Založ si blog

Z. Čaputová, môže si SR dovoliť mať predsedu vlády SR, ktorému z toho čo koná, už šibe ? Určite nie, ani minútu !

Najskôr jeden citát – „Doba, ktorú žijeme, je mimoriadne náročná. Je spojená s rôznymi obavami, izoláciou, neistotou a veľkými zmenami. To všetko sa odráža na tom, ako sa cítime. Nie je preto hanbou si priznať, že to môže dopadnúť na každého z nás. Preto by sme mali venovať viac pozornosti o naše duševné zdravie…“ Toto napísala Zuzana Čaputová 7.11.2020 na svojom FB profile. Už vtedy som poukázal nato, že to podľa všetkého bol taký Zuzanin nepriamy odkaz Igorovi Matovičovi, pretože práve v tej dobe prebiehali na Slovensku najväčšie povinné akcie (buzerácie) občanov Slovenska od II. sv. vojny, nezmyselné, nič riešiace celoplošné, celonárodné testovanie AG testami!!!

A teraz citát číslo dva – „…že ľuďom kape na karbid, aj mne kape na karbid…, …všetkým nám postupne začne šibať z toho lebo je to naozaj ťažké…“ Toto povedal Igor Matovič v ostatnej nedeľňajšej relácií V politike na TA3 !

Igor Matovič sa v priamom prenose pred všetkými občanmi SR priznal, že mu kape na karbid a že mu z toho všetkého poriadne šibe ! No a keď človeku šibe, tak vydáva šibnuté rozhodnutia a celkom zákonite sa aj šibnuto správa ! Pýtam sa Zuzany Čaputovej – je možné, aby v situácií, v ktorej sa dnes SR nachádza, sme mali na čele vlády človeka, ktorému kape na karbid a šibe mu ? Odpovedám za Zuzanu – „Ani náhodou“ a preto by Zuzana Čaputová mala konať ! Ako ? Nuž jednoducho ! Ako som už viackrát písal, Zuzana Čaputová by mala verejne vystúpiť a povedať, že si myslí resp. je presvedčená, že Igor Matovič je človek nesmierne emočný a mentálne labilný a teda by nemal naďalej zastávať pozíciu predsedu vlády SR ! Áno toto je presne tá funkcia najvyššieho ústavného činiteľa SR, ktorú by si mala plniť a tou je poukazovať na nedostatky a nekompetentnosť vládnych predstaviteľov, zvlášť ak sa jedná o samotného predsedu vlády SR !!!

Tu totiž Zuzana Čaputová už nestačí, čo ste naznačili vo svojom FB profile, že si dotyčná osoba všimne, že sa s ňou niečo deje, nestačí, že si uvedomí, že potrebuje odbornú pomoc. Tu je jednoznačne potrebné takémuto človekovi osobne pomôcť, zájsť s ním za príslušným psychológom, psychiatrom. Zabezpečiť mu riadne lekárske odborné vyšetrenie a zároveň ho zbaviť tak významnej pozície v štáte, aby už nenapáchal ani zrnko škody !!! Lebo, ak sa tak nestane, tak lavína škôd, ktorú spôsobí takto šibnutý človek, nás celkom iste neminie !!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.