Založ si blog

Čaputová, domácu opozíciu nie, ale zahraničných lídrov áno! To čo je?

Správanie sa Čaputovej, je čím ďalej, tým viac neakceptovateľné!

Z môjho pohľadu celkom určite!

Iste, na teraz sa javí, že sa s tým nedá nič robiť!

Ale zdanie klame a čas ukáže, ako ešte dlho, a až kam občan-volič SR nechá Čaputovú zájsť v jej bohorovnom konaní!

A o čo ide?

Nuž len o takúto „maličkosť“!

 

Čaputová sa rozhodla, že je najvyšší čas (pre ňu alebo pre niekoho iného?) vymenovať si svoju vládu zabudnutia!

A urobila to samozrejme svojsky, bohorovne!

S nikým na politickej scéne sa o tom nebavila, až následne ňou (jej naklonené!) vybrané politické subjekty, si pozvala do „svojho“ paláca, kde im svoje nominácie bohorovne oznámila, aj to iba po jednom a nie naraz všetkým!

To čo je?

Toto je štátnik?

Takto sa správa štátnik?

Politicky urazenecky a politicky povýšenecky?!

 

Čaputová sa však sama od seba rozhodla, že politickú opozíciu, hlavne tú, ktorú ona považuje za opozíciu voči sebe samej, ako k osobe, nie ako k hlave štátu, jednoducho odignoruje, nepozve si ju nielenže na konzultácie o zostavení úradníckej vlády, ale ani na to, aby im oznámila svoje nominácie lebo vraj ju uráža, keď o nej politicky hovoria, ju kritizujú ako politika, že slúži cudzím záujmom, hlavne USA administratíve  a nie Slovensku a Slovákom…

 

Takže Čaputová bohorovne odignorovala jej odporné politické subjekty, čím totálne odignorovala aj ich voličov, sympatizantov, straníkov a týmto im nepriamo odkázala, že, buď si vymeníte vedenie vo svojich stranách alebo ja, Čaputová, sa nemám s nimi o čom baviť lebo ma politicky kritizujú a teda Vaše a vami volené strany ja teda bohorovne odignorujem vždy a pri každej príležitosti, aj po PV 2023!!!

Toto čo je?

 

Nuž ale, aby Čaputová dokázala, že „neslúži“ iným, ako výhradne Slovensku a Slovákom, tak sa na svojom FB profile takto pochválila – „Pricestovala som do Reykjavíku na historický samit Rady Európy…, … Európskych kolegov chcem uistiť, že vo vláde odborníkov, ktorú som v pondelok vymenovala, budú mať spoľahlivého partnera a spojenca.“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid027MJJRCuTCQksLDNA6BRJz8fCDKDV8rRHRXSMqJKg5xv97acukGWYe1BUqW74wc7Gl

 

To čo je? Čo ich má čo uisťovať, že toto je pre nich dobrá  slovenská vláda?! To ako keby povedala – hľa európsky kolegovia – „slovenská“ vláda, akú ste po mne chceli!!!

Čo je toto za vyjadrovanie sa jednej (mala by takou byť!) suverénnej hlavy štátu, suverénnej a zvrchovanej Slovenskej republiky!

To je čo za politický idiotizmus napísať, že „vládu“ ktorú si ona sama bez politických konzultácii na domácej politickej scéne, či už s doteraz „vládnymi“ stranami, ale aj opozičnými stranami, nanominovala sama, že uisťuje všetkých zahraničných dookola, hlavne tých z EÚ, že im dala do vienka „vládu“, s ktoru sa im bude dobre spolupracovať, že im dodala dobrých spojencov a hlavne SPOĽAHLVÝCH!!!

Rozumiete Slováci, čo týmto Čaputová vlastne povedala?

Nuž „len“ toľko, že túto svoju „vládu“ nekoncipovala a neskladala na prospech Slovenska a nás Slovákov, ale výhradne preto, aby sa zapáčila zahraničiu, aby napr. taký Nemci, Francúzi, Briti…našli v jej „vláde“ zaľúbenie lebo budú bezproblémoví, ako je napr. dnešná Maďarska Vláda!

Predpokladám, že tá je tiež zastúpená na tomto, podľa Čaputovej „historickom“ samite v Reykjavíku…

Takže, aby bolo Čaputovej a jej podobným jasné!

Slovensko a Slováci nevolia svojich zástupcov do Parlamentu a následne aj do Vlády SR preto, aby sa zložila Vláda SR, ktorá bude poplatná zahraničiu!

Slovensko a Slováci, si volia takých zástupcov, ktorí sa v prvej rade a predovšetkým, budú starať o Slovenskú republiku, o Slovákov, a keď to takto následne robiť nebudú, ako nám to v predvolebnej kampani sľubovali, tak musia ísť od toho preč!

A to isté sa týka aj všetkých tých, ktorý boli zvolení alebo v budúcnosti budú zvolení za Prezidentov SR!!!

 

PS:

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=795537061929665&set=pcb.795537261929645 – mal som za to, že takéto „úprimné“ zvítavanie sa zahraničných delegácii, sa skončilo pred Novembrom 1989.

Pre mňa osobne nechutné, navýsosť farizejské, neúprimné, teatrálne…až doslova odporné!!!

 

 

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.