Založ si blog

Len 24 hod. po referende prichádza tvrdá politická rana päsťou priamo do tváre všetkým Slovákom!

Politickým zapredancom, ktorí odhovárali občanov SR od účasti na sobotňajšom referende, stačilo len 24 hodín od zatvorenia referendových miestnosti, aby okamžite drzo, arogantne, uštedrili všetkým Slovákom tvrdú politickú ranu päsťou a to priamo do tváre!!!

 

Vraj pre nich výsledok referenda znamená, že ľudia nechcú zmenu Vlády a že oni sú jediní predurčení „vládnuť“ ďalej!

 

Slováci, toto ste chceli?

 

Pýtam sa tých z vás, čo ste sobotňajšie referendum odignorovali lebo ste sa nechali zmanipulovať „objektívnymi“ médiami, „vládnou“ koalíciou a hlavne Čaputovou, že toto referendum bolo o Ficovi a o jednej politickej strane!!!

Ja osobne som nikdy Fica, ani SMER-SSD nevolil a ani teraz ho/ich voliť nebudem, a bol som na referende! Lebo zmena je viac, ako nevyhnutná!!!

Už ste sa prebudili?

Áno?

A nie je to neskoro?

Stálo vám to za to sedieť v ostatnú sobotu doma?!

Nech sa páči, tu máte výsledok vašej ignorancie vašich demokratických politických práv a tým je hlavne podiel na moci v štáte, presne tak, ako vám to umožňuje a politicky morálne prikazuje Ústava SR, že všetka moc v našom štáte pochádza od občanov!!!

Prosím zapísať za uši!!!

Je pravda to, že Slováci ani za vyše 30 rokov nedospeli na to, aby vedeli plnohodnotne  politicky žiť v kapitalizme?!

Pozri demonštrácie v starých kapitalistických štátoch Západnej Európy…!!!

Ale o tom inokedy….

 

Slováci, hlavne Vy nereferendoví, kedy v minulosti, keď padla Vláda SR tak, že jej bola vyslovená nedôvera resp. jej nebola daná dôvera v parlamente, by bola pri moci ešte ďalších 10(!) mesiacov???

Nuž verte že NIKDY!

NIKDY sa takto v minulosti odvolané Vlády SR v parlamente, tak vehementne nedržali pri moci, ako práve tá dnešná, ktorú tu trpíme už od prvých dní, kedy sa dostali k moci – Marec 2020!!!

Aký je dôvod na to, aby boli ešte 9(!) mesiacov pri moci, pri korytách???

Pre koho je toto výhodné?

Pre nás Slovákov alebo pre tých tam z vonku, zo Západu?

Na toto sa akosi nikto nepýta?!

Čo ešte potrebujú alebo musia(?) dotiahnuť do konca, čo ešte za tri roky nestihli?

Čo sa na Slovensku ešte 9 mesiacov nesmie zmeniť resp. musí byť k dispozícií?!

Žeby to bol náš pozemný koridor zo Západu na Východ pre presun „mierových posolstiev“?!

Musí byť naše územie, ale aj vzdušný priestor plne k dispozícií U.S. ARMY/NATO a Bruselu?!

Presne tak, ako to v roku 1999 umožnil, rovnako USA zapredanec Dzurinda, ktorý dovolil, aby cez náš vzdušný priestor preleteli „mierové“ lietadla plné bômb, aby ich bez akéhokoľvek dôvodu zhodili na Belehrad a pozabíjali nevinných ľudí a hlavne absolútne nevinne dietky???!!!

A tohto Dzurindu opäť vyťahujú na slovenské politické svetlo božie lebo sa spoliehajú, že zmanipulujú dostatok mladých, tak aby ho volili lebo tí mladí mali v roku 1999 možno 10 rokov alebo sa práve vtedy narodili a dnes majú 24 r. a teda si o Dzurindovi a spol. nemôžu nič pamätať???!!!

 

Nuž tak vám pripomeniem, prečo Dzurinda a spol. vtedy dovolili USA, aby skrze naše územie smerovali a došli nad Belehrad a vraždili absolútne bezdôvodne srbské deti a ich rodičov!

Eduard Kukan (vtedajší minister zahraničných vecí SR) sa na túto tému ešte aj v roku 2009, po 10. rokoch, takto drzo, bezcitne k srbským obetiam vplyvom USA bombardovania, ale za to jasne, takto vyjadril – „Chceli sme prispieť k zastaveniu násilných procesov v bývalej Juhoslávii a zároveň dokázať, že môžeme byť vnímaní ako budúci partner“

 

https://svet.sme.sk/c/4362443/bombardovanie-srbska-slovensko-prelety-povolilo-s-tazkym-srdcom.html

 

Takže takto krvavo chcel Dzurinda a spol. dokázať USA, že ak nás zoberú do „obranného“ vojenského paktu NATO (POZOR tiež bez REFERENDA!!! NIKDY by to Slováci neschválili lebo bolo len 8 rokov po tom, čo z nášho územia odišli vojská ZSSR!!! A už sme sa pchali do iného vojenského zväzku…), tak budeme práve takýmito spoľahlivými partnermi, ak  bude potrebné dať USA/NATO k dispozícií naše územie, vzdušný priestor na to, aby opäť úplne bezdôvodne zabíjali nevinných ľudí inde?!

A viete dotknutá mládež, ktorí ste dnes naklonení nie len tejto „vláde“, ale hlavne návratu Dzurindu, pofidérne skrze iné politické zoskupenie, ako je jeho Alma mater SDKÚ, čo o tomto Belehradskom masakre USA/NATO „mierových“ vojsk, povedal Dzurinda v našom parlamente dňa 9. apríla 1999?

Iste, nemáte to odkiaľ vedieť lebo dnes je to pre „objektívne“ média téma zakázaná…!

Ale ja vám to v skratke pripomeniem.

Dzurinda vtedy v parlamente SR povedal okrem iného aj toto – „Ministerstvo zahraničných vecí Slovenskej republiky prejavuje úctu veľvyslanectvu Spojených štátov amerických a má česť odpovedať na Vašu nótu číslo 113/1998 – žiadosť o udelenie permanentného stáleho diplomatického povolenia – a má česť informovať veľvyslanectvo Spojených štátov amerických, že súhlasí s permanentným diplomatickým povolením pre prelety a pristátia vojenských i civilných lietadiel Spojených štátov amerických na území Slovenskej republiky

Prosím nebuďte lenivý a dohľadajte si to v archívoch parlamentu alebo inde na internete!

 

Nuž dnes ministerstvo zahraničných vecí, sa až tak asertívne voči USA/NATO chovať nemusí, až takúto „úctu“ k USA nemusia prejavovať lebo „obranná“ Dohoda medzi USA a SR je už Čaputovou podpísaná a teda USA presne vedia, čo majú na území SR dovolené, ale i napriek tomu potrebujú mať na Slovensku pri moci „vládu“, ktorá im bude viac ako poruke?!

 

Takže áno, toto sú otázky na ktoré je potrebné odpovedať prečo súčasná „vládna“ moc musí(?) ostať pri moci až do 30.9.2023?!

Prečo si myslia, že Slováci dovtedy zmenia názor na dnešnú opozíciu a obrátia sa im chrbtom?

Prečo si myslia, že to budú opäť oni?!

A čo bude po 30.9.2023, po PV?

Veď potom môže trvať ďalších niekoľko mesiacov, kým sa poskladá nová Vláda SR a oni budú opäť po celý tento čas pri moci…?!

 

A čo mal na mysli Richard Sulík, keď povedal, že čas do 30.09.2023 musia využiť na to, aby sa dotiahli do zdarného konca niektoré trestné veci?“

O ktoré sa jedná?

O tie spojené s Ficom a spol.?

A prečo oni a nie OČTK a súdy?!

Musia im držať „rozviazané“ ruky…???

 

Nuž nech sa páči Slováci, tu máte výsledok vášho nezáujmu o veci verejné…

Nateraz „len“ toľko…

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.