Založ si blog

Dostálova likvidácia politického „hmyzu“ !

Ak si politický oponent „vystrelí“ zo svojho politické protivníka videom, kde ho odprezentuje, ako malé, hašterivé dieťa v predškolskom zariadení, tak je to pre normálneho občana recesia a pre tých viac dotklivých to môže byť tak maximálne zosmiešnenie alebo urážka na cti. Ak niekto vo svojom recesistickom videu búcha sudcovským kladivkom po ruke, ktorá sa chystá niečo ukradnúť a pri tom hovorí „…no, no, no Andrejko, kradnúť sa nepatrí…“, tak normálny občan sa nad tým pousmeje, pobaví sa a ide ďalej. Ale ak niekto si pomýli absolútne neškodiacu politickú recesiu z podnecovaním na nenávisť voči konkrétnym osobám a zároveň prezentuje a nabáda, akýmsi postrekom aj na ich fyzickú likvidáciu, tak toto je už naozaj za čiarou a hraničí s trestnou činnosťou resp. je to už trestná činnosť a NAKA, by nemala čakať, až ju niekto „postrčí“ v tomto, ale začne konať sama od seba a aktérov tohto hyenistického počinu navrhla vziať s pomocou prokurátora špeciálnej prokuratúry (napr. Honzu) do vyšetrovacej väzby lebo tu nie je len dôvodné podozrenie, že by pokračovali v trestnej činnosti ale je celkom reálne, že by ju aj naďalej páchali .

Presne toto urobil Ondrej Dostál (SaS) so svojimi spolustraníkmi, keď svoju predvolebnú aktivitu si založil na tom, že chodí po Slovensku s dodávkou na ktorej sú traja jeho hlavní politický oponenti zobrazení ako škodlivý hmyz v absolútne dehonestujúcej podobe a v ochranných bielych oblekoch vykonávajú Dezinficáciu na miestach SR, kde sa podľa nich Robert Fico, Andrej Danko a Marian Kotleba, dopúšťali a dopúšťajú svojej politickej „trestnej“ činnosti. Ondrej dostál a jeho „likvidační“ tím, si pre svoju nehanebnú politickú predvolebnú kampaň pod názvom Dezinficácia „požičali“ a skomolili názov Dezinfekcia. Dezinfekcia znamená – je to proces alebo činnosť, ktorej cieľom je likvidácia čo najväčšieho počtu choroboplodných alebo nežiaducich mikroorganizmov. Dezinfekcia hrubým zásahom ničí živú hmotu ! A teda sa v žiadnom prípade nedá povedať, že aktéri tejto hyenistickej predvolebnej kampane majú na mysli, len akési virtuálne zosmiešnenie týchto troch pánov ale majú celkom jasne na mysli ich fyzickú likvidáciu a to je v našej spoločnosti neprípustné !

Tu je okamžite potrebné aplikovať Trestný zákon č. 300/2005 Z.z. § 360 – NEBEZPEČNÉ VYHRÁŽANIE, ods. (1) – „Kto sa inému vyhráža smrťou, ťažkou ujmou na zdraví alebo inou ťažkou ujmou takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.“ , ale aj ostatné § tohto trestného zákona !

Predstavme si, žeby takúto predvolebnú aktivitu vykonávali kandidáti na poslancov a poslankyne do NR SR za ĽSNS.  Viete si predstaviť čo by sa dialo na Slovensku, ako by šaleli všetky „objektívne“ média, aký rýchly by bol zásah NAKA, aký agilný by boli niektorí „špeciálni“ prokurátori na špeciálnej prokuratúre a aké by boli okamžité predbežné opatrenia voči ĽSNS zo strany niektorých „nezávislých“ sudcov ?! Okamžite by sa tu hovorilo už o otvorenom fašizme a upozorňovalo by sa nato, že to isté robilo nacistické hitlerovské Nemecko v 30. rokoch minulého storočia, keď tiež hanlivo vyobrazovali isté nepohodlné skupiny obyvateľov (Židia, Cigáni, Slovania), ako hmyz (šváby a pod.), ako ich likvidujú postrekom na ničenie tohto dotieravého hmyzu ! Všetci vieme, ako to následne skončilo.

Takže skončime s tým dvojakým metrom a zabráňme šíreniu nenávisti a podnecovaniu k fyzickej likvidácií nepohodlných politických protivníkov, lebo takéto prejavy intolerancie, aké tu predvádza Ondrej Dostál a spol. do skutočnej demokratickej spoločnosti nepatria. Títo páni by mali byť našimi orgánmi činnými v trestnom konaní pozbavení účasti ako kandidáti strany SaS v nastávajúcich PV 2020.

Na záver odkaz pre Ondreja Dostála a spol. v ústave Slovenskej republiky v Čl. 15 ods. (1) sa píše toto – „Nikto nesmie byť pozbavený života“, v Čl.16 ods. (2) sa píše toto – „Nikoho nemožno mučiť ani podrobiť krutému, neľudskému či ponižujúcemu zaobchádzaniu alebo trestu „, v Čl. 19, ods. (1) sa píše toto – „Každý má právo na zachovanie ľudskej dôstojnosti, osobnej cti, dobrej povesti a na ochranu mena“.

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.