemohli, lebo ste si tým dali vlastný gól, lebo len ten rozsieva v spoločnosti strach , nenávisť, netoleranciu, ktorý tvrdo presadzuje len tú svoju pravdu a to robíte jedine vy , neoliberáli, lebo kto neuznáva vašu neoliberálnu „pravdu“ , tak ten je pre vás nepohodlný a teda je potrebné ho označiť za nevhodného !

Apropo, koľko že stála výroba týchto infantilných odznačikov, a kto ich zafinancoval a ktorej že to politickej strane započítate do predvolebných nákladov, a tých otázok okolo tohto divadla je naozaj neúrekom …?!

Nuž občan – volič, urob si o tom vlastný úsudok…

A čo robí Poistka v prezidentskom paláci, nuž mlčí. Ak by sa jednalo o lídrov strán ĽSNS, dnešnej vládnej koalície alebo VLASŤ, tak by už iniciatívne vydala naživo stanovisko k týmto videám a bolo by to „predvolávačiek“ na koberec od samotného GP, cez policajného prezidenta až po posledného etického hackera ! Ale keďže sa jedná o „chránenú“ zver v podobe Andreja Kisku a hlavne ak environmentalistka, ako Poistka v prezidentskom paláci nesmierne vyznáva a uznáva hodnotové nastavenie svojho bezprostredného predchodcu, s ktorým sa plne stotožňuje a je pre ňu veľkým vzorom, tak mlčí a mlčí . Naozaj vyvážená a nestranná politika „hlavy štátu“, len škoda, že Zuzana Čaputová je Poistkou, len pre vyvolených a nie pre všetkých občanov Slovenskej republiky. Nuž ale čo môžeme očakávať od osoby, ktorá tiež žije v rovnakej krajine, ako iniciatíva „Nie v našej krajine“ a nie v Slovenskej republike, lebo my ostatní hovoríme neoliberalizme „Nie v našej drahej Slovenskej republike“ !, ale žiaľ nemáme sponzorov, ktorí by nám vyrobili odznaky, kde by bol v kruhu preškrtnutý symbol „NL“ – NeoLiberalizmus !

Nuž občan – volič, urob si o tom vlastný úsudok…

Záver :

Je absolútne jedno, či sa ešte objaví nejaká „pomstychtivá“ Kiskova audiobiografia alebo nie, každému rozumnému občanovi – voličovi SR je jasné, že títo politici na neoliberálnej strane, ne sú tí, čo by mali po PV 2020 prevziať moc v štáte, ale mali by byť postavený pred spravodlivý súdny tribunál, bez nenávisti, bez šírenia strachu, ale len tak normálne, demokratický a právne, ako to oni požadujú na svojich politických oponentov, ale oni sú tak nie nenávistní a oni nešíria strach a totalitnú ideológiu, lebo oni svojich politických protivníkov nechcú postaviť pred spravodlivý súd, ale ich rovno posielajú a dávajú do „basy“ a z toho je jasne vidieť, kto tu šíri strach, nenávisť a pritom sa „oblepuje“ akýmisi infantilnými odznakmi ! FUJ !!! Občan – volič SR vydrž, už len tri dni a rozhodneš !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.