Založ si blog

Čaputová ako klubová Lady?

Tak Čaputová je v Klube!

„Čaputová na začiatku samitu Rady Európy na Islande: Sme v dobrom klube“

https://www.teraz.sk/najnovsie/caputova-na-zaciatku-samitu-rady-eur/714777-clanok.html

A ešte sa chváli, že je v dobrom klube!

Čo tam robí?

Čaputová nechápe, že politika nie je o dobrých kluboch, ale jednoznačne o presadzovaní (našich) národno-štátnych záujmoch?!

Ona to naozaj nechápe?!

Čo sú toto za kecy, na najvyššej politickej úrovni?!

Čo sú toto za kecy, ako sa na jej adresu svojho času vyjadril p. Soták – tiež Klub, Klub 500, v súvislosti s jej bojom za okamžité odstrihnutie sa od ruského plynu a ropy!

https://ereport.sk/video-sotak-o-caputovej-postoji-k-ruskemu-plynu-co-su-to-za-kecy-bude-chodit-na-koci-ako-maria-terezia/

 

A tento Klub 500, Čaputová nechce navštíviť?!

Lebo toto je ten Klub, ktorý by mala poctiť svojou návštevou a tam by sa mala vyjadriť, že konečne je v pozorne dobrom Klube!

A pozorne počúvať členov tohto Klubu!

A zároveň by sa mala najlepšie cítiť v „Klube“ nás občanov SR a nie, že sa o nás, o našej republike vyjadrí, že nám, jej nerozumie https://www.youtube.com/watch?v=Ypuj6MUHuH8&ab_channel=WOODOOTUBE

 

(Nuž a býva dobrým slušným zvykom, že keď niekomu, ničomu nerozumiem, tak idem od toho preč!)

 

Čaputová o svojom Klube povedala toto – „Som rada, že sme súčasťou dobrého klubu krajín, ktoré si vážia demokraciu a demokratické hodnoty a ktoré považujú za dobré stretnúť sa a diskutovať o tom, ako ich upevniť – a, samozrejme, aj o tom, akým spôsobom ešte lepšie a viac pomôcť Ukrajine,“

Takže jej Klub si vraj váži „demokraciu a demokratické hodnoty“.

Naozaj!

Je demokratické zatvárať ústa tým médiám, ktoré majú aj iný náhľad, iný názor na to, čo a ako koná EÚ?!

Je demokratické, keď jej Klub počas umelo vyvolanej Covid „pandémie“ nedovolil iný názor a bezdôvodne svoje národy gniavil neadekvátnymi Covid opatreniami?

Je demokratické, keď šéfka jej Klubu (Leyenová), sa potajomky dohaduje s výrobcom, majiteľom, šéfom Covid vakcín/Pfizer, na mnohomiliónových dodávkach ich „zázračnej“ vakcíny za miliardy eur, o ktorých účinnosti nikto ani len netuší, sú všetkým obyvateľom EÚ, doslova pod nátlakom nanútené a pritom sú v štádiu experimentu?!

Je demokratické, že následne tieto vakcíny, ktoré aj SR bola nútená nakúpiť, za milióny eur a nikto ich nechce, skončili nakoniec v Dunaji(?) – nech sa páči, povedala toto Čaputová tým svojim klubovým priateľom, hlavne šéfke tohto klubu – Leyenovej(?) – „Čo neodpustím a s čím sa neviem vysporiadať, ako minister financií je Zmluva, ktorú uzatvorila Európska komisia napr. s Pfizerom, že reálne hrozí, že my za tento rok vylejeme v Európe do Dunaja približne sto (100!) miliónov dávok vakcín lebo jednoducho Pfizer produkuje, produkuje, ako kebyže sa na svete a v Európe očkuje, ale ono sa neočkuje. A on akože sype, sype vakcíny a my máme platiť, platiť, platiť a to budú ťažké prachy, to budú ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočne…“ viď. pre Čaputovú a spol. od 1:36:00 – https://www.youtube.com/watch?v=Ec_0T4pDufE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

Naozaj toto je tá „demokracia  a demokratické hodnoty“ jej, Čaputovej, Klubu?!

A čo keď nám o niekoľko mesiacov, niekto zo slovenskej politickej scény, ktorý je dnes na strane akejkoľvek finančnej a vojenskej „pomoci“ Ukrajine, tiež jedného dňa o tom povie, čo povedal I. Matovič vo vyššie uvedenom videu (mimochodom nekonšpirujem, ani nešírim hoaxy, dezinformácie lebo som čerpal s videa Denníka N!) o Covid vakcínach, to isté o financovaní Ukrajiny, že sme boli nanútení takto Ukrajine „pomáhať“, a že išlo o – „…ťažké prachy, ťažké miliardy eur, ktoré sa zaplatia v rámci Európy úplne zbytočne…“ ???

 

Takže znovu opakujem a dávam Čaputovej a jej podobným na vedomie, že suverénna politika, suverénnych politikov, suverénnych, samostatných, zvrchovaných štátov nie je o tom byť v akýchsi kluboch, ale je jednoznačne o hájení a presadzovaní vlastných národnoštátnych záujmoch!!!

 

ZAPAMäTAŤ!!!

 

A teraz ešte k jednej veci, s ktorou sa Čaputová v rámci toho jej Klubu, ktorý sa zišiel na Islande, v Reykjavíku, hrdo pochválila na svojom FB profile.

Čaputová hrdo píše – „…výstupom samitu je dohoda o registri škôd, ktoré vznikli kvôli ruskej agresii na Ukrajine. K tomuto dohovoru pristúpilo viac ako 40 krajín a myslím, že to bude veľmi dobrý nástroj pri nastoľovaní spravodlivosti v budúcnosti.“

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid06QodJXqBDKLdXQPJBukpUnEjZ9dnasdyCz4ZQ5WNNwNMmLBoYbyxx9c7KRrpoPjKl

 

Fíha!

 

Takže akási registrácia škôd, ktorú spôsobil ruský agresor na Ukrajine!

Dobre, nech sa páči, ale pýtam sa – Kto bude ten hlavný registrátor?

A prečo, keď už budú tam, nezaregistrujú aj tie škody, ktoré na Východe Ukrajiny od roku 2014 napáchali samotní Ukrajinci na svojich občanoch-ruský hovoriacich, k ruskej národnosti sa hlásiacich, nie len na majetku, ale hlavne na životoch?

A prečo sa takáto registrácia škôd nevykoná aj tam kde vojensky zasiahli (tiež bez súhlasu OSN) U. S. ARMY/NATO???

Napr. Vietnam, Belehrad, Sýria, Líbya, Afganistan…atď., atď. atď.

Aha, už viem.

Však Čaputová jasne píše, že v tej jej „demokratickom“ Klube sa dohodli, že takáto registrácia bude „…veľmi dobrý nástroj pri nastoľovaní spravodlivosti v budúcnosti“(!!!)

Takže takto!

Podľa Čaputovej „demokratického“ Klubu, na minulosť je potrebné zabudnúť, už na ňu nepoukazovať, však čo sa stalo, to sa už neodstane…, a sústrediť sa len a výhradne na dnešnú ukrajinskú prítomnosť a potom, ak by niečo, tak už len na budúcnosť!

Naozaj „demokracia“, ako remeň!

 

Na záver už len skonštatujem, že Čaputová nech si pochvaľuje svoje Kluby, aké chce, ale pre nás Slovákov existuje len jeden „Klub“ a tým je naša Slovenská republika, ktorej čelní predstavitelia, Prezidenta nevynímajúc, ba práve naopak Prezident ako prvý(!), sa má/majú starať predovšetkým a výhradne o naše národno-štátne záujmy, rýdzo suverénne, zvrchovane… a áno a to aj v rámci EÚ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.