Založ si blog

Blahov politicky prostredník všetkým „objektívnym“ médiám!

Aha ho resp. aha ich!

Zrazu objavili Ľuboša Blahu!

Ľuboš Blaha je zrazu žiadaný lebo je 6. najvyšším ústavným činiteľom SR – podpredseda slovenského Parlamentu!

A zrazu sa „objektívne“ média typu – JOJ, Markíza, TA3, Sme.sk, Aktuality.sk, ale aj „verejnoprávna“ RTVS (?!), idú o Blahu doslova pobiť!

Každý s ním chce urobiť rozhovor, diskusiu…

Áno, s tým Ľubošom Blahom, ktorý bol pre nich, až do oficiálneho vyhlásenia výsledkov ostatných PV 2023, doslova politickou leprou!

Dovtedy, minimálne od 21. marca 2020, kedy sa k despoticko-diktátorskej moci dostala skupinka politických amatérov, daňových podvodníkov, politických klamárov, plagiátorov, totálnych anti demokratov, za absolútnej podpory Čaputovej, počas ich „vládneho“ pontifikátu, bol Blaha pre nich persona non grata!!!

Áno, je to ten istý Blaha, ktorý bol pre nich za ostatné viac, ako 3 a ½ roka – dezolát, pro ruský – pro kremeľský troll, pre akýsi dnes už absolútne nepodstatný Denník N – bol Blaha toto – „Najnebezpečnejším a najodpudivejším stelesnením tejto línie je podpredseda Smeru Blaha“ – však Roman Pataj – https://dennikn.sk/2716952/lubosa-blahu-treba-zastavit/

Takže, bol pre nich doslova človekom odpudivým a zo všetkých Slovákov najnebezpečnejší…, bol pre nich červeným súknom lebo si dovolil ich politickú modlu Čaputovú, politickým slovníkom označiť za „americkú agentku“ preto lebo sa správala, ako by ňou naozaj aj bola!

Áno, pani Jančkárová z „verejnoprávnej“ RTVS, je to ten istý Blaha, ktorému ste odmietli účasť v relácií Sobotné dialógy, aby nahradil svojho straníckeho kolegu, ktorý bol nemocný!

Pani Jančkárová, áno, je to ten istý Blaha, ktorému ste vtedy dovolili vstúpiť, len na vrátnicu RTVS, a dnes by ste ho chceli mať doslova na svojom moderátorskom kline?!

Sa všetci nehanbíte?

A nemalo by, najskôr z vašej strany prísť verejné ospravedlnenie Ľubošovi Blahovi za tu vašu brutálnu ignoranciu a doslova vami opovrhovanie ním?

Ospravedlnenie za to, že ste ho vykresľovali ako politickú obludu, a to len preto lebo mal iný politický názor ako vtedajšia despoticko-diktátorsko-gniaviaca „vláda“ a Čaputová?!

Že mal iný politický názor na to, čo sa dialo na Slovensku, v EÚ, vo svete, na americkú zahraničnú politiku, na EK pod vedením akejsi Ursuly, na Rusko, na Čínu, na Ukrajinu, na Krym…?!

Mediálne ste ho nenávideli za to, že sa chodil pravidelne klaňať a vzdávať hold chrabrej Červenej armáde bývalého Sovietskeho zväzu, za to, že tu položili tisíce svojich životov, za našu slobodu?!

Že nás svojou krvou vykúpili a oslobodili od Západného nemeckého nacistického fašizmu?!

Mediálne ste ho nenávideli za to, že sa neklaňal vašim Západným/USA modlám?!

Za to, že hovoril pravdu o tom, že naši starí rodičia, rodičia, tu do roku 1990 pre nás, pre svoje deti a ďalšie slovenské pokolenia, počas socialistického zriadenia,  vybudovali všetko, z čoho aj teraz, z prevažnej väčšiny, žijeme, bývame…!

Že jasne poukázal na to, že kapitalizmus v tej podobe, v akej ho máme dnes na Slovensku, je pliaga pre tento ľud slovenský a Slovenskú republiku ako takú!

Že Západné nadnárodné kapitalistické nenásytne korporácie, nás doslova ekonomicky ovládli a tým pádom nás ovládajú po všetkých stránkach nášho života?!

A takto by som mohol pokračovať a vymenovávať ďalšie a ďalšie Blahove politické postoje, myšlienky, predstavy (pevne verím, že od teraz ich nebude len šíriť, ale aj presadzovať do nášho každodenného života…), ktoré vám, „objektívnym“ médiám kliali vaše jednostranne zamerané „objektívne“ mediáne oči!!!

A teraz ho naraz chcete?!

Načo?!

Myslíte si, že Blaha je už iný?!

Nuž vedzte, že NIE!

A pevne verím, že ani iný nebude…

Blaha Vám včera jasne odkázal toto – „Korporátnym médiám, ktoré mi odrazu neustále vyvolávajú, som to odkázal veľmi jasne. Toto je moja sms pre Slovenský rozhlas 😉

„Ďakujem pekne za pozvanie, ale po svojom zvolení budem dávať prvé rozhovory alternatívnym médiám, ktoré nezakazovali môj vstup do diskusných relácií počas troch rokov v opozícii. Mám v pláne rozhovory s Tu a teraz a Hlavnými správami. Pekný deň“ – https://t.me/s/LubosBlahaSmer

A keď Blaha poskytne rozhovory všetkým týmto demokratickým médiám, ktoré ho politicko-mediálne neodkopli ako vy „jediní pravdu majúci mediálni objektívci“, tak potom vám ten istý Blaha odkazuje ešte toto – „A potom si možno nájdem čas na hlavný prúd 😉“

Záver a odkaz tohto môjho dnešného článku je len jeden, jediný – S nástupom novej demokratickej Vlády SR, prichádza na Slovensko suverénna, zvrchovaná a vysoko demokratická doba, doba, kedy nikto nebude mať nasilu zavreté ústa, doba, kedy sa ľud slovenský dozvie aj iné pravdy, ako sú tie „jedine správne“ z korporátnych médií!

Prichádza doba informačnej, názorovej plurality!

A vy, doteraz jediní „objektívni novinári“, vedzte, že Vás nikto nebude zakazovať, ale majte na pamäti, že rovnaký priestor na informácie od dnešných demokratických vládnych politikov dostanú aj tie média, ktoré ste vy nazvali a neustále ich nazývate ako „alternatívne“…

Ktoré ste vy chceli zakázať navždy a boli ste v tom proaktívny, napr. viď TU – „Sú späť a opäť šíria proruskú propagandu, no štát už nereaguje“ https://domov.sme.sk/c/22977844/hlavne-spravy-hlavny-dennik-infovojna-dezinformacne-media.html

Ale toto je už téma na iný môj článok…

P.S.:

„Objektívne“ média, Blaha príde aj k vám, Blaha poskytne rozhovor aj vám, len vám dal pocítiť a jasne vám dal na vedomie, že nie ste na Slovensku jediní mediálne vyvolení, čo máte, ako prví dostávať rozhovory…od politikov a hlavne od tých, ktorých tak mediáne nenávidíte, ktorých mediáne bez dôvodov a faktov, doslova zotierate, pred slovenskou verejnosťou ponižujte, klamete o nich vedome atď., atď.

Blaha príde aj k vám a viete prečo?

Lebo on, na rozdiel od vás, je demokrat!

Blaha si vie sadnúť za jeden diskusný stôl s každým, nech má akýkoľvek iný, opačný názor!

Blaha nebude ani z pozície podpredsedu Parlamentu SR nikoho z verejnej diskusie vylučovať…, tak ako to robili vaši politicky miláčikovia, keď žiadali USA kongresmanov, aby bol Blaha vyhodený napr. z FB!!!

Ale hádam už stačilo, lebo inteligentný, nezaujatý človek a hlavne demokrat, pochopil, čo som týmto dnešným článkom chcel povedať, na čo poukázať, na aké mediálne absurdnosti upriamiť pozornosť…

Tvrdý odkaz Čaputovej od poradcu B. Johnsona – Aj vy ste súčasťou nášho Západného spolku idiotov!

11.05.2024

Aj týmto článkom nevykonám nič iné, len to, po čom dnes, dnešná slovenská (?) opozícia volá, že teda bráňme slobodu prejavu, demokraciu…a to tým, aby bolo možné klásť našim(?) politikom kritické otázky. A keďže v médiach hlavného prúdu našej dezinfoscény, kladú dennodenne milióny kritických otázok len dnešnej vládnej koalícií, tak je potrebné to [...]

RTVS ľadovo-hokejové MS harašenie!

10.05.2024

Na úvod jasná otázka – Vy tam „čiernoodenci“ v dnešnej „verejnoprávnej a pluralitnej“ RTVS, načo je resp. slúži RTVS TV okruh :ŠPORT? Napr. na akúsi Citrónshow? Akási „super“ relácia o ľadovom hokeji, ktorú neviete pomenovať ani len v slovenskom jazyku, že teda Citrónzábava! Zámerne dnes spomeniem, len túto jednu vašu „super“ reláciu lebo dnes sa [...]

Sakovej rétorika je úplne totožná s rétorikou Čaputovej a spol. ! Neprípustné a neprijateľné!

10.05.2024

Hneď na úvod musí odo mňa jasne zaznieť, že terajšia vládna koalícia je to najlepšie, čo mohlo vzísť z výsledkov ostatných PV 2023. I keď priznávam, že by som bol spokojnejší a pokojnejší, keby súčasťou tejto vládnej koalície bolo aj HNUTIE REPUBLIKA… Ale toto je len v rovine – čo by bolo, keby bolo a teda som vďačný aspoň za túto terajšiu vládnu [...]

oblička, prasa

Zomrel prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky

12.05.2024 07:25

Takmer dva mesiace po transplantácii zomrel v Spojených štátoch prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky.

vojna na Ukrajine, Vovčansk

ONLINE: Petr Pavel: Rusko chce obnoviť imperiálnu veľkosť ZSSR, ohrozuje naše hodnoty. Bude nám škodiť

12.05.2024 06:55, aktualizované: 07:00

Musíme sa pripraviť na to, že Rusko nebude mierovým partnerom, uviedol český prezident Petr Pavel.

gaza

USA ponúkajú Izraelu 'cennú podporu', ak obmedzí vojenské operácie v Rafahu

12.05.2024 06:18

Izrael by sa podľa USA mal uchýliť skôr k obmedzeným operáciám, cieliť na lídrov Hamasu a ich likvidáciou dospieť k víťazstvu.

Andrea Kosecová, kováčka

Fascinuje ju oheň, špina a pot. Čierna od sadzí som najšťastnejšia na svete, hovorí mladá kováčka

12.05.2024 06:00

Nebojí sa práce, ktorá je vhodná skôr pre tvrdých chlapov. Umelecká kováčka Andrea Kosecová (30) je najšťastnejšia, keď ufúľaná môže tvoriť v rodinnej dielni. Dúfa, že jej diela budú tešiť ľudí aj o stovky rokov potom, ako tu už nebude.