Založ si blog

Z. Čaputová, jej veľký sen, alebo cieľ ? !

Ďalší z „nezávislých“ a „mienkotvorných“ novinárov, moderátorov, pán Branislav Závodský z rádia EXPRES, mal tú „česť“ včera „vyspovedať“ pani „prezidentku“ Čaputovú. Akým podliezavým a úslužným spôsobom to vykonal, prosím posúďte sami, keď si to prehrajete z archívu a budete mať tak silný žalúdok, že to vydržíte počúvať až do konca ! Jeho výkon tu však nechcem hodnotiť, nemá to zmysel.

Otázky ktoré boli p. Čaputovej kladené, boli uhladené a s najväčšou pravdepodobnosťou, po vzájomnej konzultácií p. Závodského s komunikačným oddelením prezidentskej kancelárie, aj vopred konzultované a odsúhlasené, pretože jeden nezávislý moderátor nemôže byť až takto servilný. A zároveň pred svojimi otázkami, najskôr terajšiu koalíciu poohováral, „nezávisle“ ohodnotil a následne položil otázku ! Toľko k milému Braňovi .

Zuzana Čaputová sa vo svojich „odpovediach“ a „zamysleniach“, jasne vyprofilovala a verím, že už nikto nepochybuje o jej orientácií, ako politickej, tak aj osobnostnej a mravnej.

Jednoznačne sa jedná o neoliberálnu političku srdcom, telom aj dušou, oddanú svojej materskej strane PS, p. Trubana a západnému korporatnému kapitálu, hlavne vplyvu USA.

V piatok 06.09.2019, by sa v NRSR, mala začať mimoriadna schôdza parlamentu na odvolávanie predsedu vlády p. Pellegriniho, na popud opozičných politikov, ktorí akosi za svet nechcú pochopiť, že zmenu vlády majú v rukách len, a len voliči, a to raz za 4 roky v parlamentných slobodných voľbách, prípadne v predčasných parlamentných voľbách, ale tu musia nastať také pomery vo vládnej koalícií, že ona sama sa rozpustí a umožní hlasovanie o dôvere vláde, tak ako tomu bolo v prípade vlády p. Radičovej !

  1. Čaputová sa však v rádiu EXPRES, už teraz vyjadrila, že ona je za ukončenie tejto vlády a je pripravená vymenovať vládu úradnícku ! To pani Čaputová, ste sa pominula na rozume ?, alebo cielene cez éter rádia EXPRES odkazujete slobodným poslancom NRSR, ako sa majú zachovať pri hlasovaní o vyslovení dôvery resp. nedôvery predsedovi vlády ?! A Vy si hovoríte, že ste nezávislá „prezidentka“ všetkých občanov SR ? V tomto naozaj môžete aj s Vašimi kumpánmi v „demokratickej“ opozícií naozaj len snívať ! Vláda SR, ktorá bola v slobodných voľbách v marci 2016, slobodne občanmi SR zvolená (vzišla na základe koaličnej zmluvy), dovládne do konca volebného obdobia a následne budú slobodné a demokratické parlamentné voľby, kde sa so svojimi kumpánmi môžete uchádzať o priazeň voličov, a nie inak sa snažiť prevziať moc v tomto štáte !!!

Vy si neuvedomujete, že navádzate na rozvrat v tom to štáte, že Vaše konanie je protištátne a že vedome konáte voči Slovenskej republike a že je to aj pre prezidenta SR trestné – Vlastizrada, viď Ústava SR, Postavenie prezidenta SR, čl. 107 !

Ďalším Vaším nehoráznym vyjadrením v rádiu EXPRES, bolo, že nevymenujete za predsedu Najvyššieho súdu SR, kandidáta, ktorý bude mať sporný profesijný alebo osobnostný príbeh, samozrejme, podľa Vášho hodnotenia ! A aký je Váš profesijný a osobnostný príbeh ? Ten Váš príbeh nie je sporný, ale jasne v rozopre zo zákonmi SR a v rozpore s ústavou SR ! Vy ste cez éter prostredníctvom rádia EXPRES, odkázala všetkým členom súdnej rady, ktorí budú rozhodovať v tajnom hlasovaní o novom predsedovi NS SR, že v žiadnom prípade nie JUDr. Harabina ! A to je zásah do nezávislosti súdu SR, lebo aj keď mi takého kandidáta predložíte, tak ja ho nevymenujem, lebo Vaše hodnotenie jeho profesijného a osobnostného príbehu je mylné, ale moje je najspravodlivejšie na svete a v celom vesmíre. To Vy p. Čaputová chcete týmto sudcom v súdnej rade naznačiť, že ak budú voliť JUDr. Harabina, tak aj ich profesijný a osobnostný príbeh, nie je v súlade s Vašim „demokratickým“ videním sveta ?! Ešte raz zdôrazňujem, Vaše vyjadrenie je zásah do nezávislosti súdnej moci v SR, a to je neprípustné, a tobôž nie od osoby, ktorá zastupuje najvyšší post v tomto štáte !

A viete čo pani „prezidentka“, práve ten sudca je najnezávislejší vo svojom konaní a rozhodovaní, ktorého nemá rád ani jeden politik, či už opozičný alebo koaličný, pretože u takéhoto sudcu je zaručené, že bude konať na základe princípu „padni, komu padni“ a to platí aj vo vzťahu k prezidentovi SR. Toho sa bojíte, ak by súdna rada zvolila JUDr. Harabina ?!

Vy si myslíte p. Čaputová, že národ slovenský a občania SR, sú naozaj takí sprostí, že nepochopili o kom to vlastne hovoríte ?! Lebo ostatní kandidáti na predsedu NS SR sú jednoznačne niektorou zo strán v SR, či koalíciou alebo opozíciou, médiami, mimovládnymi organizáciami a Vami protežovaní, a u takýchto kandidátoch sa o nezávislosti nedá absolútne hovoriť !

BODKA :

Pevne verím, že sa už na slovenskej mediálnej scéne nenájde žiadne rádio a žiaden moderátor, ktorý „vypotí“, tak nehorázne zmanipulovanú reláciu s pani Čaputovou. To čo v rádiu EXPRES predviedol moderátor Závodský s p. Čaputovou, to nie je novinárska žumpa, ale novinárska žumpa na entú !!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Taliansko Vatikán polícia

Vo Vatikáne zadržali českého farára ozbrojeného pištoľou i nožmi

06.05.2024 10:10

Farár sa ospravedlňoval tým, že zbrane sú určené pre osobnú obranu.

Tibor Gašpar

NAKA v kauze Ezechiel 7 navrhla obžalovať Gašpara aj Bödöra

06.05.2024 09:59

Prípad sa týka podozrení z korupcie v kauzách Doprastav, Váhostav a Technopol.

brazília, záplavy

Počet obetí záplav na juhu Brazílie stúpol už na najmenej 75

06.05.2024 08:32

Ďalších 103 osôb je nezvestných. Záplavy po sebe zanechali rozsiahlu skazu.

Russia Leningrad Siege

Rus s modro-žltými vlasmi, ktorého okradli a vybili mu zub, sa na polícii dozvedel, že v zákopoch má bozkávať rodnú zem

06.05.2024 08:00

Od vpádu na Ukrajinu vo februári 2022 sa súdy v Rusku doteraz zaoberali už viac ako deviatimi tisícami prípadov takzvanej diskreditácie armády.