Založ si blog

S Matovičom a spol. nevyjednávať, okamžite postaviť pred spravodlivý súd!

V názve môjho dnešného názorového článku, ani náhodou netvrdím, že to, čo o Matovičovi a spol, napíšem nižšie v texte automatický znamená, že sú vinní!

Nie, na toto ja kompetenciu nemám, ani si ju v žiadnom prípade nenárokujem, neprivlastňujem i keď subjektívne som absolútne presvedčení, že áno, sú VINNÍ!!!

Ale o tom musia rozhodnúť nezávislé súdy SR!

Ale vieš čo čitateľ, občan-volič SR?

Ja predsa len začnem tak, ako som  mal pôvodne v pláne, začať tento článok – teda z ostra a tvrdo!

Lebo inak si táto téma ani nezaslúži!

Kde ste vy „objektívne“ média?

Prečo opäť prehliadate neprehliadnuteľné?

Ako to, že si nevšímate výroky napr. takého Šípoša, vraj predsedu, vraj poslaneckého klubu OĽANO v našom národnom parlamente?

Vy nepočujete, čo tento vraj „politik“ trepe?

Vy nepočujete, čo povedal na požiadavky LOZ?

Vy ste nepočuli, ako ich doslova drzo odpinkal tým, že vraj štátny rozpočet(ten dnešný ich, po viac ako 2 a pol roka „vládnutia“ a „nekradnutia“!) nie je „oslík otras sa“, že len tak niekto nemôže prísť pýtať viac a oni „vládna koalícia“, na čele s „naj ministrom“ financií Igorom Matovičom, poručia štátnorozpočtovému oslíkovi, oslík otras sa a on im z istej časti tela napúšťa bubáčiky, rozumej eura, v potrebnom množstve?!

Vy tieto ich dehonestujúce vyjadrenia nepočujete?

A prečo ich nekonfrontujte s ich štátnorozpočtovým oslíkom z čias ich Covid „pandémie“?

Vtedy nemali problém prísť za štátnorozpočtovým oslíkom a poručiť mu, že oslík otras sa lebo nám je treba stovky miliónov na celoplošné testovanie, na nákup AG/PCR testov, na povinný nákup covid Pfizer vakcín lebo Bruselská Ursula nakázali, na vyplácanie peňazí povinne zatvoreným podnikom, či už štátnym alebo súkromným, na absolútne protizákonnú očkovaciu „lotériu“ a veľa ďalších a ďalších bludov?!

Vás média nezaujíma, ako všetky tieto ich míňania prebiehali a komu to šlo do vrecka…???

A dnes dokonca robíte ešte takú nehoráznu farizejskú prácu, že vraj v Číne sa ľud začína búriť lebo sú tam prísne covidové opatrenia!

A na tie naše ste už zabudli?

Už ste zabudli, že sme nemohli ani na ulicu vyjsť? A vy ste mlčali resp. ste to schvaľovali a kto tak nekonal, tak by mal „kvičať, ako tie svine na bitúnku“!!! Však, Peter Schutz zo Sme.sk?!

Že sme museli sa nechať povinne covid testovať testami, o ktorých sám Matovič prehlásil, žeby nimi netestoval ani svojho psa?

Veru, veľa je toho, čo mám voči vám „objektívne“ média na srdci, ale ako sa hovorí, každému sa raz vráti, čo sa vrátiť má…

A preto ešte raz opakujem, za to všetko, čo tu Matovič a spol., spolu s Čaputovou, sa na tomto národe dopustili, za nezákonnosti, čo sa tu na nás napáchali, by mali byť médiami tlačení pred spravodlivý súd a nie nás tu dennodenne oblbovať, že „vláda“ prišla s takým a takým novým návrhom a LOZ odmietlo, že Čaputová to síce citlivo vníma, ale vraj nemá kompetenciu to ani len dennodenne odsudzovať!

Tak keď nemá žiadne kompetencie, tak na čo tam je?

 

Na teraz „len“ toľko.

Kto chcel pochopil!

Kto nechcel resp. nechce, tak ten nepochopil…

Len sa obávam, že ak raz predsa len pochopia, môže byť pre nich už neskro…

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".