Založ si blog

p. Mazurek a jeho „ukrižovanie“

Ani náhodou si nedovolím komentovať rozhodnutie Špecializovaného súdu SR a následne v odvolacom konaní aj rozhodnutie Najvyššieho súdu SR. Rešpektuje a nekomentujem ! A tak isto nebudem komentovať výroky pána Mazureka, ktoré povedal v jednej z relácií v rádiu Frontinus. Kto chce môže si to na internete vyhľadať a vypočuť si to, a utvoriť si svoj vlastný názor do akej miery bol resp. nebol v rozpore zo zákonmi platnými na území SR.

Dovoľte môj názor na celú túto vec. Aby som sa nedostal do podozrenia, že sa vymedzujem voči skupine ľudí, že hanobím rasu a pod., uvádzam len návrh, pre všetkých tých, ktorí mali čo do činenia s týmto prípadom, a ktorí ho komentujú, aby vykonali nasledovné :

Zájdite do hociktorej cigánskej osady (najlepšie na východe Slovenska), vyhliadnite si tam uprostred osady, pozemok, asi tak o rozlohe 20×30 metrov a následne navštívte príslušný katastrálny úrad, zistite si kto je jeho vlastníkom a legálnou cestou cez kúpno-predajnú zmluvu, tento pozemok odkúpte, aby ste mali doklad, že ste vlastníkom tohto pozemku. Potom na vlastné náklady pre tento pozemok nechajte napojiť inžinierske siete, a na základe právoplatného stavebného rozhodnutia si tam postavte malý rodinný domček, podľa vlastného uváženia, primeranej životnej úrovni Vášho príjmu z legálne vykonávanej práce. Následne po nasťahovaní sa do tohto domčeka, si riadne plaťte všetky s tým spojené náklady, úhrada za EE, vodné a stočné, úhrada miestnej dane za nehnuteľnosť a pod.

Následne po niekoľkých dňoch bývania v tomto Vašom domčeku zistíte, že v celej tejto osade ste jediný, ktorý býva na svojom pozemku, že ste jediný, ktorý si riadne platí všetky účty, že ste jediný, ktorý pracuje v legálnom zamestnaní, že ste jediný, ktorého deti chodia riadne do školy a že ste jediný, ktorý si plní všetky svoje povinnosti voči tomuto štátu, SR. A zároveň časom zistíte, že Vaši susedia obťažujú Vašu rodinu, vaše deti sa boja vôbec vyjsť na ulicu, že Vaša celkom slušne vyzerajúca manželka, už absolvovala niekoľko pokusov o znásilnenie a polícia to to zamietla, že skutok sa nestal, lebo nebola naplnená podstata trestného činu a kvalifikovali to len, že v štádiu pokusu, že Váš majetok je poškodený, orýpane Vaše auto, porozbíjané nové plastové okná, nahádzaná špina do Vašej pekne udržiavanej záhrady, ľudské výkaly okolo Vami pekne udržiavaného plota a pod.

Čo by ste vážení urobili. Nuž asi by ste sa vykašľali na všetky financie, ktoré ste do tejto nehnuteľnosti vložili, utekali by ste kade ľahšie a keby sa Vás náhodou nejaké média opýtali, počúvajte a to prečo ste s tam odtiaľ odišli ?, tak si následne porovnajte Vaše výroky s výrokmi predmetného pána v rádiu Frontinus. Obávam sa, že by boli takého razu, že by Vás rovno z tohto miesta odvliekli do cely predbežného zadržania, pretože by ste sa tým dopustili trestného činu hanobenia rasy, xenofóbie a neviem čoho ešte iného, a Vy ste len povedali pravdu o svojej životnej skúsenosti !.

Ja viem, že celý tento návrh je jednoducho, pre tých, čo tohto pána obvinili a odsúdili, a všetkých tých okolo toho, absolútne nerealizovateľný, lebo oni by ani na 5 minút do takejto osady ani len nepáchli ! Ja osobne s cigánmi nemám najmenší problém, ale myslím si že tým, že im všetko dávame za darmo, im len ubližujeme (lebo čo je zadarmo, tak to je ako keby ani nebolo), lebo pomáhať je potrebné na základe známeho : „pomôž si človeče, aj Boh Ti pomôže“, a môžeme to parafrázovať „pomôž si človeče aj štát Ti pomôže !“

Viete Vážení čitatelia, čo Vám chcem týmto naznačiť ?! Nuž len to, že čo pán Mazurek v priamom prenose, a na plné ústa povedal v rádiu Frontinus, tak 99 % Slovákov si to doma šepká po tichu, a hlavne Tí, ktorý sa na tomto rozhodnutí dnes priživujú, a to  hlavne politicky.

O mojom vzťahu k Cigánom, a k riešeniu cigánskej otázky, sa povenujem v niektorom z mojich ďalších článkov, a verte bude to len a len v prospech týchto našich spoluobčanov, žiadne ponižovanie, žiadne nadávky, žiadne hanobenie rasy, ale len návod, ako von z tejto mizérie.

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.