Založ si blog

Čaputovej 100+ dní, čo Vy na to p. Robert Mistrík ? !

Pani Čaputová má za sebou 100+ dní v úrade „prezidentky“ SR, a pri hodnotení „výkonu“ tejto funkcie, touto, pred tým absolútne pre väčšinu Slovákov neznámou pani (poznala ju hlavne bratislavská kaviareň, p. Kiska a americká ambasáda), si akosi nikto nespomenul na Vás pán Dr. Ing. Robert Mistrík. Veď p. Čaputová je dnes, stále ešte nie právoplatnou (až do vyrieknutia Ústavného súdu o sťažnosti právoplatnosti prezidentských volieb, jedného z protikandidátov) „prezidentkou“ SR z väčšej miery vďaka Vám ! Trochu sa pozrime do histórie, čo sa vlastne dialo. Vy ako kandidát SaS, ale zo začiatku aj SPOLU (bol ste jeden zo zakladateľov SaS), ste svoju kandidatúru ohlásil hodinu po tom (15.5.2018 a oficiálne 26.6.2018 na TB so SaS a SPOLU ! /SPOLU Vás následne zradila a pridala sa k PS p. Čaputovej !/), ako bývalý „prezident“ SR p. Kiska oznámil, že sa už nebude v budúcich prezidentských voľbách uchádzať o túto funkciu ! Kde bola v tom čase „veľmi známa“ „osobnosť“ p. Čaputová !? Nuž ešte nikde, lebo pani Čaputová oficiálne oznámila svoju kandidatúru až 29.5.2018, ale ona nemusela čakať na vyjadrenie p. Kisku, lebo ona ním bola vybratá, ako kandidátka na budúcu hlavu štátu už v roku 2014, keď sa po jeho boku objavovala pri všetkých „významných“ podujatiach, napr. bola jednou z pozvaných čestných hostí na inauguráciu za prezidenta SR p. Kisku 15.6.2014 (len pre zaujímavosť v zozname vtedy pozvaných hostí boli aj : p. Michal Truban, p. Ivan Štefunko – teda všetko nastávajúci zakladatelia PS, a Vy p. Mistrík, vtedy ešte nikde !) na Pohoda festivale (drogy, alkohol a bezbrehý liberalizmus, len nie festival hudby slušnej mládeže!) a pod. !

V dobe keď ste oznámil svoju kandidatúru, boli ste všetkými našimi „mienkotvornými“ médiami označovaný, ako jeden z najhlavnejších a najsilnejších kandidátov, ktorý bude čeliť kandidátovi Smeru-SD resp., ak by sa dohodli v koalícií, tak proti ich spoločnému kandidátovi. V prvých prieskumoch verejnej mienky ste sa pohyboval niekde okolo 20 % a p. Čaputová začínala niekde na úrovni 4 % ! Potom ste, myslím celú vtedajšiu „demokratickú“ opozíciu, začali hrať podivuhodnú hru s nami, občanmi SR, kto z Vás dvoch (Čaputová, Mistrík) sa skôr vzdá v prospech toho druhého, a to na základe obľúbenosti vo verejných prieskumoch ! Hnusné divadlo ! Veď Vy p. Mistrík, ste ešte 14 dní pred voľbami viedol v prieskumoch (14.2.2019) pred p. Čaputovou takmer o 3 % body. To vtedy ešte nebol vhodný čas na vzdanie sa p. Čaputovej vo Váš prospech ?! Ešte stále p. Kiska a PS (a americký špinavý kapitál), tlačili na agentúry prieskumov verejnej mienky (za drahé peniaze), aby už konečne vydali jeden aspoň jediný prieskum, kde by Vás p. Čaputová predbehla ! A to sa ako zázrakom stalo 27.2.2019 (2 dni pred voľbami !) a Vy ste vtedy urobili chybu (alebo Vás k tomu donútili ?!) a vzdali ste sa v jej prospech (i keď na tvári ste mal výraz, ktorý nás o Vašej úprimnosti vykonať takýto zbabelý ťah, nepresvedčil) a hneď na druhý deň, taktiež ako zázrakom (to FOCUS obtelefonovával 1000 respondentov v noci, a nad ránom to všetko na rýchlo spracovali a následne odovzdali médiám?!), sa v „mienkotvorných“ manipulatívnych médiách zverejňuje „aktuálny“ prieskum, kde by p. Čaputová po Vašom zbabelom odchode z boja, získala už 44,8 % ! (ale z výsledkov predchádzajúceho dňa by mala získať, keď to spočítame 46,7 %, ale to by bolo okaté, tak ubrali aspoň tých 1,9%) a úplne to „zabila“ agentúra AKO, keď deň pred moratóriom 01.03.2019 zverejnila, doteraz v histórií druhej samostatnej SR, najviac zmanipulovaný prieskum verejnej mienky, kde p. Čaputová mala už rozprávkových 52,9 % !!! a toto nesmierne silným spôsobom ovplyvnilo voličov v prvom kole prezidentských volieb !

 

FOCUS v % AKO
Kandidát 27.1.2019 14.2.2019 27.2.2019 28.2.2019 1.3.2019
Čaputová 9,0% 14,4% 26,3% 44,8% 52,9
Ševčovič 16,5% 17,0% 20,4% 22,1% 16,7
Mistrík 16,5% 17,1% 13,1% vzdal vzdal
Harabin 11,7% 14,2% 13,0% 12,0% 11,4

 

Toto bolo nesmierne dôležité opísať na úvod, lebo ste v celej „demokratickej“ opozícií, hrali neuveriteľne špinavú hru, so všetkými oprávnenými voličmi SR !

Podľa oficiálnych verejne dostupných informácii, ste až do doby, svojho vzdania sa kandidatúry minul namiesto povolených 500 tisíc eur, prostredníctvom troch účtov až takmer 630 tisíc eur ! A Vy sám ste  pre HN Slovensko (25.6.2018) uviedol, že z vlastných riadne zdanených peňazí, investujete 450 tisíc eur a pán Richard Marko (ESET), Vám doloží 50 tisíc eur. Takže dnes otázka na Vás, vrátila Vám p. Čaputová, Vami investované peniaze do prezidentskej kampane ?, a ak áno, tak nech transparentne p. Čaputová zdokladuje odkiaľ vzala ďalších 500 tisíc eur (alebo až 630 tisíc eur!), a ak nie, tak ste potom najväčší gentleman, a to nielen na Slovensku, ale v celom priľahlom vesmíre ! Alebo po budúcoročných voľbách do NR SR, a nedajbože zostavením vlády „demokratickou“ terajšou opozíciou na čele s PS/SPOLU, dostanete lukratívny post v tejto, pre Slovensko, katastrofálnej, ultra liberálnej vláde ! A čo odkážete dnes po 100+ dňoch „úradovania“ p. Čaputovej na poste prezidentky SR, všetkým tím občanom SR, ktorí Vám až do doby, kým ste sa zradne a zbabelo vzdal v jej prospech, dávali hlasy vo verejných prieskumoch, a hlavne tím viac ako 76% oprávnených voličov, ktorí ju v druhom kole prezidentských volieb nevolili ?! Je toto to, čo ste chceli, keď ste sa v jej prospech vzdali ?! Ak áno, tak to verejne povedzte, a ak nie, tak to tiež verejne povedzte, aby národ Slovensky a občania Slovenska, vedeli, ako sa majú zachovať v budúcnosti, ak by sa v prezidentských voľbách opäť našla ( dúfam, že už nikdy nie !), takáto vydarená a podarená dvojica, akou ste boli Vy s p. Čaputovou ! A dnes, aby sa prekryli všetky tie lapsusy čo tu p. Čaputová predvádza, tak opäť vychádzajú „najdôveryhodnejšie“ prieskumy verejnej mienky o popularite našich politikov, kde pani Čaputová je „už“ na prvom mieste, a ak to takto pôjde ďalej, tak v nasledujúcich prieskumov verejnej mienky o dôveryhodnosti našich politikov bude na prvom mieste p. Čaputová 1, a na druhom mieste p. Čaputová 2 !

Toľko k Vám p. Robert Mistrík, strojca to „naj prezidentky“ všetkých čias, našej planéty zem !

A Vám Vážení oprávnený voliči SR ešte jedna dôležitá informácia. Najnovší prieskum verejnej mienky o dôveryhodnosti našich politikov, ktorý vykonala manipulatívna agentúra FOCUS, ukazuje, že p. Čaputová má „až“ 56 % podporu oprávnených voličov Slovenska . OMYL !!!

Agentúra FOCUS to vykonala na vzorke 1027 opýtaných !, čiže logicky vychádza že za p. Čaputovú hlasovalo 572 opýtaných, teda 56 % !!! Avšak 572 opýtaných oprávnených voličov SR, je z celkového počtu oprávnených voličov SR pri posledných prezidentských voľbách 4 419 883 „až“ neuveriteľných 0,01 % !!! Už vidíte tú manipulatívnosť, akou nás kŕmia ! Však nie sme ovce, ba ani barani, Vážení občania Slovenska !

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.