Založ si blog

Čaputová ako klubová Lady?

Tak Čaputová je v Klube!

„Čaputová na začiatku samitu Rady Európy na Islande: Sme v dobrom klube“

https://www.teraz.sk/najnovsie/caputova-na-zaciatku-samitu-rady-eur/714777-clanok.html

A ešte sa chváli, že je v dobrom klube!

Čo tam robí?

Čaputová nechápe, že politika nie je o dobrých kluboch, ale jednoznačne o presadzovaní (našich) národno-štátnych záujmoch?!

Ona to naozaj nechápe?!

Čo sú toto za kecy, na najvyššej politickej úrovni?!

Čo sú toto za kecy, ako sa na jej adresu svojho času vyjadril p. Soták – tiež Klub, Klub 500, v súvislosti s jej bojom za okamžité odstrihnutie sa od ruského plynu a ropy!

https://ereport.sk/video-sotak-o-caputovej-postoji-k-ruskemu-plynu-co-su-to-za-kecy-bude-chodit-na-koci-ako-maria-terezia/

 

A tento Klub 500, Čaputová nechce navštíviť?!

Lebo toto je ten Klub, ktorý by mala poctiť svojou návštevou a tam by sa mala vyjadriť, že konečne je v pozorne dobrom Klube!

A pozorne počúvať členov tohto Klubu!

A zároveň by sa mala najlepšie cítiť v „Klube“ nás občanov SR a nie, že sa o nás, o našej republike vyjadrí, že nám, jej nerozumie https://www.youtube.com/watch?v=Ypuj6MUHuH8&ab_channel=WOODOOTUBE

 

(Nuž a býva dobrým slušným zvykom, že keď niekomu, ničomu nerozumiem, tak idem od toho preč!)

 

Čaputová o svojom Klube povedala toto – „Som rada, že sme súčasťou dobrého klubu krajín, ktoré si vážia demokraciu a demokratické hodnoty a ktoré považujú za dobré stretnúť sa a diskutovať o tom, ako ich upevniť – a, samozrejme, aj o tom, akým spôsobom ešte lepšie a viac pomôcť Ukrajine,“

Takže jej Klub si vraj váži „demokraciu a demokratické hodnoty“.

Naozaj!

Je demokratické zatvárať ústa tým médiám, ktoré majú aj iný náhľad, iný názor na to, čo a ako koná EÚ?!

Je demokratické, keď jej Klub počas umelo vyvolanej Covid „pandémie“ nedovolil iný názor a bezdôvodne svoje národy gniavil neadekvátnymi Covid opatreniami?

Je demokratické, keď šéfka jej Klubu (Leyenová), sa potajomky dohaduje s výrobcom, majiteľom, šéfom Covid vakcín/Pfizer, na mnohomiliónových dodávkach ich „zázračnej“ vakcíny za miliardy eur, o ktorých účinnosti nikto ani len netuší, sú všetkým obyvateľom EÚ, doslova pod nátlakom nanútené a pritom sú v štádiu experimentu?!

Je demokratické, že následne tieto vakcíny, ktoré aj SR bola nútená nakúpiť, za milióny eur a nikto ich nechce, skončili nakoniec v Dunaji(?) – nech sa páči, povedala toto Čaputová tým svojim klubovým priateľom, hlavne šéfke tohto klubu – Leyenovej(?) – „Čo neodpustím a s čím sa neviem vysporiadať, ako minister financií je Zmluva, ktorú uzatvorila Európska komisia napr. s Pfizerom, že reálne hrozí, že my za tento rok vylejeme v Európe do Dunaja približne sto (100!) miliónov dávok vakcín lebo jednoducho Pfizer produkuje, produkuje, ako kebyže sa na svete a v Európe očkuje, ale ono sa neočkuje. A on akože sype, sype vakcíny a my máme platiť, platiť, platiť a to budú ťažké prachy, to budú ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočne…“ viď. pre Čaputovú a spol. od 1:36:00 – https://www.youtube.com/watch?v=Ec_0T4pDufE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

Naozaj toto je tá „demokracia  a demokratické hodnoty“ jej, Čaputovej, Klubu?!

A čo keď nám o niekoľko mesiacov, niekto zo slovenskej politickej scény, ktorý je dnes na strane akejkoľvek finančnej a vojenskej „pomoci“ Ukrajine, tiež jedného dňa o tom povie, čo povedal I. Matovič vo vyššie uvedenom videu (mimochodom nekonšpirujem, ani nešírim hoaxy, dezinformácie lebo som čerpal s videa Denníka N!) o Covid vakcínach, to isté o financovaní Ukrajiny, že sme boli nanútení takto Ukrajine „pomáhať“, a že išlo o – „…ťažké prachy, ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočne…“ ???

 

Takže znovu opakujem a dávam Čaputovej a jej podobným na vedomie, že suverénna politika, suverénnych politikov, suverénnych, samostatných, zvrchovaných štátov nie je o tom byť v akýchsi kluboch, ale je jednoznačne o hájení a presadzovaní vlastných národnoštátnych záujmoch!!!

 

ZAPAMäTAŤ!!!

 

A teraz ešte k jednej veci, s ktorou sa Čaputová v rámci toho jej Klubu, ktorý sa zišiel na Islande, v Reykjavíku, hrdo pochválila na svojom FB profile.

Čaputová hrdo píše – „…výstupom samitu je dohoda o registri škôd, ktoré vznikli kvôli ruskej agresii na Ukrajine. K tomuto dohovoru pristúpilo viac ako 40 krajín a myslím, že to bude veľmi dobrý nástroj pri nastoľovaní spravodlivosti v budúcnosti.“

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid06QodJXqBDKLdXQPJBukpUnEjZ9dnasdyCz4ZQ5WNNwNMmLBoYbyxx9c7KRrpoPjKl

 

Fíha!

 

Takže akási registrácia škôd, ktorú spôsobil ruský agresor na Ukrajine!

Dobre, nech sa páči, ale pýtam sa – Kto bude ten hlavný registrátor?

A prečo, keď už budú tam, nezaregistrujú aj tie škody, ktoré na Východe Ukrajiny od roku 2014 napáchali samotní Ukrajinci na svojich občanoch-ruský hovoriacich, k ruskej národnosti sa hlásiacich, nie len na majetku, ale hlavne na životoch?

A prečo sa takáto registrácia škôd nevykoná aj tam kde vojensky zasiahli (tiež bez súhlasu OSN) U. S. ARMY/NATO???

Napr. Vietnam, Belehrad, Sýria, Líbya, Afganistan…atď., atď. atď.

Aha, už viem.

Však Čaputová jasne píše, že v tej jej „demokratickom“ Klube sa dohodli, že takáto registrácia bude „…veľmi dobrý nástroj pri nastoľovaní spravodlivosti v budúcnosti“(!!!)

Takže takto!

Podľa Čaputovej „demokratického“ Klubu, na minulosť je potrebné zabudnúť, už na ňu nepoukazovať, však čo sa stalo, to sa už neodstane…, a sústrediť sa len a výhradne na dnešnú ukrajinskú prítomnosť a potom, ak by niečo, tak už len na budúcnosť!

Naozaj „demokracia“, ako remeň!

 

Na záver už len skonštatujem, že Čaputová nech si pochvaľuje svoje Kluby, aké chce, ale pre nás Slovákov existuje len jeden „Klub“ a tým je naša Slovenská republika, ktorej čelní predstavitelia, Prezidenta nevynímajúc, ba práve naopak Prezident ako prvý(!), sa má/majú starať predovšetkým a výhradne o naše národno-štátne záujmy, rýdzo suverénne, zvrchovane… a áno a to aj v rámci EÚ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.