Založ si blog

Andrej Kiska a spol. , konečná – vystupovať. . . !

…a nie len vy Andrej Kiska, ale s Vami aj všetci tí čo vám kryjú váš politický „čistý“ chrbát, aby som bol adresný a transparentný – v prvom rade všetci vaši najbližší spolustraníci – Veronika Remišová „bojovníčka“ proti korupcií, klientelizmu a podvodníkom, Juraj Šeliga – najväčší „apolitický“ občiansky bojovník Za slušné Slovensko, ďalej aj všetci tí, čo s vami podpísali „pakt o neútočení“, teda PS/SPOLU (ich „mladá sila“ a „poďme do nich“), KDH – „najčistejší“ kresťan na slovenskej politickej scéne a samozrejme SaS – Richard Sulík, ktorý Mariana Kočnera pozná len z videa, na ktorom sa s ním dohaduje o „nepodstatných“ veciach, ako je voľba GP SR a to z videa, ktoré bolo nasnímané bez jeho vedomia a v čase, kedy ešte ani neexistovali kamery, niekedy pred naším letopočtom, a hlavne v čase, keď ako on sám hovorí mu po brade stekalo politické mlieko, lebo takto sa Richard ospravedlňuje ! Dnes je už každému jasné, prečo došlo k podpisu takéhoto „demokratického paktu“, lebo všetci ste vedeli, že tej špiny na vašej strane je neúrekom a teda bude potrebné o nej pomlčať, veď ide o všetko, ide o Slovensko, pardon pre vás o „krajinu“ ! Nuž, ale nemáte jeden najdôležitejší podpis a to je váš najobávanejší koaličný partner Igor Matovič, teda on nie je „viazaný“ vašou mlčanlivosťou a môže na vás kedykoľvek „vystreliť“ ! Ďalšími vystupujúcimi na tejto vašej konečnej, by mali byť bez pardonu aj všetci tí „objektívni novinári“, zo všetkých tých „objektívnych“ médií, ktoré pravdepodobne vedeli o týchto vašich „aktivitách“, ale to sa predsa nemalo dostať na svetlo božie ! Nuž a v neposlednom rade táto konečná a VYSTUPOVAŤ sa týka aj občianky Zuzany Čaputovej, lebo tá sa verejne priznáva, že ona uznáva a vyznáva presne tie isté hodnoty, ako jej bezprostredný predchodca na poste prezidenta SR, a keďže sa voči najnovším videám Andreja Kisku a Michala Šuligu, nevyjadrila v zmysle, že to je presne ten istý  prípad, ako nahrávky a videa Trnku s Počiatkom, ako „kočnerová Threema“, tak sa jednoznačne nachádza na korbe rovnakého dopravného prostriedku, ktorý práve dorazil na konečnú a ďalšej cesty už niet. Ostáva už len jediné, vystúpiť a pokračovať po ceste novej, a tou je cesta spravodlivosti na základe nášho platného trestného práva pre tieto prípady a SR sa dočká ďalšieho mega súdneho procesu, kde lavica obžalovaných bude zrejme viac zaplnená, ako v tom práve prebiehajúcom s Kočnerom a spol.

Ale poďme k podstate veci, prečo je potrebné, aby Andrej Kiska na tejto pomyselnej konečnej vystúpil ! Nuž ďalšie video na ktorom si Andrej Kiska absolútne v pohode a bez náznaku akej koľvek emócie z toho, že sa v nejakej reštaurácií rozpráva o vlastných trestných skutkoch s osobou, ktorej povesť je viac než pochybná – Michal Šuliga, nám jasne ukazuje, že Andrej Kiska ide po naozaj právne a trestne, nesprávnej koľaji ! Video nech si rozanalyzujú orgány činné v trestnom konaní a nie ako to požaduje samotný aktér videa Andrej, aby sa ním zaoberali „dobrovoľný“ etický hackeri ! Pre mňa z uvedeného videa vyplýva, že je autentické, že nie je zostrihané, hlavne ak je jasne vidieť a počuť, že v pozadí hraje neprerušovaná reprodukovaná hudba, že zábery kamery pri jej premiestňovaní sú plynulé a teda nie sekané, že Andrej Kiska pri rozhovore s Michalom Šuligom reaguje bezprostredne a skáče svojmu partnerovi v tomto rozhovore do reči a najdôležitejšie čo si je potrebné na tomto videu všimnúť je jeho úplný začiatok, kde Andrej upozorňuje Michala, aby hovoril po tichšie, prečo ?, veď nejde o nič tajné, len o „priateľský“ rozhovor o absolútne právne čistých veciach, hlavne aby si Andrej dával pozor nato, že dátumy na kompromitujúcich dokumentoch (Zmluvy) sú iné, ako prezentoval Andrej, od kedy sa s kým pozná a kedy sa s kým stretol !

Ďalej si je potrebné všimnúť Kiskov extrémistický a pre neoliberálne média aj fašistický slovník, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani najextrémistickejší „fašista“ z ĽSNS, keď sa rozhovor zvrtne na tému Rómov. Andrej Kiska v tejto súvislosti ani raz nepoužil oslovenie Róm, Rómka ale celkom bez zábran Cigán, Cigánka ! Vážení ochrancovia ľudských práv a bojovníci proti extrémizmu, proti rasizmu (napr. taká Irena Bihariová z PS/SPOLU), kde ste ?!, veď toto je predsa trestné sa takto hanlivo vyjadrovať o našich sociálne slabších a vo všetkom prispôsobivých občanov ! Kde je NAKA, špeciálni prokurátori a následne najspravodlivejší sudcovia vydávajúci predbežné opatrenia, aby sa ďalej nešírili takéto extrémistické nálady v spoločnosti ?! Ešte raz, kde ste ?!

Čo je to za farizejstvo zo strany Andreja Kisku, keď sa na ulici, len tak „náhodu“ stretne s touto komunitou, podáva si s nimi ruky a oslovuje ich výhradne Rómovia, hlavne keď o niekoľko metrov ďalej majú svoj riadne ohlásený míting ĽSNS. A ako horlivo sa Andrej Kiska pred médiami na svojich tlačových besedách vyjadruje výhradne o Rómoch a nie Cigánoch, že ich predsa nijaký fašisti nebudú utláčať, veď to sú naši Rómovia a nazývať ich hanlivo Cigánmi, tak to je teda niečo čo sa nesmie na Slovensku diať ! To vážené „objektívne“ média nevidíte, prečo Andreja Kisku za toto „netrháte“ na stránkach svojich novín a v „objektívnych“ reportážach vašich televízií ?! Kde ste všetky tie mimovládne organizácie a celý „spravodlivý“ tretí sektor, ktorí sa zaoberáte ochranou ľudských práv ! To si neviete dať do súvisu, že aj Andrej Kiska si myslí presne to isté čo povedal, za takéto vyjadrovanie sa odsúdený Milan Mazurek a jeho „obhajca“ Robert Fico s „trestným“ konštatovaním v tejto súvislosti o 90 % Slovákov ?!

Pretože tento výrok v tomto videu o Cigánoch z úst Andreja Kisku zaznel celkom jasne a nie je tu ani len najmenší náznak zostrihania videa! Takže Andrej Kiska, v súkromí Cigáni a pred kamerami Rómovia ?! Spravte si v tom poriadok lebo to naozaj vyznieva farizejský.

No a čo robia naše „objektívne“ média ?! Niežeby použili na Andreja Kisku rovnaký meter ako na Kočnera, Fica a všetkých tých „mafiánov“ okolo dnešnej vládnej koalície, hlavne SMER-SD, lebo naozaj padni komu padni, ale hyenistický to chcú zakryť tým, že otvárajú tému sexuálnej orientácie premiéra SR ! Veď toto je pre vás neoliberálov a všetkých inakosti, téma o ktorej hovoríte, že sexuálna orientácia je každého súkromná vec a teda haniť niekoho na verejnosti pre jeho sexuálnu orientáciu je neetické ba až odporné ! Alebo žeby aj tu platilo to vaše „objektívne“ – o nepohodlných všetko potupujúce, dehonestujúce dovolené, o vyvolených všetko zlé zakázané ?! Pamätáte sa na nedávnu minulosť, čo ste v médiach robili so slovenským europoslancom za ĽSNS – Milanom Uhríkom, keď v Európskom parlamente povedal pravdu o europoslancovi a zároveň v jednej osobe a jednom tele aj europoslankyni Petre De Sutter, že je to muž v ženských šatách, promenádujúci sa po chodbách EP ?! Už si nepamätáte, že Milan Uhrík dostal od samotného šéfa EP dokonca upozorňujúci a výstražný list, že sa takejto pravdovravnosti nesmie už nikdy dopustiť. Vy sa nepamätáte, ako reagovali „naši“ ďalší „slovenskí“ europoslanci a europoslankyňa z neoliberálneho krídla !

Takže pán Andrej Kiska a spol., nie je potrebné to všetko ďalej ešte viacej do detailov rozoberať. Vzhľadom nato, že ja (my) nie sme takí ako vy v „demokratickej“ neoliberálnej opozícií, že teraz na základe týchto materiálov budeme s istotou tvrdiť, že je to dostačujúce nato, aby sme vás označili za „vinného“ a teda je potrebné vás „odsúdiť“ a dať do výkonu väzby, tak ako to robíte vy „demokratická“, „nová“, „čistá“ opozícia, že vám stačia len nejaké papierové prepisy nejakej komunikačnej udalosti, ktorá ani náhodou nebola preukázaná a vy už obviňujete, súdite a zatvárate (vešiate), my o vás nepovieme že ste vinný, že ste mafián, že ste už odsúdený a že by ste mal hniť v base, nie, my to jednoducho nechávame v rukách orgánov činných v trestnom konaní, je to na nich, ako toto dianie okolo vás prešetria, vyšetria a následne vyhodnotia, ale na základe vašich vyjadrení o čistom robení politiky, by sa naozaj patrilo, aby ste sa, až do riadneho vyšetrenia a súdneho právoplatného rozhodnutia vo vašich kauzách nateraz z politiky stiahli a nechali priestor PZ SR na ich prácu. Uvoľnite im ruky sám a nenechávajte to na občana – voliča, ktorý im uvoľní ruky tým, že vás jednoducho neposunie v PV 2020 do NR SR a budete trestne stíhateľný bez poslaneckej imunity !

Záver:

Jedna poznámka k vyjadreniam Andreja Kisku ešte z čias, keď bol vo funkcií prezidenta SR, ktoré zneli : – „…v krajine v ktorej žijem, je krajina mafiánska…“ alebo „…žijeme v mafiánskom štáte…“, alebo „…Slovenská republika je mafiánsky štát…“, nuž tu musíme objektívne a úprimne s Andrejom Kiskom súhlasiť, lebo keď bol prezidentom SR (obrovský omyl voličov SR, ktorý následne zopakovali pri Zuzane Čaputovej), tak už vtedy bol pravdepodobne pevnou súčasťou podtatranskej pozemkovej mafie a v zmysle jeho vyjadrení, keď na čele štátu je človek podozrivý s prepojením na mafiu a teda sám je jeho súčasťou, tak potom áno, o takomto štáte sa dá povedať, že je mafiánskym, hlavne keď na jeho čele stojí hlava mafie !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Video zo zdemolovania semaforu stále nezverejnili

26.04.2024 09:26

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.