Založ si blog

USA Kongres baží po ďalšej ukrajinskej krvi! A aj všetci tí, čo sa tomuto krvavému rozhodnutiu tešia a schvaľujú ho!

Včerajšie hlasovanie v dolnej komore USA Kongresu môže potešiť len toho, kto fandí vojnám a zabíjaniu!

Pre mňa osobne, včerajšie hlasovanie v USA Kongrese, v jeho Dolnej komore znamená len jedno jediné a to je to, čo mám v nadpise tohoto článku, že všetci tí, čo za „komplexný“ krvavý vojenský balík hlasovali, tak bažia po krvi, v Európe hlavne po krvi Ukrajinskej a aj Ruskej!

Pokrytectvo tých, čo za tento návrh zákona v USA Kongrese zdvihli ruku, sa jasne preukázalo vo vyjadrení „demokratky“ za demokratickú stranu USA akási Rosa deLauro, ktorá to povedala na plne ústa úplne jasne – „Radšej poslať na Ukrajinu náboje ako amerických chlapcov. USA musia mať odvahu pomôcť Ukrajine poraziť tyrana a autokrata. Je to naša morálna zodpovednosť, dnes musíme stáť pri Ukrajine“ – https://svet.sme.sk/c/23319329/ukrajina-rusko-vojna-usa-snemovna-reprezentantov-pomoc.html

Povedané úplne jasne – za víťazstvo USA na Ukrajine nad Ruskom nech zomierajú výlučne ukrajinský chlapci, tí americkí tam prídu až potom!

Až po tom, keď si USA budú nárokovať na Ukrajinu ako celok a nanosia tam svoje vojská a zbrane, proti Rusku?

A toto robia všetci tí, žiaľ aj časť Slovákov, ktorí namiesto toho, aby nabrali odvahu a išli osobne pomôcť ukrajinským ozbrojeným silám v boji proti Rusom, sa radšej zozbierajú len finančne na muníciu pre ukrajinských chlapcov lebo oni zomierať na bojisko aj za svoju slobodu, ako to deklarujú vo vzťahu k ukrajinským chlapcom, ísť nemienia lebo sa boja!

Oni môžu, ale vy hrdinovia už nie?!

A ešte jedna vec zo včerajšieho krvavého hlasovania v USA Kongrese musí zaznieť.

Tí čo za republikánov nehlasovali za tento krvavý boijový balík sa pýtali, že predkladatelia operujú tým, že tieto krvavé peniaze budú vynaložené „správne“ a že prinesú USA úspech, že aký majú úspech na mysli?

Nuž len jeden jediný!

Ďalšiu ukrajinskú krv!

Nuž a to, že sa republikánske zoskupenie v Kongrese USA doslova rozčeslo na pro ukrajinské a na to rozumné pro americké, neveští pre ďalší bezpečnostný vývoj priamo v USA, nič dobre!

Ale to je už ich vnútorný problém, do ktorého sa im nemiešajme, tak ako by sa oni nemali miešať do našich vnútorných problémov Európy!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

múzeum, Krupina

Mučiace nástroje lákajú masy ľudí. Procesy s bosorkami približujú v meste, v ktorom ich upálili desiatky

18.05.2024 06:00

Klietka, v ktorej upaľovali čarodejnice, dereš, drevený kôň a španielska čižma pribudli k lomihnátu či radlíku, teda k náčiniu používanom pri vyšetrovaniach stredovekými inkvizítormi v Krupine.