Založ si blog

Sovieti nemecký nacizmus porazili, Američania nemecký nacizmus vzkriesili!

Toto je dnes téma nanajvýš dôležitá a netreba od nej utekať, zamlčiavať ju, ale na ňu poukazovať!

Pod Američania, rozumej USA sveto-moci bažná administratíva…

Táto téma je neoddeliteľne prepojená zo stavom, ktorý tu na Slovensku máme minimálne od marca 2019, kedy Čaputová, vplyvom Americkej a Západnej mediálnej propagande o nej samotnej, že len ona je tá, ktorá vyvedie Slovensko z „nedemokratického“ ficovizmu, na základe ktorej Čaputová v II. kole prezidentských volieb v marci 2019 dostala necelých 24% hlasov občanov-voličov SR, zo všetkých oprávnených voličov, následne po „Víťaznom“ februári 2020, sa k moci, rovnako vplyvom a zásluhou „objektívnych“ médií, USA a Západnej propagandy, dostali sily, ktoré sa absolútne podriadili Americkému a Bruselskému diktátu…

Takže áno, téma dnešného mojho článku je pre náš ďalší vývoj nesmierne dôležitá a netreba na to zabúdať!

 

Takže, o čo ide?

Nuž len a výhradne o tieto fakty! (Žiaľ nie je možné uvádzať okolo toho tú všetku „omáčku“ lebo z článku by bola hrubá kniha…)

 

Strojcom nemeckého nacizmu nie je nik iný, ako Adolf Hitler! = fakt!

 

  1. septembra 1919 Hitler vstupuje do Nemeckej robotníckej strany
    DAP), ktorú neskôr pretransformoval na NSDAP – Národno-socialistická nemecká robotnícka strana (nacistická strana – nacizmus!) = fakt!

 

Zúčtovanie (vyšlo 18. júla 1925) a Národnosocialistické hnutie (vyšlo 11. decembra 1926). – v Nemecku vychádza Hitlerova kniha, ktorú písal 5 rokov vo väzení – Mein Kampf (Môj boj) – encyklopédia resp. „biblia“ nemeckého nacizmu! = fakt!

Dnes si ju môže ktokoľvek voľne zakúpiť na našom, európskom, svetovom  trhu alebo si toto nacistické zvrhlé „veľdielo“ môže slobodne prečítať napr. TU – https://der-fuehrer.org/meinkampf/Mein%20Kampf-Slovakisch.pdf – od str. 23 alebo ešte lepšie v originály, v nemčine TU – http://www.dedokwerker.nl/copy/mein_kampf_de.pdf ,  a na základe tejto nacistickej „biblie“ môže prepadnúť rovnakým zvrhlým myšlienkam a náladám, ako sa to stalo drvivej väčšine Nemcov, keď sa 30. januára 1933 Hitler stáva Ríšskym kancelárom a ujíma sa moci v Nemecku = fakt!

 

  1. september 1938 – Mníchovská dohoda (pre nás jednoznačne, Západná anglosaská – Mníchovská zrada!) – Hitler presvedčil Francúzov a Britov, resp. pod hrozbou vojny, ich prinútil podpísať dokument, že Hitler si rozdelí vtedajšiu ČSR, tak, ako on uzná za vhodné a vraj bude mier = Fakt! https://sk.wikipedia.org/wiki/Mn%C3%ADchovsk%C3%A1_dohoda

 

  1. august 1939 – Pakt Molotov – Ribbentrop – https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact – Hitler a Stalin sa dohodli, že si rozdelia Východnú Európu = fakt!

 

1.september 1939 – Hitlerovské nacistické Nemecko zaútočilo na Poľsko – začiatok II. sv. vojny = Fakt!

 

  1. septembra 1939 zaútočilo na Poľsko aj ZSSR = fakt!

 

  1. júna 1941 – hitlerovské nacistické Nemecko napadlo ZSSR = fakt!

 

  1. máj 1945 – V mene sovietskeho velenia prebral kapituláciu Berlína generál Vasilij Čujkov, veliteľ obrany Stalingradu = fakt!

 

Fakt je aj to, že samotný Hitler, keď mu už bolo úplne jasné, že Červená armáda sa nezadržateľne blíži k Berlínu, tak stiahol svoje vojská zo Západného frontu a nasadil ich proti sovietom lebo vedel, že prehrá, ale nechcel, aby Berlín dobili Sovieti, ale keď už mal niekto dobiť Berlín, tak radšej Západná koalícia na čele s Američanmi = fakt! – TU – „22. apríla 1945 usporiadal Adolf Hitler poslednú operačnú poradu, pri ktorej rozhodol stiahnuť všetky zostávajúce vojská zo západného frontu a vrhnúť ich proti postupujúcim Sovietom do bojov o Berlín.“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/Bitka_o_Berl%C3%ADn

 

No a potom sa to začalo!

 

Hitler mŕtvy, Nemecko potupne porazené, hlavne a predovšetkým  zásluhou chrabrej sovietskej Červenej armády a začal sa tzv. Norimberský proces – od 14. novembra 1945 do 1. októbra 1946 – https://sk.wikipedia.org/wiki/Norimbersk%C3%BD_proces

 

Tu sa Američania tvárili, ako im záleží na tvrdom, nekompromisnom potrestaní najťažších vojnových zločinov spáchaných počas druhej svetovej vojny silami nacistického Nemecka.

A ja sa pýtam – naozaj Američanom záležalo potrestať všetkých nemeckých nacistických zločincov, tak, aby bol nacizmus nie len porazený, ale hlavne zničený a zmetený z povrchu zemského?!

A ja tvrdím, že určite nie!

 

A fakty nepustia!

Nikde som sa nedočítal, žeby si Sovieti resp. Sovietsky zväz, povyberal z Hitlerových nacistických zločincov „hrozienka“ a zobral by ich pod svoju ochranu a opateru do ZSSR, aby na základe nich si postavil svoju vojenskú hegemóniu, ktorú ako hlavný víťaz II. sv. vojny jednoznačne aj získal!!!

 

A čo Američania?

Američania sa neulakomili na Hitlerových nacistických zločincov?

Nuž, Američania áno!

Američania doslova, porazený nemecký nacizmus, vzkriesili!

A vzkriesili ho týmto – https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/spolocnost/slovensko/12878448-paperclip-operation – „Nacistickí vedci mali na rukách krv státisícov ľudí. Američania ich tajne evakuovali a zrušili im všetky obvinenia

A pod rúškom vesmírnej „odysey“, aj týmto – https://sk.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun – „Wernher von Braun bol vedúcim predstaviteľom skupiny známej ako „raketový tím“, ktorá stojí za vývojom balistickej rakety V2 vyvinutej pre nacistické Nemecko. V tridsiatych rokoch vstúpil do NSDAP a SS“  – „…americký raketový vedec a priekopník kozmonautiky.“(!!!)

https://sk.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun – tento hitlerovský nacistický zločinec sa stal po vojne váženým americkým občanom = fakt!!!

Takže Američania si z nacistického vedca, ktorý vyvíjal tie najhrôzostrašnejšie zbrane pre Hitlera, ktorými Hitler zabíjal státisíce, milióny nevinných ľudí, si urobili svojho amerického vedca pre „vesmírny“ projekt! A tomuto máme veriť? Že len pre „vesmírny“ projekt a nie pre niečo úplne iné?!

 

Nuž, ale aby moje tvrdenie o tom, že Amerika nemecky nacizmus vzkriesila, stálo na pevných nohách, a to dnes stojí na pevných nohách len vtedy, keď o tom píšu tie jedine „objektívne“ mienkotvorné média, tak nech sa páči odcitujem tento článok zo 17.2.2014, ktorý vyšiel na Aktuaity.sk pod názvom – „Nacisti robili pre CIA a NASA. Vyvinuli im LSD, bojové rakety aj vesmírny program“ – https://www.aktuality.sk/clanok/247336/nacisti-robili-pre-cia-a-nasa-vyvinuli-im-lsd-bojove-rakety-aj-vesmirny-program/

 

Takže Slováci, sa konečne spamätajme!

Spamätajme sa s tej dnešnej pro USA propagandy, aký sú oni „mieroví“, aký sú oni proti fašistický, proti nacistický, pro demokratický a pod. propagandistické kecy a dristy!!!

 

História a fakty jasne potvrdzujú to, čo píšem v názve mojho dnešného článku, že – „Sovieti nemecký nacizmus porazili, Američania nemecký nacizmus vzkriesili!“

 

Až keď sa toto zmení a Američania sa naplno dištancujú od toho, že hitlerovský nemecký nacizmus vzkriesili okamžite po nemeckej kapitulácií, že s nacistami nekalo, výhradne vo svoj vojensko-mocenský hegemonistický prospech spolupracovali, tak až potom môžeme USA administratíve naplno veriť, že to s mierom na tomto svete myslia vážne!

Že nikomu nechcú vládnuť a že si ctia samostatnosť, zvrchovanosť a suverenitu všetkých národov/štátov sveta, teda aj tohto nášho slovenského!

Ale súčasná situácia v Európe  a vo svete tomu ani z ďaleka nenasvedčuje!

A nenasvedčuje tomu najmä od rozpadu socialistického bloku a rozpadu ZSSR!!!

Na čom majú Američania leviu zásluhu a opäť výhradne len vo svoj vlastný prospech!

A kto toto niektorí na Slovenskú nevidia, tak potom sú naozaj v tomto smere nie len slepí, ale aj hluchý a …

 

A na záver ešte jedná otázka – pýtam sa – Kto má dnes bližšie k nacizmu a fašizmu? Američania alebo Rusi???

Ten kto nemecký nacizmus porazil? Alebo ten, čo ho ihneď po vojne vskriesil?

 

Na toto nech si každý rozumne zmýšľajúci človek, odpovie sám…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.