Založ si blog

Premiérka Čaputová a všehominister Heger!

Ja nechápem, čo sa všetci rozčuľujú?

Prečo sa opozícia rozčuľuje?

Prečo väčšina národa slovenského, hlavne doma, v krčmách, na uliciach krútia hlavou, čo sa to tu deje?

Čo Čaputová a demisný „premiér“ Heger vystrájajú?

Naozaj, čo sa nad tým vôbec pozastavujeme?!

Veď všetko je v súlade s ústavou SR, ako nám čaputová tvrdí!

Demisná „vláda“ zatiaľ nekoná vysoko neprofesionálne! (len sa nám pred očami rozpadá!)

A tak, ide všetko tak, ako  ísť má, až, minimálne do 30.9.2023!!!

No, ale predsa len by bolo načim, keby sa Čaputová rozhýbala a predsa by sa len ujala svojich „prezidentských“ kompetencií…

Je evidentne, že demisná „vláda“ sa rozpadá, „myšky“ z tejto už dávno potopnej lode, z podpalubia utekajú, jeden po druhom…však oni vedia prečo!

Ale ani takýto pofidérny útek ich neochráni pred tým, že v blízkej budúcnosti budú braní na zodpovednosť za to, čo tu s nami za posledné 3 roky vystrájali, ako nás bezdôvodne „pandemický“ gniavili – povinné testovanie, Lockdawny, zatváranie do domácich väzení, zákaz chodiť do práce a vytvárať pre našu Vlasť hodnoty, zatváranie hraníc medzi okresmi (pred 1990 boli „zatvorené“ len hranice smerom na „vysnívaný“ západný kapitalistický svet!)…, …no a neposlednom rade brutálne nútenie do experimentálneho covid očkovania a ešte, aby som nezabudol, že nás zatiahli do vojny, s ktorou my, po vojenskej stránke nemáme absolútne, aleže absolútne nič, ibaže to, že napomáhame, teda oni „naši vládni“, „naši mocní“ za „nás“ napomáhajú USA administratíve Joe Bidena uplatňovať si na európskom kontinente svoje národno-štátne záujmy…!!!

 

Takže Čaputová by sa mohla rozhýbať a vymenovať „úradnícku vládu“ , takú celkom jednoduchú z najväčších našich dvoch „odborníkov“, ktorí naozaj „všetko“ vedia, „všetko“ ovládajú, však preto ich, ich „objektívno-demokratické“ média velebia, do politických nebies vynášajú a ani štipku kritiky na nich nedopustia, hlavne na Čaputovú!

 

Nuž tak teda nech Čaputová vymenuje seba za premiérku úradníckej Vlády (popri tom hravo zvládne aj „prezidentovanie“) a Hegera za všehoministra!

A jest vymaľované!

Veď ak Hegerovi budú postupne odchádzať jeho „ministri“ a Čaputová bude, za každým Hegera poverovať riadením jednotlivých bez ministerských ministerstiev, tak načo strácať čas?!

My to do toho 30.09.2023 nejako už len vydržíme, keď premiérka bude Čaputová a všetky ministerstvá bude mať pod palcom všehominister Heger!!!

 

Tak čo Slovač, ešte stále vám nič nedochádza?!

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

heger, rozhovor, pravda

Heger pre Pravdu: Ako vyzeral špeciálny výcvik premiéra? Okrem ochrancu existuje aj tzv. epizóda

19.05.2024 10:00

Hegerova manželka mala pri strelcovi zo Zámockej šťastie. Bývalý premiér atentát na Roberta Fica ostro odsudzuje.

San Francisco Homeless Lawsuit

V San Franciscu dostávajú alkoholici bez domova bezplatné pivo a vodku. Zachraňujeme životy, tvrdí radnica

19.05.2024 10:00

Zdravotné sestry v motelových izbách poskytujú klientom tri jedlá denne a dostatok alkoholu na uspokojenie ich potrieb v oblasti závislosti, každého však udržiavajú na bezpečnej úrovni intoxikácie.

Salmán bin Abd al-Azíz, biden

Saudskoarabského kráľa Salmána hospitalizovali s vysokou horúčkou a bolesťami

19.05.2024 09:27

Osemdesiatosemročný saudskoarabský panovník bol naposledy hospitalizovaný v apríli tohto roka s cieľom rutinnej kontroly jeho zdravotného stavu.

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.