Založ si blog

Objektívny článok o Zuzane Čaputovej – prezidentke tejto krajiny .

Táto krajina má nesmierne šťastie, že občania tejto krajiny si v prezidentských voľbách 2019 zvolili za hlavu tejto krajiny, pani Zuzanu Čaputovú. Pani Zuzana Čaputová svojim kultivovaným predvolebným vystupovaním, kedy v diskusných reláciách preukázala, že chce a vie robiť nekonfliktnú a slušnú politiku, presvedčila v druhom kole prezidentských volieb až 58,40 % voličov tejto krajiny. Teda právom bola dňa 16. júna 2019 inaugurovaná a oficiálne sa stala prvou ženou tejto krajiny, ktorá obsadila post prezidentky našej krajiny.

Od prvého dňa sa prezidentka Zuzana Čaputová s veľkou vážnosťou ujala postu najvyššieho činiteľa krajiny a začala napĺňať svoje predsavzatia, ktoré deklarovala ešte, ako kandidát na post prezidenta a teda začala uplatňovať politiku slušnosti, spravodlivosti a to aj na základe svojho hodnotového nastavenia a osobného životného príbehu.

Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová sa okamžite pozitívne etablovala na politickej scéne EÚ o čom svedčí ja fakt , že prestížny a objektívny server Politico zaradil prezidentku našej krajiny medzi 28 najvplyvnejších ľudí v Europe. S pohľadu občana tejto krajiny sa jedná o isté ocenenie občana – voliča tejto krajiny, že po 30 rokoch slobody a demokracie, dospel do štádia, kedy si vie aj on správne vybrať, a to bez toho, žeby pani Zuzana Čaputová vo volebnej kampani na prezidenta tejto krajiny nekalo útočila na svojich spolu kandidátov.

Jednoducho občan – volič pochopil, že pre túto krajinu je nevyhnutné si zvoliť do čela krajiny osobnosť, ktoré má nielen famózny životný príbeh, ale vie, ako sa dá politika robiť slušne a pre všetkých občanov, tak ťažko skúšaných niekoľko ročným vládnutím strany SMER-SD, ktorá jednoznačne umožnila vstup mafie do politiky tejto krajiny.

Zuzana Čaputová spolu s demokratickými stranami, momentálne v opozícií – PS/SPOLU, Za ľudí a KDH a hlavne objektívnymi médiami tejto krajiny, občianskymi združeniami a mimovládnymi organizáciami, sa snaží občanovi ukázať, že politika sa dá robiť slušne a so slušnými ľuďmi, a pevne sa nádeja, že po PV 2020 sa táto krajina vydá cestou prosperity, slušnosti a spravodlivosti . Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová pevne verí, že po PV 2020 bude zostavená taká vláda, ktorá v tejto krajine vystrieda vládu oligarchov, vládu politikov, ktorí sa nepozastavovali nad tým, že do najvyšších poschodí vlády krajiny pustili mafiu, politikov, ktorí nebrali ohľad na občana tejto krajiny, ale len na svoj vlastný prospech a na vlastné obohatenie sa. Prezidentka Zuzana Čaputová sa nádeja, že vláda po PV 2020 bude slušná, bude presadzovať záujmy pracujúceho ľudu tejto krajiny,  bude presadzovať a svojim konaním bude preukazovať, že naša krajina bude pevnou súčasťou NATO a EÚ, vymedzí sa voči orientácií predošlej vlády na východ a hlavne, že zabezpečí rovnosť všetkých občanov krajiny, teda rovnosť v právach aj povinnostiach.

Prezidentka Zuzana Čaputová je zárukou, že naša krajina sa nevráti späť pred obdobie pred PV 2020, späť pred rok 1998, ba ani späť pred rok 1989.

Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová …

 

Záver :

Stačilo, naozaj je mi až nevoľno z toho čo som vyššie napísal, ale chcel som tým len poukázať nato, že dnes je vo verejnom priestore dovolené, ba priam až žiadúce písať o Zuzane Čaputovej, o „objektívnych“ médiách, ktoré pôsobia dnes na území našej republiky a o dnešnej „demokratickej“ opozícií, len takéto články a máte istotu, že sa o Vás nebude zaujímať ani NAKA, ani iná štátna inštitúcia zaoberajúca sa posudzovaním , čo je ešte v súlade s naším „demokratickým“ právom, že Váš článok nebude stiahnutý z obehu, že nebudete označený za rasistu, xenofóba, extrémistu alebo až fašistu. Že nebudete označený za rusofila, že jednoducho nebudete označený za nepriateľa tejto „krajiny“.

Avšak napísať článok takéhoto znenia, tak to si naozaj vyžaduje veľké sebazaprenie, a ja sa vo svojich článkoch už takto seba zapierať a seba trýzniť naozaj nebudem, asi budem musieť zniesť aj to, že niektoré moje články „budú“ objektívne posúdené, tak, že sa označia za nežiadúce a to z jediného dôvodu, že nebudú obsahovať takú „objektívnu pravdu“ o niektorých „našich“, „demokratických“ politikoch, o akej píšem vyššie v texte toho článku.

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.