Založ si blog

Čaputová, domácu opozíciu nie, ale zahraničných lídrov áno! To čo je?

Správanie sa Čaputovej, je čím ďalej, tým viac neakceptovateľné!

Z môjho pohľadu celkom určite!

Iste, na teraz sa javí, že sa s tým nedá nič robiť!

Ale zdanie klame a čas ukáže, ako ešte dlho, a až kam občan-volič SR nechá Čaputovú zájsť v jej bohorovnom konaní!

A o čo ide?

Nuž len o takúto „maličkosť“!

 

Čaputová sa rozhodla, že je najvyšší čas (pre ňu alebo pre niekoho iného?) vymenovať si svoju vládu zabudnutia!

A urobila to samozrejme svojsky, bohorovne!

S nikým na politickej scéne sa o tom nebavila, až následne ňou (jej naklonené!) vybrané politické subjekty, si pozvala do „svojho“ paláca, kde im svoje nominácie bohorovne oznámila, aj to iba po jednom a nie naraz všetkým!

To čo je?

Toto je štátnik?

Takto sa správa štátnik?

Politicky urazenecky a politicky povýšenecky?!

 

Čaputová sa však sama od seba rozhodla, že politickú opozíciu, hlavne tú, ktorú ona považuje za opozíciu voči sebe samej, ako k osobe, nie ako k hlave štátu, jednoducho odignoruje, nepozve si ju nielenže na konzultácie o zostavení úradníckej vlády, ale ani na to, aby im oznámila svoje nominácie lebo vraj ju uráža, keď o nej politicky hovoria, ju kritizujú ako politika, že slúži cudzím záujmom, hlavne USA administratíve  a nie Slovensku a Slovákom…

 

Takže Čaputová bohorovne odignorovala jej odporné politické subjekty, čím totálne odignorovala aj ich voličov, sympatizantov, straníkov a týmto im nepriamo odkázala, že, buď si vymeníte vedenie vo svojich stranách alebo ja, Čaputová, sa nemám s nimi o čom baviť lebo ma politicky kritizujú a teda Vaše a vami volené strany ja teda bohorovne odignorujem vždy a pri každej príležitosti, aj po PV 2023!!!

Toto čo je?

 

Nuž ale, aby Čaputová dokázala, že „neslúži“ iným, ako výhradne Slovensku a Slovákom, tak sa na svojom FB profile takto pochválila – „Pricestovala som do Reykjavíku na historický samit Rady Európy…, … Európskych kolegov chcem uistiť, že vo vláde odborníkov, ktorú som v pondelok vymenovala, budú mať spoľahlivého partnera a spojenca.“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid027MJJRCuTCQksLDNA6BRJz8fCDKDV8rRHRXSMqJKg5xv97acukGWYe1BUqW74wc7Gl

 

To čo je? Čo ich má čo uisťovať, že toto je pre nich dobrá  slovenská vláda?! To ako keby povedala – hľa európsky kolegovia – „slovenská“ vláda, akú ste po mne chceli!!!

Čo je toto za vyjadrovanie sa jednej (mala by takou byť!) suverénnej hlavy štátu, suverénnej a zvrchovanej Slovenskej republiky!

To je čo za politický idiotizmus napísať, že „vládu“ ktorú si ona sama bez politických konzultácii na domácej politickej scéne, či už s doteraz „vládnymi“ stranami, ale aj opozičnými stranami, nanominovala sama, že uisťuje všetkých zahraničných dookola, hlavne tých z EÚ, že im dala do vienka „vládu“, s ktoru sa im bude dobre spolupracovať, že im dodala dobrých spojencov a hlavne SPOĽAHLVÝCH!!!

Rozumiete Slováci, čo týmto Čaputová vlastne povedala?

Nuž „len“ toľko, že túto svoju „vládu“ nekoncipovala a neskladala na prospech Slovenska a nás Slovákov, ale výhradne preto, aby sa zapáčila zahraničiu, aby napr. taký Nemci, Francúzi, Briti…našli v jej „vláde“ zaľúbenie lebo budú bezproblémoví, ako je napr. dnešná Maďarska Vláda!

Predpokladám, že tá je tiež zastúpená na tomto, podľa Čaputovej „historickom“ samite v Reykjavíku…

Takže, aby bolo Čaputovej a jej podobným jasné!

Slovensko a Slováci nevolia svojich zástupcov do Parlamentu a následne aj do Vlády SR preto, aby sa zložila Vláda SR, ktorá bude poplatná zahraničiu!

Slovensko a Slováci, si volia takých zástupcov, ktorí sa v prvej rade a predovšetkým, budú starať o Slovenskú republiku, o Slovákov, a keď to takto následne robiť nebudú, ako nám to v predvolebnej kampani sľubovali, tak musia ísť od toho preč!

A to isté sa týka aj všetkých tých, ktorý boli zvolení alebo v budúcnosti budú zvolení za Prezidentov SR!!!

 

PS:

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=795537061929665&set=pcb.795537261929645 – mal som za to, že takéto „úprimné“ zvítavanie sa zahraničných delegácii, sa skončilo pred Novembrom 1989.

Pre mňa osobne nechutné, navýsosť farizejské, neúprimné, teatrálne…až doslova odporné!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.