Založ si blog

Zachovajú sa po PV 2023 Čaputová, Matovič, Heger, Mikulec, Hamran a spol. , rovnako ako sa zachovali Tí, po ktorých oni tak nevyberane politicky poľovali? !

Na úvod musím jednoznačne odmietnuť blúznenie Borisa Kollára a jeho spolu straníkov, že on teda nechce, aby tu po PV 2023, keď sa k moci dostane dnešná opozícia (pevne verím, že sa tak aj stane!), začala akási vendeta, teda „krvná pomsta“!

O akej to „krvnej pomste“ Boris blúzni?!

Nuž tak ja to Borisovi a jemu podobným, vysvetlím v tomto článku po lopate lebo akosi oni, aj isté „objektívne slovenské“ média, sa snažia občanom-voličom nahovoriť, že za to, že dnešní „objektívni“ a ústavno-zákonne „čistí“, poniektorí s OČTK konajú voči dnešnej opozícii, tak ako konajú, na základe „rozviazanosti rúk“, tak ich vraj po PV 2023 bude niekto tiež nezákonne naháňať a mstiť sa im!

Nuž teda aby bolo jasné, áno po PV 2023, sa budú musieť postaviť pred všetky zložky OČTK, ale nie na základe kajúcnikov, ale na základe jasných dôkazov!

Lebo tých trestných oznámení, ktoré dnes ležia na stole OČTK na Čaputovú, na tých, čo boli vo „vláde“ Matoviča, aj v jeho druhej „vláde“ Hegera, aj na poniektoré mimovládne organizácie, aj na niektorých „investigatívnych novinárov“, aj na ich ľudí, na ich rýchlo zbohatlíkov na Covid „pandémií“ – AG/PCR testy, mobilné odberové miesta, mobilné covid vakcinačné miesta atď., atď., bude neúrekom a otvoria sa!

Musia sa otvoriť lebo všetka tá ich protislovenská, protiľudová činnosť…, podľa môjho hlbokého presvedčenia, bude musieť byť náležite vyšetrená!!!

Nič nesmie ostať bokom!

No a tu sa dostávam k hlavnej myšlienke tohto môjho článku.

Je potrebné si uvedomiť jednu veľmi podstatnú a závažnú vec, skutočnosť, o ktorej akosi nič nepíšu „objektívne“ média, o ktorých nerozpráva Čaputová, o ktorých nerozprávajú tí „politici“, čo nás tu vyše troch rokov gniavili, ktorí majú obrovský strach zo zmeny Vlády po PV 2023, ako dochádzalo k zatýkaniu tých „zločincov“, ktorých tu oni po nástupe k moci ponachádzali, ktorí sa im vo väzeniach pod tlakom „popriznávali“ k tomu, že skutok „spáchali“…

Tak napríklad – akýsi Norbert Bödör.

Nuž tak tento, podľa dnešných „spravodlivých zákonníkov“, po tom, čo mu vyšetrovateľ vzniesol obvinenie, sa nachádzal mimo územie SR, mal byť v tom čase v Chorvátsku, a on sa predsa statočne vrátil a sám sa na polícií prihlásil…a šup s nim do temnice…nestačilo ho stíhať na slobode!

Potom ďalší príklad – Tibor Gašpar, ten tiež neutiekol na „svoj“ dom, kdesi do USA, po tom, čo bolo jasné, že jedného dňa si prídu aj po neho. Nie, on tiež statočne ostal doma a trpel/strpel všetky tie „zákonnosti“ ktoré sa na ňom následne dopustili a „zákonne“ si posedel „slabých“ 10 mesiacov v zaisťovacej NEZÁKONNEJ väzbe…

Tu tiež nestačilo ho stíhať na slobode!

Potom je tu ďalší príklad – Robert Kaliňák. Ten tiež neušiel do cudziny, keď bolo jasné, že idú aj po ňom, a tiež bol zaistený a vrhnutý do temnice…

Rovnako aj tu platí, že nestačilo, aby bol stíhaný na slobode!

Potom je tu advokát Marek Para – rovnako neušiel, statočne ostal doma a aj on bol uvrhnutý do temnice…“Spravodlivým“ nestačilo, aby aj jeho stíhali na slobode!

Potom je tu sudca Lindtner, tak isto uvrhnutý na dlhé mesiace do „vyšetrovacej“ väzby…“Naspravodlivejším“ nestačilo, aby ho stíhali na slobode!

Potom chceli uvrhnúť do temnice aj poslanca Parlamentu SR Roberta Fica, ale (príčetní, autonómni!) poslanci ho nevydali na väzobné stíhanie, ale je stíhaný na slobode. Raz ho aj zaistili pri auto proteste, čo bolo rovnako „zákonné“!

No a takýchto statočných „zločincov“ z radov SMER-SD resp. tých, čo sa mali o SMER-SD len obtrieť, tu bolo za ostatné viac ako tri roky neúrekom.

Avšak najvypuklejší prípad dnešných „zákonníkov“, ktorého sa dopustili počas svojvoľnej „vlády“, je ten okolo Milana Lučanského a advokáta Krivočenka.

Obidvaja sa spravodlivého posúdenia ich „trestnej“ činnosti nedožili lebo vo väznici prišli o život.

Ani tu „spravodlivým“ a „čistým“ nestačilo, ich stíhať na slobode!!!

Jeden z nich prišiel v slovenských väzniciach o život – Krivočenko preto lebo vraj v tej dobe neboli Pľúcne ventilácie…

A ten druhý preto lebo mu nechali na cele tepláky a on sa „obesením samo zavraždil“ aj s vylúpením oka…

Ani títo dvaja pred tým, ako vedeli, že je na nich hon, sa okamžite zo Slovenska nevyparili!

Nevyparili a nezutekali lebo si boli istí, že ak sa bude voči ním postupovať cestou ústavnou a zákonnou, tak sa na základe faktov a dôkazov, z toho dostanú nie len živí a zdraví, ale aj morálne očistení!

Aj tu je potrebné tiež jasne zdôrazniť, že aj Milan Lučanský v čase, kedy ho chcela NAKA zadržať, sa nachádzal mimo územia SR, vraj bol tiež v Chorvátsku a on sa statočne vrátil a sám sa na Polícií SR prihlásil.

Nie, neutiekol zbabelo, ale zotrval a chcel sa ústavnými a zákonnými postupmi brániť!

Žiaľ neubránil sa…

A Krivočenko?

Nuž tu je výpoveď jeho spoluväzňa –  https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/zbytocne-prosil-prehovoril-spoluvazen-neboheho-krivocenka

No a teraz k Čaputovej Matovičovi, Hegerovi, Lipšicovi, Mikulcovi…, niektorým „inevestigatívcom“, niektorým politickým mimovládkami a tak ďalej.

Pýtam sa ich, či aj oni budú takí statoční, ako tí, mnou vyššie spomínaní?

Zachovajú sa rovnako statočne, keď bude voči ním vypracované Uznesenie o vznesení obvinenia a budú predvolaní na Políciu SR, aby vypovedali s možnosťou zaistenia do kolúznej väzby, že tak učinia, že sa sami pôjdu prihlásiť na Políciu bez toho, žeby si po nich musela prísť NAKA resp. ak budú v tej dobe v zahraničí, že po návrate sa sami statočne pôjdu prihlásiť a vypovedať?!

Nuž teda uvidíme!

Ale jedno je isté, po PV 2023 nenastane žiadna vendeta, žiadna „krvavá pomsta“ ale výhradne nastúpi Zákon!

Nastúpi postup v trestných stíhania na základe ústavnosti a zákonnosti!

Určite sa nebudú voči ním používať a pod rôznym tlakom zneužívať akýsi kajúcnici, ale len a len dôkazy získané na základe ústavnosti a zákonnosti, ktoré platia na území našej milovanej Vlasti – Slovenskej republiky!!!

Záver:

Aby bolo absolútne jasno. Po PV 2023 na Slovensku nebude žiadna vendeta – „krvná pomsta“, ale nastúpi ZÁKON!!!

Nič viac, nič menej!!!

Takéto Vendetne praktiky, sa „vážený pán“ Kollár, praktizujú len a výhradne v priestore MAFIÁNSKOM…!!!

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.