Založ si blog

Keby sa v NRSR takto správali poslanci za ĽSNS, ako by sa s nimi „naložilo“? ! a čo by sa o nich dozvedel celý svet ? !

Niečo tak stupídne, čo predviedli „demokrati“ z mimoparlamentnej neoliberálnej opozície, je niečo, čo občanovi – voličovi SR muselo dať jasne najavo, že takéto indivídua a takéto politické subjekty do chrámu slovenskej demokracie – NR SR, absolútne NEPATRIA !!!

Takto, ako sa včera správali (a dnes v tom chcú pokračovať), vraj poslanci a poslankyne NR SR, sa už v našom parlamente nesmie nikdy opakovať ! To že títo „poslanci“ sú komplet pomýlení vo vnímaní demokracie, je po včerajšku viac než jasné ! Čo je to za politický suterén, keď indivíduá, ktoré v NR SR „reprezentujú“ politické strany, ktoré ešte neprešli riadnymi, demokratickými PV, takýmto stupídnym spôsobom blokujú rokovanie NR SR, ktorá podľa Ústavy SR zasadá stále !!! Teda až do posledného dňa jej zákonodarných a ústavodarných právomoci a povinnosti ! Čo je to za morálny suterén, keď Martin Poliačik si z posvätného miesta NR SR – rečnícky pult – urobí ležovisko, ako nejaký opilec a užívateľ návykových látok (viď foto na sociálnych sieťach). Nebudem sa ďalej venovať tejto politickej spodine, lebo to naozaj nemá význam, tu je teraz na rade občan – volič SR už onedlho 29.02.2020.

Prejdem na predsedajúceho tejto mimoriadnej schôdze, priamo na Predsedu NR SR Andreja Danka. Andrej Danko opäť ste ukázali vašu slabosť. Čo ste sa týmto politickým troskám toľko klaňali a prosili, aby ukončili to chrapúnstvo !? Jednoducho po neuposlúchnutí vašej výzvy na ukončenie tohto politického chrapúnstva a po tom, ako ste im oznámili, že ste ich v súlade s platným rokovacím poriadkom NR SR vykázali z rokovacej sály NR SR, že majú neospravedlnenú neúčasť na tomto rokovaní (títo arogantní milionári na to samozrejme kašlú, že kvôli tomu môžu prísť, pre nich o jeden nepodstatný mesačný príjem – plat poslanca), ste mali okamžite konať a nechať ich vyviesť poriadkovou službou NR SR, prípadne na nich zavolať Políciu SR a dokonca ich všetkých podrobiť testom na zistenie omamných a návykových látok v tele, lebo slušný a príčetný občan SR sa takto predsa nedokáže správať !

Nuž, ale čo ste spravili vy ?!, jednoducho ste stiahol chvost medzi nohy, ako zbitý pes a „odročili“ ste konanie na dnes, na 9:00 hod. Nuž nevyriešili ste nič, len ste toto ich politické chrapúnstvo oddialil na druhý deň ! Andrej Danko, ako by ste konali, keby sa takto chrapúnsky zachovali poslanci za ĽSNS (títo príčetný a rozumní poslanci a poslankyne by sa však takejto politickej stupídnosti nikdy nedopustili !), tiež by ste ich takto na kolenách prosili asi tisíckrát za sebou a následne by ste prerušili rokovanie NR SR na druhý deň ?! Nuž veru nie, po prvé, vy by ste ich nechali vyviesť z rokovacej sály NR SR násilím a možno by ste si na tento akt povolali jednotku špeciálneho zásahu PZ SR alebo cez svojho ministra obrany Petra Gajdoša, dokonca aj špeciále vojenské zložky, ktoré v rámci NATO posielame do americky okupovaných oblastí po celom svete, aby tam strážili americkú predstavu demokracie a po druhé, asi by ste ani nemuseli nič robiť, lebo neoliberáli na čele s Martinom Poliačikom, by sa na týchto „fašistov“ sami vrhli a v zuboch by ich chceli vyniesť z rokovacej sály NR SR, ale to by museli byť oveľa, ale oveľa fyzický zdatnejší. Avšak získať fyzickú zdatnosť v kaviarňach a pri návykových latkách sa naozaj nedá !

Stačilo ! Takéto niečo sa po PV 2020 už nesmie nikdy zopakovať ! Veď, ak by sa nebodaj títo politický šialenci po PV 2020 dostali k moci a zostavili by multi neoliberálnu vládu, tak toto čo nám nateraz predvádzajú v NR SR je len slabý odvar z toho, čoho by boli schopní po uchopení moci v štáte. Je celkom reálne a oni sú toho schopní, že aj keby ĽSNS mali v budúcom parlamente, aj viac ako 30 poslancov a poslankýň, a niektorí z nich by chcel vystúpiť s témou pre SR a občanov SR nanajvýš prospešnou a potrebnou (napríklad v rozprave o odmietnutí registrovaných partnerstiev a iných inakosti nezmyslov), tak oni by rečnícky pult obohnali ostnatým drôtom, aby im „demokraticky“ zabránili v prejave na posvätnej pôde NR SR lebo predsa extrémizmus a fašizmus musí byť potlačený už v jeho zárodkoch !

Naozaj nemá význam sa ďalej o tomto rozpisovať, záver je len jeden – táto neoliberálna šialená politická mašinéria sa jednoducho nesmie dostať po PV 2020 k moci, a verím, že každý súdny občan – volič SR si toto, po tomto ich stupídnom extempore v NR SR jasne uvedomuje a zastaví toto ich neoliberálne rozpínanie sa už hneď v jeho zárodku a to tým, že ich svojim občianskym, slobodným, demokratickým rozhodnutím v nastávajúcich PV 2020 „neposunie“ do NR SR !

A čo vy, „objektívne“ slovenské médiá, aké články by ste písali, aké komentáre a reportáže by ste chrlili, ak by sa takto v NR SR správali poslanci za ĽSNS, to by bolo invektív, že napichaní, potetovaní fašisti rozkladajú demokratické princípy nášho demokratického štátu, svojou fašistickou ideológiou nám všetkým ukázali, že sa naša slušná spoločnosť musí hneď v zárodku vysporiadať z touto fašistickou čvargou…, a podobné nezmysli ! A čo vy environmentalistka Zuzana Čaputová, čo ste v prezidentskom paláci na poste najvyššieho ústavného činiteľa SR jasne v rozpore s Ústavou SR, vám sa takéto správanie Martina Poliačika, Miroslava Beblavého a spol. neprieči vášmu hodnotovému nastaveniu, a slušnosti v politike, ktorou ste sa tak oháňali v predvolebnej kampani na prezidenta SR a stále sa týmto oháňate ?! Áno neprieči sa vám to a je to pochopiteľne, lebo nielen, že ste vyšli z toho politického košiara, ale jednoznačne k nemu patríte aj dnes a vždy k nemu patriť budete ! Toto sú aj vaše hodnoty, značné pomýlené !

Úplný záver :

  • Politický chrapúni z „demokratickej“ neoliberálnej opozície, uvedomte si že NR SR nie je Hostel, ani Motorest či krčma piatej cenovej skupiny, a teda to vaše dnešné nocovanie v priestoroch NR SR len dokazuje, že vaša politická mentálna výbava je pod bodom NULA a je zbytočné to ďalej komentovať. Naozaj nesmierne trápne aprpopo čo ste mali na večeru a aké občerstvenie sa podávalo, dodržiavali ste aj pitný režim ?!

Občan SR a oprávnený občan SR, naozaj toto chceš ?, mať v NR SR, naozaj toto, týchto chceš mať za svojich budúcich vládnych činiteľov, reprezentantov štátu ?, naozaj chceš, aby našu, zdôrazňujem, našu drahú Slovenskú republiku spravovali takíto a títo ľudia ?! Pevne verím, že NIE a že sa podľa toho zachováš v nastávajúcich PV 2020 a „neposunieš“ ich svojim hlasovaním do NR SR !

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.