Založ si blog

„Objektívne“ média, aj vy dočkajte času, ako hus klasu!

„Objektívne“ média typu Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, Markíza, JOJ…, ale aj dnešná RTVS – kľud!

Iste, aj ja mám už niekoľko dní nutkavú potrebu niečo napísať o novej vládnej koalícií, o novej Vláde SR pod vedením  Fica…, ale pokiaľ parlament SR nevysloví dôveru novej Vláde SR, na základe ňou predloženého Programového vyhlásenia Vlády SR (PVV), tak aj ja musím byť trpezlivý a „okusovať“ si klávesnicu…

Vyčkajte, kým aj Vám bude sprístupnené v plnom rozsahu PVV, najskôr si ho pozorne naštudujme… a potom ho spoločne, takpovediac rozoberme do šrubky – skrutky!

Aký to má zmysel a význam, že dnes, teda od chvíle, čo bola Čaputovou vymenovaná nová povolebná Vláda SR, stále ešte bez dôvery Parlamentu SR, neustále na nich spoza rohu štekať?!

Vydržte/vydržme, až nám bude jasné každé jedno slovo, každá jedna čiarka a pomlčka v ich PVV, a potom sa do nich pusťme!

Samozrejme, každý z nás po svojom a slobodne!

Áno, čo bude dobré to pochválme, a čo bude zlé, rozumej, že nebudú v plnom rozsahu napĺňať svoje PVV, tak to tvrdo a nekompromisne skritizujme!

Ale štekať a vrieskať teraz?

Naozaj?

Toto je seriózna žurnalistika?

Lebo všetko to, čo teraz voči novej Vláde SR, ešte stále bez vyslovenia dôvery v Parlamente SR, konáte, je celkom jednoznačne znak vašej neskonalej zaujatosti nie len voči celému novému vládnemu kabinetu, celej vládnej koalícií, ale hlavne voči Ficovi, Kaliňákovi, Blahovi, ktorú máte v sebe hlboko zakorenenú už niekoľko rokov!

Haló „objektívne“ média, už si dajte dole tie jednosmerné klapky zo svojich mediálnych očí a uši!

Vy nevidíte a nevnímate, ako mediálne upadáte?!

Doslova kolabujete!

To mi však neprekáža…

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Po atentáte na Fica sa Rooseveltka stala najstráženejšou budovou v krajine. Vraždiť pre politiku je choré, komentovali zhrození ľudia

15.05.2024 22:45

Záchranársky vrtuľník priletel s premíérom do Banskej Bystrice krátko pred šestnástou hodinou. Nosidlami ho potom okamžite transportovali na operačnú sálu.

Fico postrelenie prevoz

Politológovia: Atentát spoločnosť ešte viac radikalizuje. Politici sa musia zomknúť, nie tancovať na Ficovom lôžku

15.05.2024 20:00

Už teraz je jasné, že stredajší útok zmení Slovensko a bude mať obrovský vplyv na spoločnosť aj domácu politickú scénu.

juraj c. strelec

VIDEO: Prvé slová strelca na Fica. Podozrivý z atentátu vysvetľuje, prečo stlačil spúšť

15.05.2024 19:19

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom podozrivý zo streľby na premiéra Roberta Fica hovorí o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol spáchať atentát.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Z Moskvy sa už šíria konšpirácie. Ruskí politici pripúšťajú, že atentát na Roberta Fica má zahraničné pozadie

15.05.2024 18:45

Ruskí politici sa zmieňujú o sprisahaneckých teóriách. Jeden hovorí dokonca o výstrahe pre ďalších lídrov v EÚ, ktorí zmýšľajú podobne ako Robert Fico.