Založ si blog

Antisystémové strany – PS/SPOLU, KDH, ZĽ, SaS, OĽaNO

Za týmto nadpisom a pomenovaním, týchto strán, ako antisystémové si plne stojím, a následne to nižšie v texte aj zdôvodňujem.

Zástupcovia a lídri týchto strán sa na všetkých svojich tlačových besedách, netaja, a priam to zdôrazňujú, že po parlamentných voľbách 2020, keď „uchopia“ moc do svojich rúk (čo silne pochybujem !), tak zmenia na Slovensku systém. A môžu sa teraz všetci ohradiť, že majú na mysli systém vládnutia. Omyl vážení ! Oni chcú zmeniť systém, zmenou legislatívy a teda zmenou zákonov, aj ústavných, a to už je jasná zmena platnosti doterajšieho právneho a legislatívneho systému SR.

Títo „skutoční“ a „slušní“ „demokrati“ (Čističi), veľmi radi, ako antisystémové strany pomenúvajú K-ĽSNS a samozrejme aj stranu, za ktorú bude v PV 2020 kandidovať JUDr. Štefan Harabin.

Slovenské konšpiračné, manipulatívne a „mienkotvorné“ média s veľkou obľubou neustále opakujú toto :

Ak je niečo antisystémové, tak potom je to extrémistické, a čo je extrémistické, tak je to fašistické !

A na základe toho, mi vychádza, len jedna politická rovnica na Slovensku :

 

PS/SPOLU, ZĽ, KDH, SaS, OĽaNO = antisystémový = extrémistický = fašistický

 

Takže „vážená“ dnešná „slušná“ a „najslušnejšia“ opozícia, ja Vás poteším, a uvádzam Vám najnovšiu definíciu fašizmu, a to citátom historika a politológa Rogera Griffina z Oxford Brookes University (UK), ktorý jednoducho musí byť Vami akceptovaný, lebo pochádza z Vami zbožňovaného západného sveta (liberálneho a ultra liberálneho) a z najznámejšej univerzity sveta, teda citát znie :

 

„druh modernej politiky, ktorej ašpiráciou je vytvorenie totálnej revolúcie v politickej a spoločenskej kultúre určitého národného alebo etnického  spoločenstva. Zatiaľ čo je extrémne heterogénny v špecifickej ideológii rôznych svojich permutácií, spoločenskej podpore, forme organizácie, ktorú príjme ako antisystémové hnutie, a i v type politického systému, režimu či domova, ktorý plánuje vytvoriť, obecný fašizmus čerpá svoju internú kohéziu i citovú hnaciu silu z mýtického jadra, podľa ktorého vnímané obdobie dekadencie a degenerácie bezprostredne alebo časom ustúpi a dá priestor obdobiu znovuzrodenia a regenerácie v post-liberálnom novom svetovom poriadku.“

 

Keď viete čítať, „vážená“ opozícia s porozumením (čo Vy tvrdíte, že áno), tak by ste z vyššie uvedeného citátu, mali pochopiť, že to to je Váš obraz v politickom zrkadle Slovenska.

 

Moja skratka tohto citátu, pre menej chápavejších opozičníkov a hlavne slovenských „novinárov“, znie takto :

„Fašizmus, je moderná politika, totálnej revolúcie v politickej a spoločenskej kultúre, forma organizácie, pre obdobie znovuzrodenia v post – liberálnom novom systéme spoločnosti (Slovenska) !“

 

A ešte základná definícia slova fašizmus. Pojem fašizmus pochádza z latinského slova fasces, ktoré sa prekladá, ako zväzok !

A Vy predsa predstavujete ten „najpevnejší“ zväzok „slušných“, „demokratických“ a „nových“ politikov proti zlému a nenávidenému ficoizme !

Vo Vašom prejave je viacej fašistických prvkov, len jeden za všetky, je to popieranie jednej skupiny ľudí v systéme republiky, a to robotníkov, ktorým je potrebné, a možno to aj urobíte, vziať volebné právo, však „najčistejší“, „najslušnejší“ Čistič p. Truban ?, a ostatný jeho koaličníci mu ako Trúby ( výraz odvodený od slova „truban“) pritakávate, ale v jeho prípade je to pre Vás v poriadku, veď on sa vie aspoň ospravedlniť ! Totálny hnus !

A Vy konšpiračné „mienkotvorné“ média (Denník N, SME, Aktuality.sk, TV JOV, TV Markíza a RTVS), tiež by ste sa mali naučiť tieto vlády chtivé a moci chtivé, západnému kapitálu zapredané, strany, nazývať pravým menom, a to ako extrémistické a teda fašistické !

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.