Založ si blog

Slováci – váš kalich horkosti sa naplnil – pite z neho všetci!

Ktosi by povedal, že včera o osude Slovenska, o osude národa slovenského, rozhodla väčšina a preto je potrebné rešpektovať rozhodnutie väčšiny…

Nuž, nie je tomu tak!

73% oprávnených voličov nerozhodlo o referendovej otázke, či „ÁNO“ alebo „NIE“, ale „len“ o tom, že referendum bolo neplatné!

73% oprávnených voličov sa vzdalo svojej účasti na moci v tomto štáte do budúcnosti!

73% oprávnených voličov si touto svojou neúčasťou na včerajšom referende svoj kalich horkosti naplnili až po samotný okraj!

A budú z neho piť všetci!

Žiaľ budeme ho musieť okúsiť aj MY ostatní, ktorým osud našej republiky a osud našich budúcich pokolení nie je ľahostajný!

73% oprávnených voličov sa včera odovzdalo do rúk Anglosasov.

73% oprávnených voličov nevadia vysoké ceny za energie?

73% oprávnených voličov nevadia vysoké ceny v obchodoch?

73% oprávnených voličov nevadí, že sme zatiahnutí do vojny s RF až po uši?

73% oprávnených voličov nevadí, že žijeme na dlh len preto lebo sme falošne solidárni?

A takto by som mohol pokračovať ďalej…

Áno, ja by som plne rešpektoval rozhodnutie väčšiny, ak by účasť na referende bola opačná!

Ja by som plne rešpektoval výsledky referenda, ak by sa na ňom zúčastnilo 73% oprávnených voličov a z nich by sa 98% vyjadrilo „NIE“, za takto položenú referendovú otázku!

Avšak včerajšie rozhodnutie väčšiny totálne odignorovať svoju budúcu účasť na veciach verejných, nemôžem akceptovať, ako rozhodnutie väčšiny, ktorá rozhodla o neplatnosti referenda!

Lebo ja túto 73% masu oprávnených voličov po včerajšku považujem za väčšinu, ktorá je totálne poddajná svojmu osudu, ktorej je jedno ako budú ďalej žiť oni a ich budúce pokolenia, za väčšinu, ktorá sa nechala zmanipulovať, za väčšinu, ktorá nie je za mier v Európe, ale za vojnu…

Takže áno Slováci, Váš (náš) kalich horkosti sa naplnil až do samého vrchu a teda pite (pime) z neho všetci, až do samého dna!!!

A vy 73% oprávnených voličov sa už nesťažujte, že je všetko drahé, že máte vysoké platby za energie…, jednoducho od včera už MLČTE a TRPTE!!!

 

Poznámky po čiarou:

 

PRVÁ – kde bolo včera všetkých tých 80% Slovákov, ktorí nie sú spokojní s terajšou „vládou“?

Kde boli včera tie 2/3 tretiny Slovákov, ktorí sú za predčasné Parlamentné voľby?

Kde ste boli všetci tí, čo nesúhlasíte s vojenským riešením konfliktu na východ od nás?

 

DRUHÁ – môžem celkom kľudne povedať, že zatiaľ čo Heger v parlamente nenašiel 76., tak včera našiel celkom jasne svoju 73.(%)!!!

 

TRETIA – buďte si Slováci istí, že terajšie „vládne“ zoskupenie vašu neúčasť na včerajšom referende využije na ďalšie vaše gniavenie, na ďalšie vaše ešte väčšie vojenské zatiahnutie do vojenského konfliktu proti RF…

Že to zneužijú na to, že bohorovne budú tvrdiť, že včerajšia 73% neúčasť im dala 73% dôveru pokračovať v ich USA/Bruselskom zapredaneckom „vládnutí“ a „predčasné“ PV budú až na konci februára 2024!!!

 

ŠTVRTÁ – Čaputová po včerajšom vašom 73% nezaujme o veci verejné, využije/zneužije na to, že vyhlási, že jej nebude prekážať ak táto „vláda“ „dovládne“ až do konca riadneho volebného obdobia a že aj ona má tým pádom dôveru konať, hlavne v zahraničnej politike, v „záujme“ Slovenskej republiky a podvolí sa všetkému vo vzťahu „mierového“ riešenia vojenského konfliktu na Ukrajine, Washingtonu, Bruselu a centrále NATO!!!

 

Záver:

Slováci, vy 73 % väčšina, verte, že ta vaša včerajšia neúčasť na referende vás bude veľmi bolieť!

Hrozné na tom je hlavne to, že ten pohár horkosti, ktorý ste svojou včerajšou referendovou neúčasťou naplnili až po samý okraj, budeme musieť piť do samého dna, aj my všetci ostatní, ktorí majú záujem o veci verejné, a ktorým osud našej republiky a našich ďalších pokolení nie je ľahostajný!!!

Nuž teda na záver, po včerajšku ešte raz – „Slováci, hľa, Váš pohár horkosti. Pite z neho všetci!!!

 

 

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

medveď

O novele týkajúcej sa regulácie medveďov budú poslanci rokovať zrýchlene

30.04.2024 12:08

Návrh mení aj zákon o civilnej ochrane.

SR rozpočet24 NRSR návrh schválenie BAX

Poslanci posunuli do 2. čítania zmeny v zákone o neziskových organizáciách

30.04.2024 12:04

Návrh kritizovali viaceré organizácie a združenia, označili ho za diskriminačný.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia obvinila vodiča autobusu, počas jazdy v Levoči nafúkal

30.04.2024 11:55

Ak sa jeho vina preukáže, podľa zákona mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

SR Bratislava NRSR parlament 9. schôdza BAX

Opozícia kritizuje neskorú voľbu kandidátov na sudcu ÚS i počet uchádzačov

30.04.2024 11:05

Parlament by sa mal následne venovať aj návrhu na odvolanie členov súdnej rady, ktorí sú volení parlamentom.