Založ si blog

Prvý krok občana SR po vymenovaní novej vlády SR. .. !

…tak, už sa „dohodli“ a s environmentalistkou v prezidentskom paláci sa aj „zhodli“ ! Dnes nemám zámer hodnotiť a komentovať osoby a obsadenie „našej“ novej vlády, vlády „zmeny“, „slušnosti“ a toho správneho „hodnotového nastavenia“. Dnes by som rád odporučil všetkým občanom Slovenskej republiky, čo je potrebné spraviť predtým, ako v sobotu 21.03.2020, environmentalistka Zuzana Čaputová, ktorá je vo funkcií najvyššieho ústavného činiteľa SR v jasnom rozpore s Ústavov SR, „vymenuje“ novú, tak dlho „túžobne“ očakávanú vládu SR.

Tak teda vážený občan SR, poďme nato, tak po mečiarovsky – viete čo, poďme si všetci spolu zaspievať, pardon, pomodliť sa – pokľaknime :

 

  • Otče náš, ktorý si na nebesiach,
    posväť sa meno tvoje,
    príď kráľovstvo tvoje,
    buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi.
    Chlieb náš každodenný daj nám dnes
    a odpusť nám naše viny,
    ako aj my odpúšťame svojim vinníkom,
    a neuveď nás do pokušenia,
    ale zbav nás zlého. Amen.“

 

Toto je na počiatku tejto vlády naozaj nevyhnutné, a ja verím, že nebesia nás vyslyšia a odpustia nám naše viny, že niektorí občania SR takto volili (ale nikto z nás nie je neomylný), a po skorom ukončení tejto „vlády“ aj my odpustíme svojim vinníkom, všetkým tím, čo takto volili (lebo pred voľbami boli zavedení médiami a aj samotnými týmito stranami do omylu!).

 

Záver :

Igor Matovič a všetci ním navrhnutí kandidáti na ministerské miesta, tým, že sa nechajú „dekorovať“ environmentalistkou Zuzanou Čaputovou za nových členov vlády si neuvedomujú, že tento akt je neústavný a teda nulitný a to z jediného prostého dôvodu – Ústavný súd SR ešte stále nerozhodol o tom, či prezidentské voľby konané v marci 2019 a ich výsledky, sú na základe podnetu Štefana Harabina, platné a či boli v súlade ústavné a zákonné !

Áno uznávam, že máte demokratický mandát od občanov SR na to, aby ste zložili väčšinovú vládu, to plne rešpektujem a pokorne to prímam, ale nechať sa „dekorovať“ za člnov vlády SR, takto okato protiústavne je naozaj zbabelé. Hrdinské by bolo, keby aspoň jeden, jediný nominant na ministerské kreslo (minimálne budúca ministerka spravodlivosti – Mária Kolíková!), by vstal a opýtal sa verejne, či to, že ich bude „dekorovať“ pani, ktorá sama nepožiadala ÚS SR o čo najskoršie rozhodnutie o ústavnej sťažnosti Štefana Harabina, je oprávnená takto zneužívať inštitút prezidenta republiky, lebo ak v budúcnosti ÚS SR rozhodne o neplatnosti výsledkov prezidentských volieb z marca 2019, tak táto, nová „slušná“ a zákon „rešpektujúca“ vláda bude mať akú oficiálnu legitimitu ?! Nuž žiadnu !

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Vrbětice vrbetice muničný sklad česko výbuch

Ruský terorizmus v Čechách: útok vo Vrběticiach vykonali tajné služby Moskvy, potvrdilo vyšetrovanie

29.04.2024 12:56

Pri prvom výbuchu vo Vrběticiach zomreli dvaja ľudia. Sklady si prenajímala ostravská firma.