Založ si blog

Pôjde Čaputová v čele mierového sprievodu – „Matky za Mier? “

Dnes 03.03.2023 vo Svetový deň modlitieb žien, sa uskutoční mierový pochod iniciatívy MATKY ZA MIER – https://www.peticie.com/vyhlasenie_obanov_sr_pri_prileitosti_mieroveho_sprievodu_matky_za_mier_ktory_sa_uskutoni_332023_od_1300_h_v_bratislave_podpisy_budu_odovzdane_spolu_s_listom_na_vevyslanectve_ruskej_federacie alebo https://www.facebook.com/groups/1243296209045095/ , aj v Bratislave.

A mal by ísť aj popri resp. pri, v blízkosti Grasalkovičovho paláca, kde dnes sídli „prezidentka“ SR Zuzana Čaputová.

Tá Čaputová, ktorá vehementne, najvehementnejšie, ako sa len dá, podporuje vyzbrojovanie Ukrajiny všetkými západnými najmodernejšími typmi zbraní, aby vraj Rusko bolo porazené a podobné „mierové“ iniciatívy!

A pritom cynicky tvrdí, že aj ona chce mier…

Čaputová podľa jej oficiálneho programu TU – https://www.prezident.sk/oficialny-program/ , nemá na dnešný deň nič mimoriadne na práci, teda má kvázi voľný deň, nie je viazaná na žiadnu zahraničnú návštevu tu na Slovensku ani v zahraničí a teda jej nič nestojí v ceste, aby sa postavila do čela tohto pochodu, keď tak sveto-svete tvrdí, že chce tiež mier, hlavne na východ od nás!

Lebo všetky jej doterajšie slová a hlavne skutky to absolútne nenaznačujú!

Na tomto pochode, mierovom pochode MATKY ZA MIER bude jasné prezentované toto –

„Naším cieľom je,

aby všetci ľudia pochopili, že nik nemá právo dosahovať svoje záujmy násilím a nenávisťou;

aby kvôli sebectvu niekoľkých nemuseli mnohí utekať z vlastného domova;

aby zodpovední bránili slobodu a dôstojnosť všetkých ľudí;

aby nikto netrpel pre svoju vieru a národnosť;

aby navždy zmĺkli zbrane, ktoré spôsobujú vyhasínanie nevinných ľudských životov.“ – https://spolok-archa.info/matky-za-mier/

 

Slovenské matky, mamy, mamky, mamičky nechcú, aby ich synovia, ale aj dcéry išli umierať na bojisko preto lebo západný veľkokapitál na čele s USA veľkokapitálom, svetovo mocichtivým, chcú pokoriť každého a všetkých, dnes už aj RF lebo oni sú predsa pánmi sveta a na svete môže byť len jedná „demokracia“ a to len ta ich „demokracia sveta moci“!!!

A keď je Čaputová taká verná svojmu presvedčeniu, že mier na Ukrajine sa dá dosiahnuť len tým, že sa Ukrajine budú dodávať štátmi EÚ/NATO a USA zbrane všakovakých druhov v neobmedzenom počte a je správne, že aj on a tak koná v našom mene, že ako ona tvrdí, že Slovensko vraj dnes stojí na správnej strane histórie, tak nech vystúpi na tribúne tohto pochodu Matky za mier a nech im povie toto – „Milé matky, aj ja som matka, ja som presvedčená, že nad zlom, nad zlou RF, sa dá vyhrať výhradne zbraňami a na bojisku. Teraz na bojisku, na východe Ukrajiny. Ale ak naša vojenská politika zlyhá a RF Ukrajinu porazí a vojská RF, sa ocitnú na našej východnej hranici, dnes ešte s Ukrajinou, tak tu na tomto mieste prehlasujem, že tu vedľa mňa stojace moje dve milované dcéry, pôjdu do boja za slovenskú slobodu, ako prvé a ja ich v tom plne podporím, rovnako aj mojou účasťou v čelných líniách bojov, v zákopoch…!

 

Nuž veru tak, „milá“ Čaputová!

Toto odkážte všetkým slovenským mamám, ktoré majú oprávnený strach o svoje deti, že im ich zatiahnete do absolútne nezmyselnej vojny s RF a možno vám uveria, ak vaše dve dcéry budú stáť prvé na čele vojnovej línie so zbraňou v ruke proti ruskému agresorovi, tak potom možno aj oni zoberú tie vaše slová vážne, že je potrebné takto so svojimi deťmi bojovať voči zlému Rusovi!!!

 

Nateraz nemám viac čo dodať…

 

PS I:

 

Azda ešte len toľko. Verím, že sa naše milované ženy, matky, mamky, mamičky našich detí na mňa nepohnevajú, keď poviem, že existuje, aj keď nie celkom formálne na Slovensku, aj takáto iniciatíva – „OTCOVIA ZA MIER“ a ja som jej plnohodnotným členom!!!

 

PS II.

 

A čo tak iniciatívy – „POLITCI ZA MIER“, „ČAPUTOVÁ ZA MIER“, „VLÁDA ZA  MIER“ „HEGERO-NAĎOVCI ZA MIER“ a hlavne „SVET ZA MIER“ ???!!!

 

PS III.

 

A čo tak, aby si všetci slovenskí politici, s Čaputovou na čele, si na svojich sociálnych sieťach vymenili ukrajinskú vlajku za bielu holubicu MIERU! Tú Picassovu – veď to je resp. bol, občan západnej kultúry, teda nie tej východnej, napr. zlej ruskej, takže s tým by nemal mať nikto problém!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana', varuje ISW

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.