Založ si blog

Mediálne „objektívne“ udalosti uplynulých dní. .. !

Andrej Kiska vie, ale nepovie…

…preto konšpiruje. On vlastne už vie, kto na neho „narafičil“ to PatMatacke video (Šuliga, Reichel), ale bude zaryto mlčať, avšak nie pred orgánmi činnými v trestnom konaní o ktorých sa vyjadruje, že sú „poskokmi“ Roberta Fica. Tak potom prečo nemá dôveru v „objektívne“ „slovenské“ média a nepovie to aspoň im „mimo“ mikrofónu“ a následne to niektoré „objektívne“ média zverejnia, ako zaručene pravdivú informáciu, ale zdroj neprezradia lebo im to „novinárska“ česť nedovoľuje a aj zákon ich v tom nezmyselne chráni (!!!). Vôbec by som sa nečudoval, keby sa náhle objavila ďalšia konverzácia z „kočnerovej Threemy“, kde Kočner komunikuje s nejakou osobou nesmierne blízkou so SMER-SD, kde sa dohadujú, ako toho Andreja pošpinia, tak tesne pred PV 2020, nejakým PatMatackym kompromitujúcim videom. A aký zdroj ho upozornil nato, že sa chystá nejaké ďalšie video na neho a on už vopred vie, kto za ním bude stáť, čoho sa bude týkať ?! Nuž to je taká detinská hra na „čistého“ politika, ktorý je absolútne „čistý“! Andrej Kiska musí predsa verejnosť pripraviť už vopred na niečo o čom sám vie (budú aj ďalšie „smerácke“ videa o ňom – o nich samostatne, napr. Kiska-Šuliga, avšak to už nebude „Pat-Mat“, ale pre Andreja Kisku jasný Šach-Mat !)  , že sa v minulosti stalo a nie je si istý, či náhodou tieto „čisté“ udalosti si niekto nenasnímal skrytou kamerou. Lenže toto nie je tá Skrytá kamera z Pročkovej zábavnej relácie s rovnomenným názvom, kde išlo jasne o akési nachytanie istej známej osobnosti v nepríjemnej situácií, tu ide pán Kiska o oveľa viac a vy to viete !

Zároveň Andrej Kiska vyzýva „etických“ hackerov, aby mu pomohli odhaliť, kto vlastne toto video poslal tým, čo poslať nemali, veď takéto kompromitujúce videa sa predsa najskôr posielajú potichučky niektorým naším vybraným „objektívnym“ médiám a aj to, len cez medzinárodnú „objektívnu“ „novinársku“ organizáciu, kde sa roztriedia a „vypúšťajú“ sa na verejnosť a v pravom čase len tie, ktoré cielene ublížia tým slovenským pronárodným a proštátnym silám, ktoré majú byť zdiskreditované, lebo prekážajú neoliberálnej politike. Nuž občan – volič sprav si na celú vec vlastný úsudok …

Násobný vrah Mikuláš Černák píše Predsedovi vlády „otvorený“ výhražný list …

…ktorý napísal, ako svoj rozhorčený podnet na to, že ho Peter Pellegrini urazil lebo on nebol zákerný vrah, ale milostivý a teda on síce vraždil na objednávky a z vlastnej vôle, ale nikdy nie tak zákerne, žeby svojim obetiam odrezával hlavy ! Nuž naozaj za to by sa mal Peter Pellegrini tomuto „milosrdnému“ vrahovi bezodkladne ospravedlniť a to vo všetkých slovenských verejných médiách, inak sa Mikuláš postará o to, aby sedeli následne v spoločnej cele (https://www.topky.sk/cl/10/1861863/VOLBY-2020-Mafiansky-bos-poslal-otvoreny-list-premierovi–Neodrezal-som-hlavu-v-Reichelovom-hoteli

) . Ale čo sa nestalo na našej „objektívnej“ mediálnej scéne, akosi sa tento otvorený list násobného vraha nášmu tretiemu najvyššiemu ústavnému činiteľovi, nepáči, lebo ho s im vlastnou vervou a razanciou „nerozmazávajú“ lebo koniec tohto listu sa hlavne týka bývalého najvyššieho ústavného činiteľa – Andreja Kisku (nádejného to budúceho premiéra „krajiny“), kde násobný vrah píše o tom, že pán z „Kiskovho“ PatMatackého videa Milan Reichel nebol pri vraždách len náhodný pozorovateľ…, celý text viď weblink vyššie v texte .

Nuž občan – volič sprav si na celú vec vlastný úsudok …

Pohoršený „objektívni novinári“ z toho čo konala v minulosti ich kolegyňa Soňa Pőtheová …

…lebo si dovolila komunikovať s Mariánom Kočnerom v dobe (už od roku 2006!), keď celá mediálna obec robila z neho najväčšiu slovenskú celebritu o tom, že mu zabezpečí „až“ celý týždeň mediálnej kampane, že si zakladá stranu, a že sa chce politicky angažovať. A opäť to vyšlo teraz na povrch a samozrejme v súvislosti so SMER-SD, ale už nie, ako ďalšia zverejnená komunikácia z „kočnerovej Threemy“, ale už ako novinka ! z tejto „kočnerovej Threemy“. Koľko takých „noviniek“ nás ešte do PV 2020 vážené „objektívne“ média ešte čaká !

Ale na iné chcem v tejto súvislosti poukázať, „naše objektívne“ média sa „oprávnene“ rozhorčujú na tom, že si nejaká ich kolegyňa dovolila robiť mediálny PR pre budúceho nádejného politika ! A čo robíte vy „objektívni novinári“ ?! Veď hnutiu PS a následne aj koalícií PS/SPOLU robíte mediálne PR od samého počiatku ich vzniku, mediálne ste dopomohli environmentalistke Zuzane Čaputovej do kresla „prezidentky“ SR ! Následne okamžite po vzniku Kiskovej strany Za ľudí ste začali masívnu pozitívnu kampaň tejto strany vo všetkých celoslovenských médiach. To všetko robíte sami od seba, alebo to máte s nimi dohodnuté rovnakým spôsobom, ktorý dnes vyčítate vašej bývalej kolegyni Pőtheovej ?! Nebolo by načim, sa pozrieť aj na vašu komunikáciu s predstaviteľmi PS, SPOLU a Za ľudí, či ste aj vy im nesľúbili že „budú“ v mediálnom priestore vami pozitívne a „zadarmo“ prezentovaný, ale nie týždeň ale mesiace a roky ?! Tak potom prečo to isté, čo vy konáte vo veľkom, vyčítate niekomu, čo to chcel vykonať v malom ?! Kde je váš objektívny rovnaký meter a „padni komu padni“ ?!

Nuž občan – volič sprav si na celú vec vlastný úsudok …

Michal Truban podáva trestné oznámenie na Milana Mazureka …

… lebo opäť v jeho vyjadreniach započul známky fašistickej ideológie. Milan Mazurek sa totiž opäť vo všeobecnosti vyjadril na adresu asociálov a neprispôsobivých občanov SR a to takým spôsobom, že s týmto jeho vyjadrením, klasik by povedal „…súhlasí minimálne 90 % občanov SR…“ a jemu, Michalovi to akosi prekáža lebo sa to veľmi dotklo jeho a tých zvyšných 10 % „slušných“ neoliberálnych občanov SR ! Takže povedať svoj politický názor, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou hraničí s pravdou, je fašistické, ale mať na plagátoch nadpisy „Mladá sila“ (evokuje to nadpis „Biela sila“!), „Poďme na nich“ (evokuje to nadpis „Zlikvidujme ich“) a Za ľudí – „Hlavu hore“ (evokuje to nadpis „Pravicu hore“) je absolútne v poriadku a nie je tam ani len najmenší náznak k nabádaniu k nenávisti, k podnecovaniu násilia a pod., však že nie ?!

Nuž občan – volič sprav si na celú vec vlastný úsudok …

Neprimeraný a odsúdenia hodný zásah vysokoškolskej akademickej obce do priebehu a výsledkov PV 2020…

…niektoré slovenské univerzity sa rozhodli, že svojim študentom udelia rektorské voľno na piatok 28.02.2020, aby sa študenti na druhý deň mohli v čo najväčšom počte zúčastniť volieb do NR SR, teda v deň pracovného pokoja – sobota, kedy sa na univerzitách nevyučuje v dennom štúdiu s famóznym odôvodnením, aby sa „cezpoľný“ študenti stihli premiestniť z bodu „A“ do bodu „B“ a aby mohli voliť ! (https://www.truni.sk/vyhlasenie-rektora-tu-k-volbam-do-nr-sr-udelenie-rektorskeho-volna) a to samozrejme len kvôli tomu, aby v PV 2020 na Slovensku nevyhrali také politické živly, ktoré vyvolávajú v spoločnosti strach a nenávisť !

Dovoľte, aby som odcitoval vyhlásenie rektora TU v Trnave prof. PaedDr. René Bílika, csc., ktorý sa blysol takýmto politickým nezmyslom – „…aby demokratické voľby nevyústili do nedemokratického výsledku.“ ! Prosím vás pán rektor, veď vy nie ste návštevník zariadenia piatej cenovej skupiny určeného na konzumáciu návykovej látky, aby ste nielenže vypustili takýto nezmysel z úst, ale vy ste ho rovno dali na papier a podpísali ste sa pod neho !  Ako z demokratických slobodných volieb môže vzísť nedemokratický výsledok ?!, nuž tomuto ja naozaj nechápem. Ale na druhej strane je to dobre, že ste to oficiálne položili na papier, lebo je jasne vidieť, ako vnímajú demokraciu „demokratický“ neoliberáli, ktorí keď v týchto voľbách neuspejú, tak budú kričať do celého sveta, že síce voľby boli demokratické, ale výsledok je už nedemokratický ! Naozaj úžasná myšlienka !!! Zároveň chcem poukázať na to, že univerzity ktoré sa rozhodnú udeliť svojim študentom v piatok 28.02.2020 (vôbec na to nevidím dôvod, keď nasledujúci deň je deň pracovného pokoja!, ale to bude asi tá „Mladá sila“, však všetci trubanovci ?!), takéto politický zámerne rektorské voľno, vyvolávajú v spoločnosti nerovné podmienky pre tú pracujúcu mládež, v rovnakom veku ako sú „vaši“ študenti, ktorá už „zarezáva“ v práci a jej tu možnosť zamestnávateľ neumožní, lebo ak študent neštuduje, tak ekonomika štátu netrpí, ale ak pracujúca mládež nepracuje, tak vysokoškolský študent by nemal vytvorené podmienky na štúdium, lebo tá pracujúca mládež už vytvára isté hodnoty a zo svojej mzdy platí aj všetky povinné odvody tomuto štátu ! Ale, však čo už po tejto pracujúcej mládeži, veď sú predsa oveľa „menej“ vzdelaní a oni teda nemusia stihnúť voľby v mieste trvalého bydliska, lebo oni nechápu, že netreba voliť a nesmie sa voliť „extrémizmus“ a „fašizmus“, lebo „vzdelaná“ mládež to zariadi a svorne, ako jeden muž bude voliť „progresívny neoliberalizmus“. Vážení rektori našich vysokých škôl a univerzít, nie toto je vaša úloha, aby ste našim vysokoškolsky študujúcim deťom vtĺkali do hláv vaše neoliberálne nazeranie na svet, ale vašou úlohou je zabezpečiť, že ak naše deti úspešne absolvujú „vaše“ vysoké školy a univerzity sa mohli na základe získaných vedomostí okamžite zamestnať v zamestnaní primeranému ich vzdelaniu a nie ísť na úrad práce, dokladať tovar do regálov nadnárodných obchodných reťazcov alebo odísť do zahraničia a robiť tam otrokársku pomocnú silu ! Na Slovensku máme už totiž dosť politológov, sociológov a iných ideológov ale málo pracujúcej mládeže bez „vysokoškolského“ vzdelania !

Nuž občan – volič sprav si na celú vec vlastný úsudok …

 

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.