Založ si blog

Jankovská – inkvizícia ju už upálila !

Nie, nie je mi smutno za pani Monikou Jankovskou, ani za tým, že sa sama vzdala pozície štátnej tajomníčky na ministerstve spravodlivosti, lebo všetci sme nahraditeľný, niekto okamžite a niekto až po určitej dobe, kým sa nájde aspoň, tak výkonný a odborne zdatný jedinec, ako bol ten pred tým.

Avšak s rozhorčením sledujem, na základe čoho, a z akých dôvodov sa vzdala, tak vysokej štátnej funkcie. Ja netvrdím, že pani Jankovská je čistá, ako horská studnička, ale ani si nedovolím povedať, že je špinavá, ako kalná voda v potoku, po tohtoročných silných búrkach.

Hovoríme si, že sme právny štát, naozaj ? Nuž tak potom si ctíme to, čo právnym štátom, právny štát robí, a to je, že ten, kto má právo o niekom vyrieknuť, že je vinný, sú jediné a len súdy SR ! Do chvíle, kým rozhodnutie súdov nadobudne neodvolateľne právoplatnosť, sa na každého jedinca pozerá, ako na nevinného ! Viem o čom píšem, mám takúto životnú skúsenosť, ktorú som pred časom opísal v mojom článku z názvom „Dzurindovské čistenie po PV 1998 – aké bude to Vaše, Trubanovské ?!“

Jankovská odchádza zo svojho postu, ako uviedla nie preto, že sa cíti previnilo, ale preto, že, je ohrozená bezpečnosť jej rodiny. Nuž dá sa to pochopiť, keby som bol na jej mieste, tak by som trval na tom, aby ma niekto z tejto pozície „vyhodil“ zákonným spôsobom, a to aj z udaním dôvodu do výpovede ! Prečo ? Nuž preto, aby keď ma súd oslobodí, alebo ešte v prípravnom konaní orgány činné v trestnom konaní zistia, že nie je dôvod na moje podozrenie (mimochodom voči p. Jankovskej ešte ani nebolo vznesené obvinenie !) z trestnej činnosti a zastavia voči mne konanie, tak aby som mal v ruke dokument, ktorý niekto podpísal a napísal do dôvodu výpovede – „ prepustený na základe podozrenia zo spáchania trestného činu“, myslíte si Vážení, že by sa niekto pod takúto výpoveď podpísal, ja som si istý, že žiadny nadriadený takúto výpoveď nepodpíše a to z jediného jednoduchého dôvodu, čo ak prepustený bude oslobodený od všetkých podozrení a v čase dania výpovede bol predsa nevinný, tak takýto „šéf“ by mal potom značné problémy s inými súdmi !

Nuž, ale iná otázka je takzvaný verejný tlak. Kto je ten verejný tlak ? Nuž „najčistejší“ opozičný poslanci a „najobjektívnejšie“ a „najinformovanejšie“ „nezávisle“ média. Na včerajšej tlačovej besede p. Jankovskej, sa opäť „zaskvela“ p. Monika Tódová z Denníka N, keď sa pani Jankovskej pýtala, prečo nechce povedať o aký MT, ktorý dobrovoľne, odovzdala NAKA, išlo, či o nový, starý alebo kúpený od ruky ?!, tak keď pani Jankovská jasne povedala, že predmetný telefón je už súčasťou dôkazových materiálov NAKA, a že NAKA má o tomto telefóne všetky potrebné údaje, tak p. Monika Tódová to zaklincovala tým, že ona to potrebuje vedieť, lebo to je vraj vo „verejnom záujme“ ! Nuž p. Monika, čí verejný záujem Vy zastupujete ?! Zverejnite, kto Vás platí, a koľko Vám platí mesačne ( jedná sa o minimálnu mzdu, akú poberá nie málo tvrdo pracujúcich ľudí na Slovensku ?!) a My si urobíme jasný názor na Váš verejný záujem. Apropo pani Monika Tódová, veď Vám stačí osloviť Váš najtajnejší, najdôveryhodnejší zdroj (asi Vašu myseľ) a ihneď to môžete zverejniť v Denníku pre ktorý „pracujete“ a verte, že ostatné média to okamžite preberú s tým, že sa odkážu na dôveryhodnú informáciu, ktorú dnes uverejnil Denník N ! (hnus, špina a svinstvo).

Ďalej sa všetky mienkotvorné „demokratické“ média a všetci „nevinný“ opozičný politici idú roztrhať od rozhorčenia, ako je to možné, že pani Jankovská sa vracia do sudcovského talára, veď ona je ta najpoškvrnenejšia sudkyňa (samozrejme až po JUDr. Harabinovi, aby sme mu neupreli prvenstvo) !

Aby som to celé ukončil. Ešte raz a jasne, v našom právnom štáte v SR, musí platiť prezumpcia neviny, a to pre všetkých bez toho, že by sme skúmali jeho postavenie v spoločnosti ! V preklade to znamená, že každý je považovaný za nevinného, až do doby, kedy nadobudne právoplatnosť súdneho rozhodnutia o jeho vine aj s príslušným odôvodnením !

V prípade, že niekto takúto osobu pred týmto právoplatným súdnym rozhodnutím o vine označuje za vinnú, a pranieruje ju na verejnosti, a vyvíja na ňu akýkoľvek verejný nátlak na odstúpenie z akejkoľvek pozície resp. zaťahuje do to aj rodinných príslušníkov, tak taká osoba, osoby, média a iné inštitúcie, sa dopúšťajú trestného činu ohovárania a iných s tým súvisiacich trestných činov !

Na záver jeden citát od jedného politika, ktorému môžeme byť všetci vďačný, že máme dnes vlastný štát (milovanú Slovenskú republiku), a že aj takéto mediálne besnenie tu môže (dúfam, že po voľbách PV 2020, to už tak jednoducho byť nebude možné) existovať bez potrestania : „ …jediný, kto v tomto štáte môže vyrieknuť verdikt, vinný alebo nevinný, sú súdy SR, a Vy všetci ostatný ste len táraji, gágaji a prďúsi !

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.