Založ si blog

Z. Čaputová, jej veľký sen, alebo cieľ ? !

Ďalší z „nezávislých“ a „mienkotvorných“ novinárov, moderátorov, pán Branislav Závodský z rádia EXPRES, mal tú „česť“ včera „vyspovedať“ pani „prezidentku“ Čaputovú. Akým podliezavým a úslužným spôsobom to vykonal, prosím posúďte sami, keď si to prehrajete z archívu a budete mať tak silný žalúdok, že to vydržíte počúvať až do konca ! Jeho výkon tu však nechcem hodnotiť, nemá to zmysel.

Otázky ktoré boli p. Čaputovej kladené, boli uhladené a s najväčšou pravdepodobnosťou, po vzájomnej konzultácií p. Závodského s komunikačným oddelením prezidentskej kancelárie, aj vopred konzultované a odsúhlasené, pretože jeden nezávislý moderátor nemôže byť až takto servilný. A zároveň pred svojimi otázkami, najskôr terajšiu koalíciu poohováral, „nezávisle“ ohodnotil a následne položil otázku ! Toľko k milému Braňovi .

Zuzana Čaputová sa vo svojich „odpovediach“ a „zamysleniach“, jasne vyprofilovala a verím, že už nikto nepochybuje o jej orientácií, ako politickej, tak aj osobnostnej a mravnej.

Jednoznačne sa jedná o neoliberálnu političku srdcom, telom aj dušou, oddanú svojej materskej strane PS, p. Trubana a západnému korporatnému kapitálu, hlavne vplyvu USA.

V piatok 06.09.2019, by sa v NRSR, mala začať mimoriadna schôdza parlamentu na odvolávanie predsedu vlády p. Pellegriniho, na popud opozičných politikov, ktorí akosi za svet nechcú pochopiť, že zmenu vlády majú v rukách len, a len voliči, a to raz za 4 roky v parlamentných slobodných voľbách, prípadne v predčasných parlamentných voľbách, ale tu musia nastať také pomery vo vládnej koalícií, že ona sama sa rozpustí a umožní hlasovanie o dôvere vláde, tak ako tomu bolo v prípade vlády p. Radičovej !

  1. Čaputová sa však v rádiu EXPRES, už teraz vyjadrila, že ona je za ukončenie tejto vlády a je pripravená vymenovať vládu úradnícku ! To pani Čaputová, ste sa pominula na rozume ?, alebo cielene cez éter rádia EXPRES odkazujete slobodným poslancom NRSR, ako sa majú zachovať pri hlasovaní o vyslovení dôvery resp. nedôvery predsedovi vlády ?! A Vy si hovoríte, že ste nezávislá „prezidentka“ všetkých občanov SR ? V tomto naozaj môžete aj s Vašimi kumpánmi v „demokratickej“ opozícií naozaj len snívať ! Vláda SR, ktorá bola v slobodných voľbách v marci 2016, slobodne občanmi SR zvolená (vzišla na základe koaličnej zmluvy), dovládne do konca volebného obdobia a následne budú slobodné a demokratické parlamentné voľby, kde sa so svojimi kumpánmi môžete uchádzať o priazeň voličov, a nie inak sa snažiť prevziať moc v tomto štáte !!!

Vy si neuvedomujete, že navádzate na rozvrat v tom to štáte, že Vaše konanie je protištátne a že vedome konáte voči Slovenskej republike a že je to aj pre prezidenta SR trestné – Vlastizrada, viď Ústava SR, Postavenie prezidenta SR, čl. 107 !

Ďalším Vaším nehoráznym vyjadrením v rádiu EXPRES, bolo, že nevymenujete za predsedu Najvyššieho súdu SR, kandidáta, ktorý bude mať sporný profesijný alebo osobnostný príbeh, samozrejme, podľa Vášho hodnotenia ! A aký je Váš profesijný a osobnostný príbeh ? Ten Váš príbeh nie je sporný, ale jasne v rozopre zo zákonmi SR a v rozpore s ústavou SR ! Vy ste cez éter prostredníctvom rádia EXPRES, odkázala všetkým členom súdnej rady, ktorí budú rozhodovať v tajnom hlasovaní o novom predsedovi NS SR, že v žiadnom prípade nie JUDr. Harabina ! A to je zásah do nezávislosti súdu SR, lebo aj keď mi takého kandidáta predložíte, tak ja ho nevymenujem, lebo Vaše hodnotenie jeho profesijného a osobnostného príbehu je mylné, ale moje je najspravodlivejšie na svete a v celom vesmíre. To Vy p. Čaputová chcete týmto sudcom v súdnej rade naznačiť, že ak budú voliť JUDr. Harabina, tak aj ich profesijný a osobnostný príbeh, nie je v súlade s Vašim „demokratickým“ videním sveta ?! Ešte raz zdôrazňujem, Vaše vyjadrenie je zásah do nezávislosti súdnej moci v SR, a to je neprípustné, a tobôž nie od osoby, ktorá zastupuje najvyšší post v tomto štáte !

A viete čo pani „prezidentka“, práve ten sudca je najnezávislejší vo svojom konaní a rozhodovaní, ktorého nemá rád ani jeden politik, či už opozičný alebo koaličný, pretože u takéhoto sudcu je zaručené, že bude konať na základe princípu „padni, komu padni“ a to platí aj vo vzťahu k prezidentovi SR. Toho sa bojíte, ak by súdna rada zvolila JUDr. Harabina ?!

Vy si myslíte p. Čaputová, že národ slovenský a občania SR, sú naozaj takí sprostí, že nepochopili o kom to vlastne hovoríte ?! Lebo ostatní kandidáti na predsedu NS SR sú jednoznačne niektorou zo strán v SR, či koalíciou alebo opozíciou, médiami, mimovládnymi organizáciami a Vami protežovaní, a u takýchto kandidátoch sa o nezávislosti nedá absolútne hovoriť !

BODKA :

Pevne verím, že sa už na slovenskej mediálnej scéne nenájde žiadne rádio a žiaden moderátor, ktorý „vypotí“, tak nehorázne zmanipulovanú reláciu s pani Čaputovou. To čo v rádiu EXPRES predviedol moderátor Závodský s p. Čaputovou, to nie je novinárska žumpa, ale novinárska žumpa na entú !!!

 

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.