Založ si blog

Andrej Kiska a jeho politické chrapúnstvo. Stačilo ! ! !

To čo si dovolil Andrej Kiska v ostatnej relácií RTVS O 5 minút 12, tak to sa nedá inak nazvať, ako totálne politické chrapúnstvo. Až teraz celý slovenský národ a všetci občania SR majú možnosť vidieť, akéhože človeka sme mali vo funkcií Prezidenta SR !

V spomínanej politickej diskusií mu bol „partnerom“ Predseda vlády SR Peter Pellegrini. Môžeme si o Petrovi Pellegrinim myslieť čokoľvek, ale jedno mu je potrebné uznať, jeho vystupovanie bolo politický korektné, malo istú úroveň a hlavne nebolo z neho cítiť akúkoľvek nenávisť voči svojmu politickému oponentovi. Peter Pellegrini, a to mu slúži ku cti, sa ani raz nevyjadril o svojom politickom rivalovi vo voľbách do NR SR, ako o extrémistoch alebo nebodaj o fašistoch, ale nazýval ich tak, ako sa patrí a sluší na normálneho a slušného politika – teda ĽSNS.

To sa však v žiadnom prípade nedá povedať o Andrejovi Kiskovi, ktorý neustále zdôrazňoval, že po PV 2020 hrozí na Slovensku vláda SMER-SD, SNS a fašistov. Slovo fašisti vo vzťahu k ĽSNS používal bez zábran a zámerne často ! Kde ste páni z NAKA a páni (pán) zo špeciálnej prokuratúry, to nevidíte a nepočujete ?!, ako neprimerane sa Andrej Kiska vyjadruje o politickej strane, ktorá je riadne zaevidovaná, riadne sa zúčastňuje politického „boja“ o posty v NR SR a ako jediná zo slovenských politických subjektov má rozhodnutie Najvyššieho súdu SR, že nie je fašistická a ani svojou politickou činnosťou nekoná v zmysle fašistickej ideológie. To si Andrej Kiska uvedomte, lebo to ako sa vy vyjadrujete smerom k ĽSNS nie je v žiadnom prípade odvážne, ale je to nanajvýš chrapúnske a to naozaj používam vo vzťahu k vám nesmierne jemné výrazy. Označovať niekoho na Slovensku fašistom, fašistami je jednoznačne trestný čin šírenia poplašnej správy, lebo tým, že ľuďom „vtĺkate“ do hláv, že na Slovensku môžu PV vyhrať a následne zostaviť vládu fašisti, sa nedá inak nazvať, ako strašenie ľudí tým, že by po PV, ak by sa do vlády dostala ĽSNS, na Slovensku nastali pomery, aké sme tu mali počas Slovenského štátu v rokoch 1939 – 1945 ! A toto je trestný čin ! Ďalej touto svojou nevyberanou, a trestnou rétorikou nabádate a podnecujete občanov SR k nenávisti a k násiliu voči vybranej skupine ľudí, a že ich v PV nebude málo, tak to bude fakt !

Ak niekto chce v štáte zaviesť disciplínu a poriadok, v zmysle dodržiavania platného právneho poriadku, ak chce politická strana po PV na Slovensku presadiť, aby záujmy Slovenska boli na prvom mieste, aby občania SR už konečne po 30 rokoch tvrdej driny a neustáleho uťahovania opaskov, dostali to čo im patrí, ak politická strana chce, aby sa do správy štátu dostali naspäť všetky strategické podniky, ktoré dzurindovská mašinéria podarovala západným kapitalistom, ak politická strana chce po PV presadiť, aby na Slovensku sme mali len rodinu zloženú z otca, mami a detí, tak toto nemôže a nesmie byť označované za fašizmus ! Rozumiete tomu Andrej Kiska a spol. ?!

Andrej Kiska sa neustále oháňal tým, že „smeráci“ sú za všetkým tým zlom, čo sa na neho valí a ani v najmenšom nenaznačil, že si za všetko môže sám a keby bol korektným a slušným politikom, ako sa hrdo oni „demokratická“ opozícia nazývajú, tak by o všetkých tých jeho kauzách a hlavne o tej poslednej, ktorú si na video nahrali „Pat a Mat“ (Michal Šuliga, Milan Reichel), tak by povedal nech sa páči, ja nechávam orgánom činným v trestnom konaní voľné ruky, nech konajú lebo ja som čistý a nemám najmenšej obavy, a v žiadnom prípade za tým nemusím hľadať politického oponenta, lebo mne je to jedno, kto je za týmito „patmatovinami“ a teda nech si tieto orgány konajú svoju povinnosť aj voči mojej osobe, tak ako si ju konajú voči iným podozrivým osobám, Ja si svoje meno očistím ! Ale toto Andrej Kiska povedať nemôže lebo tá jeho „čistota“ asi nebude až taká čistá !

Andrej Kiska išiel Petrovi Pellegrinimu vytýkať, že si za štátne peniaze 50 tisíc eur nechal vypracovať v časopise SLOVENKA predvolebný PR článok a že to je nekalá politická reklama. Nuž Andrej Kiska, vám takúto nekalú politickú reklamu a vašim opozičným „demokratom“ už dlhé roky robia všetky „slovenské“ média, žiaľ v poslednom období je v tomto smere jednostranná aj štátna RTVS !, a toto už nevidíte ?! Veď tieto „objektívne“ média denne hádžu špinu na vládnu koalíciu a na vami označovanú „fašistickú“ stranu ĽSNS nenájdu jediného dobrého slovka. Nuž ale toto sa vám všetko v PV 2020 zráta a občan – volič SR vám dá jasne najavo o kom si myslí že je fašista a okom si myslí, žeby tu na našom drahom Slovensku mal urobiť poriadok !

Andrej Kiska k vám na záver už len jediné, jednoznačne si myslím a som o tom presvedčený, že naše justičné orgány, po tom čo ste predviedli v ostatnej relácii O 5 minút 12 na obrazovkách štátnej RTVS, by mali voči vám vzniesť obvinenie a trestne vás stíhať podľa Trestného zákona § 361 – Šírenie poplašnej správy

(1) Kto úmyselne spôsobí nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta tým, že rozširuje poplašnú správu, ktorá je nepravdivá, alebo sa dopustí iného obdobného konania spôsobilého vyvolať také nebezpečenstvo, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2) Kto správu alebo iné obdobné konanie uvedené v odseku 1, hoci vie, že sú nepravdivé a môžu vyvolať opatrenie vedúce k nebezpečenstvu vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta, oznámi právnickej osobe alebo Policajnému zboru alebo inému štátnemu orgánu alebo hromadnému informačnému prostriedku, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.

A zároveň podľa Trestného zákona  § 373 – Ohováranie ods. (1) „Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.“

Celkom na záver – Ľudová strana naše Slovensko, nie je ani extrémistická a už vôbec nie fašistická a po PV sa do NR SR, pevne verím, dostanú aj také ďalšie politické subjekty, ktoré za istých jasných koaličných pravidiel a dohôd zostavia vládnu väčšinu s ĽSNS a ukážu občanom SR a národu Slovenskému, že sa dá v našom štáte nastoliť poriadok, právo a disciplína, lebo demokracia to je v prvom rade disciplína a striktné dodržiavanie právneho poriadku platného na území Slovenskej republiky !

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.