Založ si blog

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť!

Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto!

Je potrebné sa pozrieť aj na lekárov!

Tentokrát na lekárov všeobecných, teda ambulantných!

Na tých ambulantných lekárov, ktorí bez protestu na „odporúčanie“ covid Matovičovej mašinérie zatvorili pre svojich pacientov to najvzácnejšie, čo z hľadiska zdravotnej starostlivosti dovtedy mali, teda svoje ambulancie!

A svojich pacientov „liečili“ prostredníctvom telefónov a odporúčali im si sledovať svoj zdravotný stav samostatne, aby si zadovážili akýsi Pulzný oxymeter, ktorým si majú sledovať obsah kyslíka vo svojej krvi a keď to už s nimi bude zlé, tak nech si volajú záchranku.

Pamätáme si, ako Matovič a spol., teda aj Ján Mikas, vydávali Covid vyhlášky zakazujúce to-či ono, nariaďujúce to-či ono, aj na základe počtu výjazdov rýchlej záchrannej služby k pacientom!

To si dnes nikto nespomenie na to, ako sa nám vtedy vo veľkom sanitky s húkačkami premávali po Slovensku a ako Matovič na siahodlhých svojich covid „odborných“ TB s „vládnym“ Covid rúškom na tvári, prezentoval narastajúce výjazdy sanitiek, že už toto samo o sebe svedčí o tom, že nás Covid gniavi a preto je potrebné zavádzať prísne a čoraz prísnejšie covid opatrenia? Ja to nazývam Covid žaláre!

Nuž, isteže sanitky ani len nestíhali, keď všeobecné ambulancie boli pozatvárané!

Ale dnes o niečom inom!

Dnes by som rád poukázal na fakt, ktorým by sa „Kotlárova“ covid komisia mala taktiež zaoberať a to je Covid experimentálne očkovanie v ambulanciách všeobecnými lekármi.

Otázok je hneď niekoľko.

Hneď ako prvá je tá, či všetci tí všeobecní lekári, ale aj iný zdravotnícky personál, ktorí sa podujali, že budú Slovákom aplikovať covid USA experimentálnu vakcínu resp. „vakcínu“, sa sami nechali touto chémiou „označkovať“?

Lebo bolo Tu vtedy aj toto – https://www.cas.sk/clanok/1079335/mesiac-od-spustenia-vakcinacie-kolko-zdravotnikov-sa-dalo-zaockovat-a-preco-niektori-odmietli?orig_gallery_article=1

Lebo teda nie všetci! A i napriek tomu to iným aplikovali!

Druhá otázka je, či to robili z presvedčenia, že to Slovákom pomáha alebo preto, že to pomáhalo finančne hlavne im?!

Pozri a prečítaj si napr. toto –  https://www.noviny.sk/slovensko/615355-manual-prihlasenie-lekarov-na-poskytovanie-ockovania-v-ambulanciach

Toto je článok resp. správa zo dňa 24.6.2021, v ktorom sa dočítame, dozvieme, že vtedajší covid minister zdravotníctva, akýsi Lengvarský (apropo, kde je dnes a čo robí?!) vyzýva na toto – „Žiadam všetkých obvodných lekárov, aby pomohli pri očkovaní. Práve oni sú ľuďom najbližší“ a takto ich „odborne“ motivoval – „Odmeny za očkovanie budú lekári dostávať rovnako ako vo vakcinačnom centre, odmena je vo výške 7,50 eura“(!) (za jednu aplikovanú covid vakcínu!)

Takže lekári nie sú motivovaní tým, že je potrebné covid vakcinovať bez ich požiadavky za akúkoľvek odmenu lebo je to zázračná covid vakcína život zachraňujúca, ale im platil za kvantitu!

Čím viac Covid zaočkuješ, tým viac si zarobíš!

A k tejto Lengvarského covid očkovacej motivácii sa pridali aj poisťovne – pozri a čítaj TU – 20. október 2021 – „Zdravotné poisťovne dávajú všeobecným lekárom príplatky za očkovanie“ –  https://domov.sme.sk/c/22767161/zdravotne-poistovne-davaju-vseobecnym-lekarom-priplatky-za-ockovanie.html

Tu sa dočítame, že poisťovne vtedy lekárom, zdravotníckemu personálu, ktorí sa podujmú na masovejšie covid očkovanie bez toho, aby mali na stole jasnú analýzu, čo to vlastne za očkovaciu látku je, aké z nej vyplývajú riziká…, ponúkajú nad rámec Lengvarskej medicínsko–„odbornej“ motivácie vo výške 7,50 €/vakcína/osoba, ešte jedno resp. dve eura naviac!

No kto by takejto „odbornej“ covid vakcinačnej motivácií neodolal?!

V článku sa hneď v úvode, bez akýchkoľvek mediálnych škrupulí, píše toto – „Finančný bonus má slúžiť ako motivácia na propagáciu očkovania.“(!)

Teda motiváciou pre všeobecných lekárov nemá byť to, že covid vakcína je bezpečná, účinná a poisťovne týmto svojim lekárom nepredložili najnovšie svetové výskumy toto potvrdzujúce, aby takto naozaj odborne motivovali všeobecných lekárov na masovejšie covid očkovanie, ale im ponúkajú bonus oveľa „odbornejší“, teda  finančný!

V článku sa dočítame, že vtedajšia štátna poisťovňa – VšZP – bola vtedajšími covid politikmi poverená, aby  takto covid vakcinačne „motivovali“ všeobecných lekárov – „Za každého kapitovaného poistenca VšZP zaočkovaného proti COVID-19 dostane poskytovateľ, v prípade splnenia podmienok, takzvanú bonifikačnú platbu.

V okrese s podpriemernou mierou zaočkovanosti ide o sumu za jedného očkovaného vo výške dve eurá a v prípade okresov s nadpriemernou mierou zaočkovanosti vo výške jedno euro.“

Ale, aby boli ešte motivovanejší, tak im dali takúto „motivačnú“ podmienku – „„Na to, aby bol ambulancii všeobecného lekára priznaný bonus, musí mať jej kmeň k 30. septembru 2021 o 15 percent vyššiu zaočkovanosť ako bola v okrese k 31. júlu 2021,” vysvetlila hovorkyňa VšZP Eva Peterková.“

Inak, po slovensky povedané, aby tomu každý porozumel, každý všeobecný lekár, si prišiel finančne na svoje za covid očkovanie, len vtedy, ak mal za isté obdobie preukázateľne o 15% vyššiu covid zaočkovanosť! Inak nie!

Toto je aká „medicínsko-odborná“ motivácia?!

Nuž motivácia nie medicínsko-odborná, ale rýdzo finančná a to je podľa mňa „medicínsko-odborná“ korupcia!

Covid zaočkuješ o 15%/mesiac viac ľudí – zarobíš si!

Covid nezaočkuješ o 15%/mesiac viac ľudí – nedostaneš nič!

Takže sa pýtam – Covid očkovali všeobecní lekári z presvedčenia, že Covid USA vakcína je prínos alebo poniektorí covid USA vakcínou očkovali preto, že to prínos bol, ale len ich osobný, finančný?!

Takže áno, nezabúdajme aj na toto a som zato, aby sa „Kotlárova“ covid komisia podrobne pozrela aj na toto!

A to nie len na tých lekárov a zdravotnícky personál, ktorí neboli vtedy a dodnes nie sú covid zaočkovaní, a napriek tomu masovo Covid očkovali, ale aj a hlavne na tých, ktorí ich takto „medicínsko-odborne“ motivovali!

A tu patrí Matovič a spol., Lengvarský a spol., ale aj Mikas a spol a hlavne najväčší Covid reklamný maklér tej doby – Čaputová, ktorá jasne hlásala celému Slovensku a svetu, že „Vakcína je sloboda“ –  https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky

P.S.:

Aby môj článok nevyznel, že píšem o niečom, čo neviem dokázať, tak v skratke osobná skúsenosť. Boli sme s našim dieťaťom na predpísanej preventívnej všeobecnej lekárskej prehliadke v čase, kedy covid vakcinácia bola, hlavne mediálne(!), v plnom prúde. Manželka sa lekárky, len tak pre zaujímavosť opýtala, že aký má naša všeobecná lekárka názor na covid očkovanie detí, že či by odporúčala a prečo, covid očkovanie pre naše dieťa. A odpoveď bola doslova šokujúca!

Doktorka odpovedala takto – „No viete, mladí chcú cestovať, takže áno, odporúčam covid očkovanie“(!).

Takže nie kvôli ochrane zdravia, ale kvôli možnosti cestovania?!

Na dnes k tejto „len“ toľko…

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.