Založ si blog

Čaputovej nebotyčný politický narcizmus a sebaľútosť!

Čaputová nám nepriamo ohlásila, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude kandidovať v prezidentských voľbách na jar 2024. (protikandidáti – traste sa!)

A urobila to naozaj „excelentne“ a „štátnicky“!

Nepriamo to ohlásila na svojom FB profile totálne narcistickým a seba ľútostným statusom!

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/216683787768437/

 

Kde okrem iných narcistických vyjadrení hovorí o sebe aj toto – „Slušnosť mi umožnila vyhrať prezidentské voľby.“

 

Takže vážení – Maroš Šefčovič, Štefan Harabin, Marian Kotleba, František Mikloško, Béla Bugár, Milan Krajniak, Eduard Chmelár, Martin Daňo, Róbert Švec, Juraj Zábojník, Ivan Zuzula, Bohumila Tauchmanová – Vy všetci ste v prezidentských voľbách 2019, podľa Čaputovej, nemali šancu uspieť lebo ste neboli slušní!!!

Chápete to?

Všetci ste boli nedostatočne slušní lebo Čaputovej slušnosť, vašu slušnosť vysoko prevyšovala!

 

Nuž ale, na úvod mi nedá, aby som Čaputovú „trochu“ nepoopravil.

Podľa môjho názoru si Čaputová pre svoj „prezidentský“ úspech vybrala nesprávny výrazový prostriedok.

Totiž podľa môjho presvedčenia, Čaputová vyhrala prezidentské voľby 2019 (naozaj ich vyhrala?) nie tým, že bola slušná, ale hlavne, že bola poslušná, a vo svojej poslušnosti pokračuje aj naďalej!

A voči komu bola poslušná a je stále čím viac poslušnejšia?

Podľa mňa voči týmto – USA administratíva, EÚ centrála a následne aj voči NATO! (ďalej v texte už  len – iní!)

Takže poslušnosť Čaputovej voči iným, jej vynieslo úspech v prezidentských voľbách pred 4. rokmi a počas celých týchto 4. rokoch je poslušná tak, ako sa to od nej vyžaduje?!

Ale idem ďalej.

Takže Čaputová sa prezentuje do podoby slušnej političky.

Ako čítam, tak čítam našu Ústavu, nikde sa akosi neviem dočítať, že Prezident/Prezidentka SR by mal/la byť slušná!

Toto sa akosi očakáva vopred teda učene povedané – kandidát na prezidentské kreslo SR by mal byť apriori slušný…

Ústava SR v časti Prezident, konštatuje hlavne a jasne toto – Čl. 101. ods.(1) – „Hlavou Slovenskej republiky je prezident. Prezident reprezentuje Slovenskú republiku navonok i dovnútra a svojím rozhodovaním zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov. Prezident vykonáva svoj úrad podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie je viazaný príkazmi.“

 

O slušnosti ani len zmienka!

 

A čo je podľa Čaputovej politická slušnosť!

Nuž tak napríklad to, že ako „nestranná prezidentka“ sa ešte ani raz oficiálne vo svojom sídle nestretla s predstaviteľom, predsedom tej politickej strany, ktorú si občania SR slobodne zvolili za svojich zástupcov do národného parlamentu!

A ktože to je?

Nuž nik iný, ako K-ĽSNS a Marian Kotleba!

Toto je slušnosť?!

Nuž Čaputová. Slušnosť nestranného prezidenta je uznať volebné výsledky, uznať legitimitu všetkých politických subjektov, ktoré prešli volebným sitom, získali viac ako 5% a stali sa riadnou politickou súčasťou 150 členného slovenského parlamentu!

Je povinnosťou hlavy štátu, aby sa nestranne stretávala zo všetkými politickými subjektami, ktoré sa na základe slobodných volieb, slobodného rozhodnutia občanov-voličov SR dostali do národného parlamentu!

Žiadna separácia, z pozície našej hlavy štátu, politických subjektov, ktoré sa dostali do parlamentu na základe volieb, nie je na mieste, nie je prípustná!

Nuž, ale keďže Čaputová je politicky „slušná“, tak áno, ona K-ĽSNS a jeho predsedu absolútne neeviduje, neregistruje a politicky „slušne“ ich ignoruje!

Zároveň jej politická „slušnosť“ jej káže, aby sa stretávala napr. s Pellegrinim a jeho HLAS-SD, politickým subjektom, ktorý neprešiel parlamentným volebným sitom a absolútne ignoruje SMER-SSD, ktorý parlamentným sitom prešiel a dnes podľa prieskumov verejnej mienky, je najväčším kandidátom na výhru v najbližších PV, ktoré Čaputová stanovila na 30.9.2023!

Áno, bola to Čaputová, čo stanovila PV na 30.9.2023 lebo presne takto to odprezentovali všetky dovtedy „koaličné“ strany, keď unisono tvrdili, že oni síce mimoriadne PV chceli do konca júna 2023, ale keďže Čaputová im oznámila, že nemá s nimi problém, ak budú pri demisnej moci až do 30.9.2023, tak oni takúto „slušnú“ ponuku od politicky „slušnej“ Čaputovej nie lenže využili ale ju jednoducho zneužili!

Čaputová sa ďalej politicky „slušne“ stretáva aj s takými politickými subjektami, ktoré rovnako neprešli parlamentným sitom – Progresívne Slovensko, Demokrati…, ale jej politická „slušnosť“, jej už nedovolí, aby sa stretla aj so zástupcami REPUBLIKY a jej predsedom Uhríkom, ktorý je mimochodom aj poslancom EP!!!

No ale idem k ďalšej politickej „slušnosti“ resp. poslušnosti Čaputovej…

 

Čo je na tom slušné, ak počas doby Covid „pandémie“, sa Čaputová nezastala obyvateľov SR, keď videla, ako Matovič a spol. totálne bezdôvodne gniavia tento ľud slovenský?!

Čo je na tom politicky „slušné“, keď Čaputová uznávala len tých covid odborníkov, ktorých uznával Matovič a spol?!

Čo je na tom politicky „slušné“, keď Čaputová si v čase Covid „pandémie“ nevytvorila okolo seba konzílium odborníkov z rôzneho názorového spektra a všetkých tých, ktorí mali iný názor na riešenie Covid „pandémie“ doslova „slušne“ odignorovala a dokonca v istú chvíľu sa vyjadrila, že Slovákom nerozumie???!!!

Ďalej pýtam sa. Čo je na tom slušné, keď sa Čaputová jednoznačne postavila na stranu násilného covid očkovania experimentálnou vakcínou, o ktorej dnes sa dozvedáme veci, ktoré sú doslova katastrofálne?!

Viď vyšetrovanie v EP! Viď podozrenie šéfky EK Leyenovej, že mala isté tchtle mechtle priamo s vedením výrobcom a dodávateľom tej jedinej „správnej“ a vysoko „účinnej“ covid vakcíny – Pfizer!!!

Ďalej.

Čo je na tom politicky „slušné“, keď drvivá väčšina obyvateľov SR nesúhlasí, aby sa konflikt na území východnej Ukrajiny riešil vojensky, aby SR tam dodávala zbrane, aby vrcholový predstavitelia (dnes už demisní!) SR doslova ako najaktívnejší z celej EÚ boli za ďalšie a ďalšie dodávky zbraní Ukrajine a nie aby sa riadili tým, čo chce od nich drvivá väčšina Slovákov (viac, ako 70%!), aby sa snažili o mierové, diplomatické riešenie tohto totálne nezmyselného konfliktu?!

Nie. Čaputová je opäť politicky „slušná“ a odkazuje Slovákom, že síce odpovede na konflikt na Ukrajine hľadajú, ale na nesprávnom mieste, teda v „dezinformačných“ a „hoaxových“ médiach, na sociálnych sieťach…, takže nie u nej a tým pádom sú všetci zmätení!!!

Naozaj, tak „slušné“ vyjadrenie smerom k svojmu nádoru, že až!

Teda viac, ako 70% Slovákov je podľa Čaputovej zmätených a ona vyzýva, (koho, média a jej podobných politikov?), aby sa im to vysvetľovalo. Aby sa zbavili zmätenosti tým, že sa im budú dávať len a výhradne jednostranné informácie a tie iné sa buď zakážu alebo sa budú trestať?!

Toto je ta politická „slušnosť“, na ktorú sa dnes Čaputová odvoláva?

Samozrejme nemôžem opomenúť Čaputovej „politickú“ slušnosť, keď až dva krát po sebe neumožnila Slovákom, aby sa oni, ako hybná sila v spoločnosti (opäť viď Ústavu SR!), vyjadrili skrze referendum, slobodne k tomu, či si želajú alebo neželajú predčasné/mimoriadne PV!

Tu bola Čaputová politicky „slušná“ a alibisticky sa obrátila na Ústavný súd SR…

Zaujímavé, že v prípade podpísania vojenskej „obrannej“ Dohody medzi USA a SR, sa opäť zachovala politicky „slušne“, na Ústavný súd SR sa neobrátila, či je všetko kóšer v texte danej dohody s našou Ústavou a „slušne“, voči USA administratíve poslušne, tento novodobý pozývací list pre U.S. ARMY, na spak ruky podpísala…lebo my všetci, čo sme boli proti tomu, sme podľa nej opäť nemali tie „správne“ informácie, čo nám takýto pozývací list „pozitívneho“ prinesie a opäť sme aj v tejto téme boli zmätení…!!!

A takto by som o Čaputovej politickej „slušnosti“ resp. poslušnosti, mohol písať, a písať, a písať…

Samozrejme, že Čaputová je slušná hlavne pre jej naklonene, dnes na Slovensku jediné „pravdu“ píšuce a „pravdu“ šíriace média, ktoré jej na pomoc prichádzajú aj takto bizarne, ako napr., Aktuality.sk, keď uverejnili článok pod názvom – „Ak toho na Čaputovú naložíme priveľa, smiať sa bude iba Fico“ –   https://www.aktuality.sk/clanok/4vMhLK5/ak-toho-na-caputovu-nalozime-privela-smiat-sa-bude-iba-fico-komentar-martina-behula/

Nuž k tomuto len taká malá poznámka/otázka – Martin Behula z Aktuality.sk – ktože to na Čaputovú nakladá?!

Nie ste to náhodou Vy média, keď ste ju, a stále ju velebíte, do politického neba vynášate, ona následne koná ako koná, sama si na seba nakládla tým, že drží demisnu „vládu“ „demokrata“ Hegera a spol. až do 30.9.2023 a čím ďalej, tým viac koná „slušne“, hlavne poslušne voči tým iným, len nie voči nám, nám Slovákom!!!

Na záver ešte jedna moja poznámka.

Čaputová o sebe tvrdí, že to, že je dnes tam kde je, že k tomu jej dopomohla jej slušnosť.

Tak sa pýtam, ako to ide do kopy s tým, ako sa o nej vyjadril ten, ktorého menovala po PV 2023 za predsedu „vlády“ SR, neskôr v jeho ďalšej „vláde“ na pozíciu „ministra“ financií, ktorý o jej politickej slušnosti“ resp. „slušnosti“ povedal toto – „“Považujem ju za falošnú a veľakrát zákernú ženu. Zažil s ňou dve stretnutia, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli, by boli zhrození,“ – https://www.ta3.com/clanok/235421/falosna-a-zakerna-povedal-matovic-o-caputovej-za-prezidentku-by-ju-uz-nepodporil

Tak sa pýtam, ako môže byť niekto slušný a zároveň falošný a zákerný?!

Ale aj pri tomto, tiež „slušnom“ politikovi, môže byť Čaputová, ako tak spokojná/kľudná, ak by sa predsa len (poslušne?) rozhodla kandidovať na jar 2024 v prezidentských voľbách lebo tento „slušnopolitik“, sa k jej prípadnej opätovnej kandidatúre vyjadril takto „slušne“ –  „Obávam sa, že tá fašisticko-mafiánska scéna sa zomkne a postaví nejakého silného kandidáta a nakoniec nám aj Čaputová bude dobrá,“ – https://plus.noviny.sk/679877-minister-financii-igor-matovic-caputova-je-zakerna-lengvarsky-je-zrely-na-vymenu

 

Nuž k tomu môžem dodať a týmto aj celý dnešný môj článok ukončiť tým starým známym, trochu upraveným, takto – „Politicky „slušná“ vrana, k politicky „slušnej“ vrane sadá“!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.