Založ si blog

Nech Čaputová predloží zoznam dvoch desiatok policajných funkcionárov, ktorí už mali byť z PZ SR dávno preč!

To, že na toto „objektívne“ média, totálne servilné voči Čaputovej, „zabudli“, tak toto asi nikoho, kto premýšľa vlastnou hlavou, neprekvapuje!

Ale prečo sa o tom mlčí?

Prečo toto od Čaputovej nikto nežiada?

To sme už všetci zabudli, ako Čaputová vehementne odôvodňovala a bohorovne obhajovala svoje rozhodnutie zbaviť Ivana Šimka, vtedy už v demisií, pozície ministra vnútra SR?

Toho Ivana Šimka, ktorého si sama vybrala, aby viedol tento rezort až do PV 2023 v jej „úradníckej“ vláde?

Nuž teda ja to tu a teraz pripomeniem –  https://www.facebook.com/zcaputova/videos/976182760292733

Tu v tomto videu, ktorý Čaputová uverejnila na svojom FB profile dňa 19.7.2023, sa takto vyjadrila, že prečo vlastne uprednostnila Hamrana pred svojim vyvoleným Ivanom Šimkom – „….(Šimko) zvládal svoju rolu aj pri zvyšovaní dôvery vo férové Parlamentné voľby…, …Zároveň však mali pán Šimko, ako šéf rezortu vnútra a policajné vedenie inú predstavu o tom, ako tento cieľ dosiahnuť…, …Celá situácia však vyústila k tomu, že za posledné týždne došlo k zásadnému prehĺbeniu vzájomnej nedôvery medzi vedením Polície a ministrom vnútra…, …situácia dospela do bodu, kedy avizovaný odchod vyše dvoch desiatok ľudí z vedenia policajného zboru…“

Takže, vtedy Čaputová presviedčala celú slovenskú verejnosť, že obetovala na politický oltár svojho nominanta Šimka, na úkor nominanta Matoviča, Mikulca…akéhosi Štefana Hamrana lebo, ak by tak neučinila, tak s Hamranom, by odišla celá policajná špička a toto, si teda ona na svoje politické triko nechcela vziať!

Lebo ak by sa tak stalo, tak Polícia a vyšetrovacie orgány, by nepriviedli našu spoločnosť v pokoji a úspešne k PV 2023!

Niečo neskutočné!

A na toto jej naleteli všetky jej poddané „objektívne“ média, tie média, ktoré sú dnes v úpadku celospoločenskej sledovanosti (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N…) na úkor tých „dezinformačno-alternatívnych“ médií!

Ale, dobre…

Avšak dnes Hamran už nie je policajným Prezidentom a akosi som nezachytil tu masu, vyše dvoch desiatok VIP policajných úradníkov z vedenia PZ SR, aby húfne odišli spolu so svojim vtedajším policajným guru Hamranom, o ktorých vo svojom zdôvodnení hovorila Čaputová!

Kde sú?

Kto sú to?

Ako to, že sa po odchode Hamrana nezrútila celá polícia SR?

Veď takto to malo byť, podľa Čaputovej a aj podľa jej naklonených servilných „objektívnych“ médií!

Že ak bude odvolaný Hamran a nie Šimko, tak Polícia SR padá!

Akože o nich dnes „objektívne“ média nepíšu a neukazujú nám tu čierňavu, ktorá takto masovo odchádza, doslova prchá z budovy Policajného prezídia SR?

Takže áno, ja dnes žiadam Čaputovú, aby predložila menný zoznám tých, ktorí jej vtedy deklarovali svoj odchod z Policajného zboru SR a na základe toho, ona obetovala svojho vyvoleného a politicky zaľúbeného Ivana Šimka z pozície demisného ministra vnútra SR!

Vám Slováci, aj tu, čosi zo strany Čaputovej niečo veľmi, preveľmi politicky nesmrdí?!

Nuž mne áno, a to poriadne!!!

Je treba k tomu ešte niečo dodať?!

Nuž na záver, snáď len jedno presvedčenie, že Robert Fico nezabudne, aj na tento svoj predvolebný sľub, čo a ako naloží jeho strana SMER-SSD s Čaputovou, ak sa stanú členmi Parlamentu SR, či už ako koaliční alebo opoziční poslanci!

A že ste Slováci zabudli, o akýže to ide sľub?

Nuž celkom jasný a tento – Fico na jednej z TB jasne deklaroval, že ihneď po PV 2023, na jedných z prvých zasadnutí nového slovenského Parlamentu navrhnú, ako rokovací bod – Podanie obžaloby na „prezidentku“ SR Zuzanu Čaputovú podľa Ústavy SR, čl. 107 – „Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať.“

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.