Založ si blog

Pán Aláč, Čaputová čo mala, to vykonala. Teraz ste na rade vy, tak to rozbaľte naplno!

Čaputová svoje dielo včera, vo vzťahu k šéfovi SIS, dokonala!

Dokonala ho spôsobom sebe vlastným.

TASR dňa 21.8.2023 o 13:25 informuje, že Čaputová – „…dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. SIS…“

https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-docasne-pozbavila-riaditel/735850-clanok.html

 

Čaputovej „dočasne“ trvá iba niečo málo, ako dve hodiny, možno ešte menej…

 

TASR v ten istý deň 21.82023 o 15:15 informuje, že – „Premiér Ľudovít Ódor podá návrh na odvolanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča na najbližšom rokovaní vlády v stredu (23. 8.).“

https://www.teraz.sk/spravy/premier-poda-navrh-na-odvolanie-m-al/735890-clanok.html

 

Akosi im to išlo rýchlo!

Čaputová v prípade trestne stíhaných čurilovcov, konala rovnako rýchlo, ale úplne opačne.

Pri čurilovcoch, si dala dokonca až toľko námahy, že natočila „dojemné“ video – 22.10.2022 – Pravda.sk o 16:40 – „Čaputová sa zastáva vyšetrovateľov“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/604776-caputova-sa-zastava-vysetrovatelov/

 

Nevysvetlila nič lebo aj tu je, bola situácia okolo čurilovcoch rovnaká, ako teraz pri Aláčovi.

O čurilovcoch rozhodoval súd, či je dôvod aby ostali vo vyšetrovacej väzbe alebo nie.

Súd nerozhodol o tom resp. ich nezbavil podozrenia z trestnej činnosti a teda sú aj naďalej trestne stíhaní na slobode, presne tak, ako bude na slobode trestne stíhaný Aláč!

Avšak v prípade čurilovcov to nevadí, toto nie je dôvod na ich postavene mimo činnej služby, a nie to ešte dôvod na ich odchod zo služieb Polície SR, ba naopak, sú nadmieru chránení – Mikulcom, Lipšicom… a samozrejme aj Čaputovou a následne sú dokonca povyšovaní, účelovo premiestňovaní na iné pozície v rámci PZ SR, kde majú možnosť bráni sami seba za to začo sú trestne stíhaní(!)…atď., kto to pozorne sleduje, tak veľmi dobre vie, čo sa okolo nich dialo a deje.

Totiž čurilovci nie sú dnes, podľa môjho hlbokého presvedčenia, zárukou toho, že sa „objektívne“ do vyšetrujú „kauzy“ SMER-SD, ale pre čaputovcov sú zárukou predovšetkým toho, že sa Slovensko a Slováci nedozvedia pred PV 2023, čo sú zač oni samotní!

Teda, čo sú zač čurilovci, ale hlavne, čo sú zač čaputovci!!!

No a tu na scénu, by mal prísť dnes, samotný Aláč.

Čaputová vraj mala Aláča zbaviť mlčanlivosti, o čom však neinformuje ona sama, ale prostredníctvom svojho „predsedu“ vlády Ódorom –  https://www.kosiceonline.sk/caputova-docasne-pozbavila-alaca-vykonu-statnej-sluzby – tu sa píše toto – „Predseda vlády zdôraznil, že spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča. Ódor má informácie o tom, že zo strany hlavy štátu sa zrealizovali úkony na zbavenie mlčanlivosti riaditeľa SIS.“

Z uvedeného vyjadrenia Ódora vyplýva ešte jedná závažná vec, že Ódor priznáva, že celý tento postup pri kriminalizácií šéfov SIS, NBÚ… robia spolu lebo, citujem Ódora ešte raz, oni dvaja – „…spolu s prezidentkou si stoja za rozhodnutím o odvolaní Aláča“(!)

 

Tak ak je to tak, že Vás Čaputová zbavila mlčanlivosti, tak potom pán Michal Aláč ROBALTE to naplno, ako sa hovorí – NA PLNE ÚSTA!!!

 

Ak už nie ste viazaný mlčanlivosťou, tak ešte pred vašim potupným odvolaním na stredajšej „vláde“ (23.8.2023) predstúpte pred média a v priamom prenose nám všetkým, teda nám občanom, obyvateľom SR, ktorí už 30.9.2023 pristúpime k velebným urnám, objasnite, čo sa to tu vlastne deje!

Je potrebné, aby občan volič, počul aj druhu stranu a to v plnom znení – BEZ SERVÍTKY, presne tak, ako to oni čurilovci, čaputovci vykonali voči vám!

Áno lebo aj tu platí to staré známe – „Za oko oko, za zub zub“ alebo aj „Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva“ alebo aj – „Aký požičaj, taký vráť“ alebo aj „Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“.

A preto pán Aláč, ja osobne nevidím najmenší dôvod, prečo by ste mali brať akýkoľvek ohľad na tých, ktorí voči Vám takto podprahovo konajú a je jedno, či je to samotný Hamran, Lipšic…alebo Čaputová.

Ja nechcem po Vás nič iné, len resp. „len“, aby ste pomenovali všetky skutočnosti na základe dôkazov, ústavnosti a zákonnosti, čo sa to tu vo sfére niektorých OČTK odohráva a kto je s nimi v spolupráci či už z „vlády“, „prezidentského“ paláca, Špeciálneho trestného súdu, Špeciálnej prokuratúry…

Je čas pán Michal Aláč odkryť všetky karty, aby občan – volič pred samotným volebným aktom dňa 30.9.2023 nebol, ako zvykne Čaputová o ňom tvrdiť, zmätený a aby sa rozhodlo naozaj slobodne a nie na základe toho, ako mu pomútia volebný mozog „objektívne“ média spolu s čaputovcami a čurilovcami!!!

Prosím pán Aláč uveďte veci na pravú mieru!!!

 

PS:

Ešte jedná nie nepodstatná vec.

Pán Aláč, ak teraz máte už uvoľnené aj ústa, boli ste zbavený mlčanlivosti, tak nám v priamom prenose pred médiami objasnite v čom ste ako SIS a vy osobne ako šéf SIS, zmanipulovali resp. „zmanipulovali“ svoju utajenú správu SIS z mája 2021, ktorú si v útrobách SIS mala vypočuť resp. si ju aj vypočula, aj samotná Čaputová, ktorá neskôr na margo tejto tajnej schôdzky prehlásila, žeby sa už takejto tajnosti v budúcnosti nezúčastnila?

Dôkaz TU – „Tajná správa SIS: O manipulácii svedkami máme dôkazy“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589530-tajna-sprava-sis-o-manipulacii-svedkami-mame-dokazy/

Ona nevedela kam a za akým účelom vtedy išla?

Čo ju tam viezli ako zločinca so zaviazanými očami a so štupľami v ušiach?

A nie ako hlavu štátu, ktorá má byť o všetkom najviac a v plnom rozsahu informovaná už vopred?!

Takže áno pán Michal Aláč, dnes keď už nie ste viazaný mlčanlivosťou, nože nám v priamom prenose prečítajte tu vašu utajovanú správu z mája 2021, tentokrát už nie s vyčiernenými resp. vypipanými časťami, ale natvrdo celú, celučičkú nech občan volič počuje kde a v čom ste ju „manipulovali“, ako Vám to dnes chcú našiť čurilovci a čaputovci!!!

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.