Založ si blog

Danielovi Lipšicovi – „Pôjdeš do basy ty h-jz-l“!

Nie, toto nehovorím ja, len som si dovolil v názve použiť citát z roku 2008, keď v NR SR prebiehalo odvolávanie vtedajšieho ministra spravodlivosti Štefana Harabina a za kecpultom vystupoval vtedy poslanec NR SR Daniel Lipšic. Nuž a týmito slovami ho počastoval vtedy minister spravodlivosti Štefan Harabin a mal na to predpokladám jasne odôvodnený dôvod. (čas ukáže!)

Dnes, keď sa Daniel Lipšic, stáva „špeciálnym prokurátorom“, zásluhou koaličnej väčšiny, plne podliehajúcej diktátorskému vplyvu Igora Matoviča a za ním stojacích tieňov, o ktorých dnes nevieme takmer nič, tak sa môže kľudne stať, že Daniel, rovnako pomstychtivý, ako Igor Matovič, naplní vtedajší výrok Štefana Harabina na neho, proti nemu samotnému. To by však Daniel musel byť iný právnicky kaliber, aby toho „h-jz-a“ Harabina dostal, čo i len pred vyšetrovateľa na výsluch, nie to ešte do basy!

Môj osobný názor je taký, že nielen Daniel Lipšic, ale aj Igor Matovič a všetci jeho dnešný lokaji + tichá spoločníčka Zuzana Čaputová, sa po predčasných parlamentných voľbách budú musieť spovedať zo všetkého, čo doteraz na národe slovenskom spáchali a naďalej beztrestne páchajú. Lebo iné je konať trestnú činnosť ekonomického razu a iné je páchať genocídu na vlastnom národe. Ekonomické škody spáchané kýmkoľvek, sú nahraditeľné a napraviteľné, ale straty na ľudských životoch už nenahradí a nenapraví nik!

Takže áno, po parlamentných voľbách či už predčasných alebo riadnych, s najväčšou pravdepodobnosťou, bude musieť platiť veta – „pôjdete do basy Vy, chlapci a dievčatá, čo ste nás tu takto nekonečne dlho ponižovali, vedome nám ničili životy…!

A aby to nevyznelo, ako vyhrážanie sa lebo toto vyhrážanie v žiadnom prípade nie je, tak predpokladám, že toto sa udeje len a výhradne na základe zákonov platných na území Slovenskej republiky.

Zatiaľ nemám k tomu čo viac dodať…!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:39

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.