Založ si blog

Pellegrini nie 3v1, ale 1v3!

Vraj účinný marketingový ťah na niektorých spotrebiteľov nám v rôznych reklamách hovorí, že v jednom výrobku/produkte dostaneme hneď nie jedno, ale až tri super veci…

Teda 3 v 1…

Na slovenskej neoliberálnej politickej scéne nastal rozruch, doslova panika!

Nie lenže dlhodobo v prieskumoch verejnej mienky kraľuje SMER-SSD (skutočnosť je možno ešte o niečo viac v prospech SMER-SSD, ale aj pre REPUBLIKU…), čo nemôžu zakryť už ani média „hlavného“ prúdu, ale dokonca aj najvyšší predstaviteľ HLAS-SSD (Peter Kmec) jasne pomenoval, kde politicky HLAS-SD stojí, že si na 95% rozumie s Progresívnym Slovenskom a SaS!

A toto prerieknutie sa vysokého predstaviteľa HLAS-SD, s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí, že nárast popularity SMER-SSD porastie, že voliči, ktorí svojho času odišli k Pellegrinimu, sa vo veľkom prinavrátia k Ficovi, a teda média „hlavného“ prúdu s tým niečo musia robiť!

Musia robiť sami od seba alebo to musia robiť lebo to dostali od niekoho príkazom?!

Ja viem, toto je načisto špekulatívna, vysoko „hoaxová“ otázka z mojej strany a teda som pravdepodobne, podľa týchto médií „hlavného prúdu“, dezolát, dezinformátor, pravdu hľadajúci a pravdu nenachádzajúci, čím som zmätený  a tak pod.

Nuž, ale skutočnosť ostatného víkendu mi dáva za pravdu!

Všetky média „hlavného prúdu“ unisono prichádzajú na pomoc Pellegrinimu a jeho HLAS-SD lebo úplne „náhodou“, sa na našej mediálnej scéne za ostatný koniec predošlého týždňa stalo to, že Pellegrini nebol 3v1, ale rovno 1v3!

Teda dnes, slovenský občan-volič, od politika očakáva, aby bol 3v1 – vysvetlím , aby politik, ktorý chce uspieť sám, ale aj so svojim politickým subjektom v nadchádzajúcich PV 2023, bol minimálne pro národný, pro suverénny a pro zvrchovaný! Teda aby oplýval celkom jasne a zreteľne týmto tromi (3) politickými atribútmi!

Teda, aby sa tieto tri najhlavnejšie pro slovenské atribúty, pre ďalšiu budúcnosť nášho národa, našej republiky, nášho štátu, skĺbili v jednom politikovi!

U Petra Pellegriniho sú síce tieto dve číslice (1 a 3), ale v opačnom poradí.

Totiž Peter Pellegrini bol jeden v troch!

Jeden politik v troch TV politických diskusiách!

 

Hľa takto pekne za sebou –

 

20.4.2023 (štvrtok) – TV JOJ – Na hrane – https://www.joj.sk/na-hrane/webovy-special/781304-sucasny-a-byvaly-premier-v-relacii-na-hrane-sa-stretli-eduard-heger-a-peter-pellegrini

 

22.4.2023 (sobota) – SRo (RTVS) – Sobotné dialógy – https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1134/2040462

 

23.4.2023 (nedeľa) – TA3 – V politike – https://www.ta3.com/relacia/28421/voby-preteky-o-volica

 

Nuž, čo na to povedať na záver?!

Stačí len jedno jediné.

Panika v neoliberálnej časti nášho jedine „správneho“ politického zoskupenia pre našu ďalšiu budúcnosť, jest obrovská!

Avšak – ani takéto pellegrinovksé 1v3 – NEPOMôŽE!!!

 

PS:

Slovenské média, vy, tie „hlavného prúdu“, hlavne RTVS(!), ste TRÁPNI, ak si myslíte, že občan-volič nevidí, nevníma, čo a pre koho to tu hráte!

Slovák, Slovenská republika, to však NIE JE!!!

Pellegrinimu, HLAS-SD, takto nijako nepomáhate, ale doslova škodíte! (výborne, len tak ďalej!)

A škodíte mu o to viac, že absolútne ignorujete, mediálne ponižujete SMER-SSD, K-ĽSNS, REPUBLIKU…a všetky naozaj pro národné, pro slovenské politické subjekty!

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť zaútočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.