Založ si blog

Čaputová dala Slovákom päť mesiacov na zabudnutie?

Čaputová a jej naklonené, jediné „pravdu“ píšuce média, nazývajú tých, podľa B. Kollára hlupákov, čo na 5 mesiacov (možno 6?) zasadli do „ministerských“ kresiel, zväčša ako „vláda pokoja/upokojenia“…

 

Nuž ja by som jej dal iný názov, podľa môjho presvedčenia, je jej úlohou, nie upokojiť politickú situáciu na Slovensku, ale dať občanom-voličom čas na to, aby za 5(6) mesiacov, ktoré ostávajú do mimoriadnych/predčasných PV, zabudli na to, čo tu Matovič, Heger a spol., za výdatnej účasti Čaputovej, od marca 2020 napáchali, a ja jej teda dávam prívlastok – „vláda zabudnutia“!

Ktosi, teda Čaputová a jej politickí najbližší (PS, SaS, KDH), sa nádejajú, že ľud má krátku pamäť (žiaľ v mnohých prípadoch je to tak!) a do 30.9.2023 zabudnú na to, čo sa tu dialo počas ich bačovania od marca 2020!

A samozrejme, že im naklonené „objektívne“ média, im v tom pomôžu. Pomôžu lebo toto je ich terajšia najhlavnejšia úloha v tejto „pro“ slovenskej a „pro“ národnej hre?

A ako im pomôžu? Nuž tak, ako vždy doteraz!

Neustále budú búšiť do SMER-SSD a jeho prípadných povolebných koaličných partnerov (Republika, SNS…), budú vyzdvihovať kultivované vystupovanie a riadenie spoločnosti Čaputovou vládou zabudnutia a na konci dňa, pred samotnými PV 2023, sa im mediáne vykryštalizuje jediná možná povolebná „vládna“ zostava – PS/KDH, SaS!!!

Malá pod poznámka – všimni si občan-volič SR, ako je to s médiami, s tými „objektívnymi“, vo vzťahu najmä k SMER-SSD.

Je to ako s tým zajacom – „máš čiapku, nemáš čiapku, aj tak dostaneš poza uši“.

Pre tieto „objektívne“ média je jedno, či je SMER-SSD vo vláde alebo je v opozícií, vždy od týchto médií dostáva „poza uši“…čiže nenachádzajú na nich nič dobré, ani na ich koaličných partnerov, či sú vo vláde alebo sú v opozícií….(ale o tom potom, ako hovorí klasik)

 

A občan zabudne, čo bolo pred 5. mesiacmi, a občan bude médiami tak ohlúpnutý a zmanipulovaný, že tomu uverí a bude voliť práve týchto, s „veľkým“ koaličným potenciálom, avšak výhradne na stranu neoliberálnu, výsostne prozápadnú, výsostne pro USA a nenávistne smerom na Východ!

A tomuto ja hovorím zmanipulovanie volieb!

POZOR NA TO!

Lebo voľby sa nemusia zmanipulovať len a výhradne tým, že sa urobia harakiri pri samotnom sčítavaní hlasov. To nie. To by veľmi bilo do očí a bolo by to aj dokázateľné, ale zmanipulovanie volieb, mediálnou manipuláciou občanov skrze „objektívne“ média, nie je napadnuteľné lebo, však občan sa rozhodol slobodne na základe toho, aké „pravdivé“ informácie z médií dostal!!!

Občan dostane mediálne informácie o tom, že SMER-SSD má nulový koaličný potenciál!

Že K-ĽSNS ma nulový koaličný potenciál a zároveň sú to fašisti!

Že Republika má nulový koaličný potenciál, že je to odnož fašistov, a že  „demokratické“ zahraničie ich nechce vidieť vo vláde!

Že SNS je strana Ruska lebo predseda tejto najstaršej slovenskej politickej strany má osobné vzťahy v ruskej Dume…! A teda ani táto strana by podľa západného „demokratického“ zahraničia nemala byť v budúcej vláde…!

No a čo už „chudák“ občan -volič má robiť?

Keď mu dennodenne „objektívne“ média, až do samotných PV 2023, budú vešať na nos, že nevoľ SMER-SSD, Republiku, SNS lebo tí nemajú šancu…, a takto zmanipulovaný občan volič, sa „slobodne“ na základe týchto „objektívnych“ médií rozhodne, že svoj hlas radšej dá tým, kde má „istotu“, že zostavia vládu, teda PS, KDH, SaS!!!

Nuž a tu je úloha Čaputovej a jej vlády zabudnutia, viac ako okatá!

POZOR NA TO!

 

A na toto, sa tu podľa môjho presvedčenia nasledujúcich 5 mesiacov bude hrať.

Vytvorí sa atmosféra politického pokoja, politického zmieru, Čaputová bude v súlade s jej vládou zabudnutia a na Slovensku bude raj na zemi!

SLOVÁCI, POZOR NA TO!

 

Čaputová tvrdí, že zostavila vládu odborníkov a to z takých jedincov, ktorí vraj nemajú politické ambície…

Naozaj?

Nuž možno práve títo jej povyberanci, osobne nemajú v ďalšej svojej kariére politické ambície a možno ani nebudú na kandidačných listinách poniektorých „demokratických“ politických subjektov, ale isto iste, je ich úloha hrať práve na tieto politické subjekty pred PV 2023, hlavne na PS a KDH!

A keď sa tieto politické subjekty, aj na základe mediálnej manipulácie verejnej mienky, o ktorej píšem vyššie v texte tohto môjho dnešného článku, prehupnú cez určitú percentuálnu hranicu a dostanú od Čaputovej poverenie zostaviť novú „pro“ slovenskú a „pro“ národnú vládu (lebo iný, aj keď víťaz PV, jednoducho nebude mať jej  dôveru?!), tak si týchto Čaputovej povyberancov terajšej vlády zabudnutia, ponechajú na tých ministerských pozíciách, do ktorých si ich nanominovala Čaputová lebo, však ukázali odbornú, politickú a inú upokojujúcu erudovanosť…Inak povedané, počúvali na slovo (nenapíšem koho, aby som nešíril „konšpirácie“ a „klamstvá“)!

Nuž a aby som nepísal do vetra, tak to podložím faktami.

Čaputová na svojom FB profile, svojim FB statusom, zo dňa 15.5.2023, nás informuje o jej zostave, jej vlády zabudnutia.

No a tu nájdeme také meno ako napr.

Soňa Gaborčáková.  K tejto pani takáto stručná poznámka – „…od roku 2019 je členkou KDH“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/So%C5%88a_Gabor%C4%8D%C3%A1kov%C3%A1

Pozastavenie členstva v strane počas výkonu funkcie vo vláde zabudnutia, neznamená spretrhanie väzieb na KDH a už vôbec to neznamená jej návrat späť do tejto strany, hlavne, ak KDH uspeje v PV 2023!

 

Ivan Šimko – K tomuto pánovi takáto stručná poznámka – „3. máj 2010: ohlásil návrat do politickej strany KDH“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/Ivan_%C5%A0imko . Tu platí to isté, ako u S- Gaborčákovej – Pozastavenie členstva v strane počas výkonu funkcie vo vláde zabudnutia, neznamená spretrhanie väzieb na KDH a už vôbec to neznamená, jeho návrat späť do tejto strany, hlavne, ak KDH uspeje v PV 2023!

 

To si niekto myslí, že Predseda KDH Milan Majerský, nebude v predvolebnej kampani zneužívať to, že jeho dvaja „bývalí“ členovia sú v Čaputovej vláde zabudnutia a ukazujú, ako by vláda vládla, ak by KDH bolo súčasťou vládnej koalície po PV?! Teda pokojne, odborne, bez hádok…, na verejnosť upokojujúco a tak pod.

Veď toto je zo strany Čaputovej čistá politická korupcia ktorú by sme nemali prehliadať!!!

 

No a dám ešte jedno meno – Jana Dubovcová. K tejto pani takáto stručná poznámka – „Koncom novembra 2019 oznámila, že prijala ponuku v parlamentných voľbách v roku 2020 bude kandidovať na 150. mieste kandidátky PS/SPOLU.“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/Jana_Dubovcov%C3%A1

 

Tu platí to isté čo u Majerského z KDH, že aj mladý Šimečka ako Predseda PS, toto Gaborčákovej pôsobenie v Čaputovej vláde zabudnutia, môže rovnako zneužiť v predvolebnej kampani…!

 

Treba pokračovať ešte ďalej, aby bolo jasné, čo všetko je resp. má Čaputová za politickým lubom?

 

Podľa mňa nie!

 

A preto na záver tohto môjho článku opakujem ešte raz, tento Čaputovej výber nemôžem nazvať inak ako VLÁDA ZABUDNUTIA!!!

 

A preto občan-volič maj/majme sa pred Čaputovou a jej naklonenými „objektívnymi“ médiami, minimálne do 30.9.2023-  na POZORE!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.