Založ si blog

Kočner oslobodený – nevyhnutná okamžitá demisia vlády SR a odstúpenie Zuzany Čaputovej s postu prezidentky SR ! !!

Hovorí sa, že nič sa neje také horúce, ako sa navarí a že je potrebné zachovať si chladnú hlavu . Súhlasím, ale to isté a ešte vo väčšom merítku malo platiť ihneď potom, ako sa predmetná úkladná vražda (Kuciak, Kušnírová) stala resp. kedy bola odhalená !!!

Takže dovoľte vážení občania SR, aby som vysvetlil titulku tohto môjho článku. Predmetná brutálna vražda sa stala okamžitým spúšťačom na odstránenie Roberta Fica, na zlikvidovanie strany SMER-SD a ich vtedajších koaličných partnerov. Čo sa začalo na Slovensku diať ? Okamžite sa zmobilizoval tretí sektor v oblasti politiky, okamžite vzniklo hnutie Za slušné Slovensko na čele s Jurajom Šeligom (dnes aj vďaka tejto udalosti podpredseda NR SR !!!) a Karolínou Farskou za plnej podpory Andreja Kisku (vtedajšieho „prezidenta“ SR), sami „bez“ pomoci zaplnili ulice slovenských miest a žiadali odstúpenie vtedajšieho predsedu vlády Roberta Fica (teda demisiu vlády), ako aj odstúpenie vtedajšieho ministra vnútra Roberta Kaliňáka a to takým spôsobom, že v súvislosti s touto vraždou mali protestujúci v dave transparenty, na ktorých okrem iných hanlivých a nadmieru nepravdivých hesiel na osoby Róbertov Fica a Kaliňáka, boli aj také, kde Robert Fico a Róbert Kaliňák boli vyobrazení v prúžkovanom odeve trestancov za mrežami !!! Áno, presne takéto davové šialenstvo sa vyvolalo na uliciach s jediným cieľom odstrániť Roberta Fica a stranu SMER- SD z politickej scény SR. Nech sa páči vážení občania SR, ktorí ste sa nechali zmanipulovať a stále sa nechávate manipulovať médiami, dnešnou (ne)vládnou koalíciou a Zuzanou Čaputovou, či sa na niektorej z týchto fotografií nespoznáte a či sa za seba dnes , v tejto chvíli aj nehanbíte – https://www.google.com/search?q=protesty+za+slu%C5%A1n%C3%A9+slovensko+obr%C3%A1zky&sxsrf=ALeKk02tqHSqo5BlxGlmOD1ZgMd3mzqQVg:1599126836397&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjfzKLY28zrAhWUrHEKHXl9DxoQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1920&bih=937 .

Následne nato sa mobilizoval celý „slovenský“ mediálny „mienkotvorný“ priestor na čele s Denníkom „N“ a „novinárkou“ Monikou Tódovou. Monika Tódová a Denník „N“ sa stali tými, v celom tomto politickom procese, čo mali „monopol“, ako jediné médium vynášať na svetlo božie „overené“ a „pravdivé“ informácie zo živého spisu Mariána Kočnera a spol. a ani jedna spravodajská TV relácia sa nezačala bez toho, aby na začiatku nepovedali túto zaklínaciu formulku – „…Denník N dnes priniesol informáciu…“, „…na základe informácií z Denníka N…“, „…Denník N dnes zverejnil ďalšiu časť s Kočnerovej Threemy…“ a pod. titulky so začiatkom alebo s poukázaním na Denník N. Nikto z kompetentných sa nepýtal odkiaľ Denník N a jeho redaktorka Monika Tódová, môžu disponovať takýmito „overenými“ správami a nikoho nezaujímal jej a ich (Denníka N) zdroj s justičného prostredia. A Monika Tódová sa vždy obhajovala tým, že to čo robí je vo „verejnom“ záujme a keď jej niektorí z jej „terčov“ neodpovedal na jej podprahovú otázku, tak si ju doslova vynucovala tým, že ona sa pýta a požaduje odpoveď na jej otázku lebo si to žiada „verejný záujem“ !!!

No a čo sa stalo teraz ? Po niekoľko mesačných peripetiách s Mariánom Kočnerom a spol. súd dospel k názoru že sú v uvedenej obžalobe nevinný a púšťa ich na slobodu !!! A toto máme my verejnosť ako prijať ? Sucho ? Bez povšimnutia ? No tak to teda ani náhodou !!!

Práve v tejto chvíli by mal stáť Igor Matovič na koberci pred Zuzanou Čaputovou a mal by jej odovzdať svoju demisiu vlády SR a následne hneď nato by mala Zuzana Čaputová naplniť Ústavu SR, Čl. 103, ods.(6) – Prezident sa môže kedykoľvek svojej funkcie vzdať; jeho funkčné obdobie sa skončí dňom doručenia písomného oznámenia tohto rozhodnutia predsedovi Ústavného súdu Slovenskej republiky.“

Veď si všetci uvedomme, že práve táto hystéria okolo vraždy a hlavne jednostranné poukazovanie na Mariana Kočnera a jeho „prepojenia“ z „Tódovej“ Threemy na SMER-SD zapríčinili, že národ, voliči SR boli oklamaní, zmanipulovaní a v PV 2020 volili tak ako volili !!! Nikto nemôže poprieť že výsledky PV 2020 boli priamo úmerné mediálnemu tlaku a mediálnemu masírovaniu hláv slovenských voličov smerom k tomu, aby SMER-SD bol čo najviac pošpinený, do vraždy čo najviac namočený a malo sa dokázať a verejnosti nanútiť, že vládu „riadil“ Marian Kočner cez svoje nastrčené „opičky“!!!

Takže dnes s tými, čo toto všetko mediálne šialenstvo vedome zapríčinili a živili, je potrebné naložiť tak, ako zákon káže ! Okamžite preveriť, kto bol za vznikom „občianskej“ iniciatívy Za slušné Slovensko, kto ich riadil, kto ich financoval, na koho boli napojení Juraj Šeliga, odkiaľ a od koho mala Monika Tódová a Denník N informácie zo živého spisu Mariána Kočnera a spol., na základe akých a čích usmernení postupne Monika Tódová a Denník N zverejňovali „salámovo“ vo „verejnom“ záujme podrobnosti z uvedeného živého spisu a „Tódovej Threemy“ a iné s tým závažne otázky. Zároveň sa je potrebné dopodrobna pozrieť na konanie Daniela Lipšica, ale aj samotného špeciálneho prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry SR Jána Šantu, ktorí spoločne v jednom šíku vystupovali pred médiami po jednotlivých súdnych jednaniach a unisono tvrdili, že Marián Kočner je vinný a oni to svojimi neprestrelenými dôkazmi aj dokážu. Nuž dokázali, veľké NIČ !!! Zavádzali verejnosť, že Marián Kočner a obhajoba si svoju obhajobu len tak vymýšľajú, že síce majú nato právo, ale ich „dôkazy“ nepustia a zo strany obhajoby ide len o akési fantazmagórie, ktoré v žiadnom prípade nepovedú k zbaveniu viny Mariana Kočnera !

NIE, toto rozhodnutie statočného súdu SR nesmie ostať verejnosťou nepovšimnuté a mala by sa už konečne zmobilizovať aj tá povestná „ulica“ a žiadať odstúpenie Igora Matoviča z postu predsedu vlády, ale aj Zuzany Čaputovej. Je potrebné si v súvislostiach uvedomiť aj to, že Zuzana Čaputová sa s najväčšou pravdepodobnosťou, stala „prezidentkou“ aj na základe tejto vraždy, ktorá sa stala 21.2.2018 a Zuzana Čaputová si aj na tejto ohavnosti postavila svoju prezidentskú kampaň, média jej v tejto nehanebnej kampani vehementne pomáhali a dňa 15.júna 2019 ju protiústavne „inštaloval“ na post „prezidentky“ SR „nezávislý“ predseda Ústavného súdu SR Ivan Fiačan !

Z vyššie uvedeného je potrebné, aby sa PV 2020 opakovali čo najskôr a to z jediného dôvodu a súdnym rozhodnutím aj potvrdeným dôvodom a tým je zmanipulovanie predvolebnej kampane PV 2020 spôsobom mediálnej, politickej manipulácie verejnej mienky ! To isté sa týka aj novej voľby prezidenta SR ! Len hluchý a slepý nevidí, čo sa tu za posledné dva roky dialo na našej politickej a spoločenskej scéne. Že národ slovenskí a občania SR, voliči SR boli nehanebným spôsobom zmanipulovaný a ešte aj dnes sú manipulovaný a držaný na „uzde“ tým, že kvôli neškodnému COVID-19 je štátom zakázané sa zhromažďovať a ústa sú zatvorené aj symbolicky nič riešiacimi rúškami !!!

Naozaj stačilo ! Je čas na naozajstnú očistu nášho verejného – spoločenského-politického života ! Podvodníci, klamári, manipulátori, diktátori musia byť zo svojich pozícií, demokratickou cestou plne v súlade so zákonmi SR zvrhnutí ! Tentokrát nastane už naozajstná ZMENA !!!

Bodka na záver :

Aby tej manipulácie s verejnou mienkou nebolo dosť a aby sa ešte aj na poslednú chvíľu vyvinul mediálny tlak na sudcov v prípade „kauza Kočner“, tak je potrebné poukázať na počin TV Markíza. TV Markíza ešte v deň, ráno, pred vynesením verdiktu špecializovaného súdu vo veci „kauzy Kočnera“ odvysielala propagandistický spot, kde sa k rozhodnutiu súdu vyjadrovali „celebrity“, ktoré žiadajú potrestanie vinníkov vo veci vraždy Kuciaka a Kušnírovej ! Niečo tak nechutné ! Pýtam sa všetkých vystupujúcich stálo vám to za ten honorár alebo ešte horšie vykonali (podľa Igora Matoviča – spáchali) ste tento skutok zadarmo v presvedčení, že konáte v prospech dobra ?! Je bezprecedentné, že ste sa nechali takto nehanebne zatiahnuť do jasne politického procesu !!!

Čerešnička na koniec :

Navrhujem, aby sudcom Špecializovaného trestného súdu v Pezinku – predsedníčke Ružene Sabovej, a členom Ivanovi Matelovi, Rastislavovi Stierankovi bolo udelené najvyššie štátne vyznamenanie SR Rád Bieleho dvojkríža, za ich statočnosť, odvahu a predovšetkým profesionalitu, keď v takto vypätej spoločenskej atmosfére, v takom mediálnom ošiali, ktoré šaleli za tým, aby videli Mariána Kočnera v žalári na doživotie, ktorí bažili po tom, že následne sa všetci pustia do Roberta Fica, strany SMER-SD a spol. Naozaj česť ich odvahe vyniesť takéto rozhodnutie a hlavne vysoko vyzdvihujem ich nestrannosť, sudcovskú nezávislosť lebo je nadmieru zarážajúce, že tam kde Lipšic, Šanta, Matovič a (ne)vládna koalícia, Zuzana Čaputová a značná časť zmanipulovaného obyvateľstva videli jasné „dôkazy“ o vine Mariána Kočnera, oni si zachovali „chladnú“ hlavu a rozhodli na základe predložených „dôkazov“ a naozajstných dôkazov ! Jednoducho skutok sa stal, ale vina podozrivým nebola dokázaná preukázateľnými dôkazmi a už vôbec nie preto, že to malo byť vo „verejnom“ záujme, však Denník N, Monika Tódová a všetci „objektívni novinári“, predtým opoziční a dnes na základe volebného podvodu koaliční politici a „nestranná“ Zuzana Čaputová ???!!! Všetci, čo ste tento tlak a manipuláciu na verejnosť vyvíjali sa hanbíte, ale to nestačí, teraz je na rade vyvodenie politickej zodpovednosti a domnievam sa, že v niektorých prípadoch aj trestnoprávnej zodpovednosti !!!

Na druhej strane je celkom možné, že tie isté „objektívne“ média budú teraz dehonestovať tento súdny senát a budú sa ho všemožne snažiť nejakým spôsobom spojiť so stranou SMER-SD, možno sa niečo na nich „nájde“ ja v „kočnerovsko-tódóvskej“ Threeme a pod. manipulácie, konšpirácie…!

Zároveň mi je veľmi ľúto rodičov pozostalých dvoch mladých ľudí, že sa také dlhé obdobie nechali „ťahať“ za nos, hlavne Danielom Lipšicom a nechali sa médiami manipulovať a zmanipulovať. Avšak vzhľadom na ich bolesť v srdciach a dušiach, sa to dá pochopiť. Im nech je odpustené !

A Vy voliči Zuzany Čaputovej, Igora Matoviča – OĽANO, Richarda Sulíka – SaS, Borisa Kollára – Sme rodina, Andreja Kisku – Za ľudí, necítite sa byť podvedení, necítite že bolo s vami manipulované, nechcete sa „odvďačiť“ Vami volením zástupcom v posledných prezidentských a parlamentných voľbách v predčasných prezidentských a parlamentných voľbách ? Alebo nebodaj zotrvávate vo svojom omyle a neviete sa na celú záležitosť pozrieť kritickými očami ! Halóóó budíček !!! Vám môže byť odpustené, až si priznáte že vás vaši volení zástupcovia klamali, manipulovali vami a dáte im to v nasledujúcich voľbách jasne najavo.

A u Vás „objektívne“ prieskumné agentúry zvlášť AKO a FOCUS od Vás očakávam, že aj po tomto prevalení mediálneho podvodu na voličoch SR v najbližšom čase zverejnite vaše „objektívne“ prieskumy, kde OĽANO bude mať 45 % a Zuzana Čaputová 99,9 % a odôvodnite to slovami, že mediálne šialenstvo, mediálne masírovanie mozgov voličov SR a celkový podvod na voličoch SR pred prezidentskými voľbami 2019 a parlamentnými voľbami 2020 nemalo negatívny vplyv na voliča, ale čuduj sa svete práve opačný, teda vysoko pozitívny. Od vás to je vystať !!!

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.