Založ si blog

Robert Kaliňák – „Marek Vagovič sa bojí, že vyjde na povrch jeho úloha pri vražde Kuciaka!

Noooooooooooo a čo teraz?

 

Najskôr uvediem citát z TB SMER-SD, zo dňa 26.11.2022, kedy hovorí Robert Kaliňák toto – (44:22 –  https://www.youtube.com/watch?v=j64lEMTqBCg&ab_channel=SMER-Soci%C3%A1lnaDemokracia ) –„…majú svojich ochrancov (OČTK, „vláda“, Čaputová a spol.) v médiach mainstreamových. Majú svojho hlavného ochrancu v prípade pána Kubinu, ale aj v prípade pána (Mareka) Vagoviča. Tak mi povedzte, keď už prezident Kiska, ktorý, u ktorého som určite na top five zozname, ktorých neznáša a možno všetkých ostatných, ak on už povie, že Vagovič klame vo svojej knihe, to už je známkou absolútneho lúzu a kanálu, ktorý Vagovič predvádza. Povedal to tu dneska Robert Fico, predkladáme len nahrávky a dôkazy, ktoré sú vždy pravdivé. Nikto ich nikdy nevyvrátil. Ja si myslím, že viem čoho sa pán Vagovič bojí, tej skutočnosti, ktorá vyjde na povrch v súvislosti so skutočnou úlohou pri vražde pána Kuciaka, ale to ho ešte stále neoprávňuje zachraňovať si zadok týmto spôsobom. Že klame od rána do večera, vymýšľa si veci a to je, a keď už ho musí popierať bývalý prezident Kiska, z opačnej politickej strany, tak je to dôkazom toho, že to naozaj nie je pravda a navyše RTVS, skutočne bez akéhokoľvek oponenta vysiela, veď ona má Zákon, ktorý musí dodržiavať. Týmto prekročila všetky, všetky pravidlá.“

A potom ešte v čase 56:48, opäť vstupuje Robert Kaliňák a hovorí aj toto – „…a ta aktivita do ktorej zapojili samozrejme aj Vagoviča už sme sa tu o ňom bavili, viete, aký musí byť človek slabý, keď ešte aj z Aktualít ho vyhodia…!

 

Robert Kaliňák v súvislosti s Marekom Vagovičom hovoril hlavne o tom, že tento „novinár“ dostal v RTVS obrovský priestor, dostal priestor pre vlastnú, vraj diskusnú reláciu pod názvom – „Pod povrchom“ –  https://www.rtvs.sk/novinky/osobnosti/308162/marek-vagovic-bude-moderovat-novu-diskusnu-relaciu-pod-povrchom od 17.11.2022 (vybrali mu v RTVS – Machaj a spol., naozaj zaujímavý, taký pre demokraciu“ na Slovensku, symbolicky prvý termín!) a už dňa 24.11.2022 si Marek Vagovič pozýva na „diskusiu“ obžalovaného, kajúcnika/udavača Františka Imreczeho!!!

Pozri TU –   https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/19579#282

 

To čo je?

 

Ako je možné, že RTVS, rozumej Machaj GR RTVS, vyhadzuje najvyššie vedenie spravodajstva, len za to, že na kanály RTVS, na to určenom (:24), si dovolili v priamom prenose odvysielať príhovor opozičného lídra na Sneme najväčšej opozičnej (a nie len  opozičnej, ale aj Slovenskej) strany a na druhej strane necháva na obrazovkách priestor, aby tu hovoril svoje výmysly a bludy, ešte vždy riadne obžalovaný človek, človek, ktorý je jednoznačne ešte v plnom rozsahu účastný živých trestných spisov, šetrení a vyšetrovaní, čím RTVS jednoznačne zasahuje do trestných živých konaní a Marek Vagovič a spol. vyhodení nie sú???!!!

Toľko na okraj o Marekovi Vagovičovi a jeho ďalšej úlohe v napĺňaní budovania „demokracie“ na Slovensku, tentokrát za peniaze nás všetkých, na obrazovkách RTVS!

NEPRÍPUSTNÉ!!!

 

A teraz opäť k tomu podstatnému, čo zaznelo z úst Roberta Kaliňáka.

Robert Kaliňák to nepovedal len tak do vetra. On totiž už dnes nie je „nič“, teda rozumej, že nie je poslancom nášho parlamentu, teda nemá žiadnu, ba ani výrokovú imunitu a teda to, čo o Vagovičovi v súvislosti s vraždou Kuciaka a jeho snúbenice povedal, tak na to musí mať nejaké nevyvrátiteľné dôkazy! Robert Kaliňák je advokát a teda presne vie, čo môže povedať a čo nie, aby neriskoval, že bude čeliť trestnému stíhaniu…!

Tu očakávam, že Vagovič okamžite podá na Roberta Kaliňáka trestné oznámenie za minimálne krivé obvinenie lebo inak, ak bude mlčať, tak bude aj Robertovi Kaliňákovi svedčiť, minimálne v tomto jeho výroku na jeho adresu, že je resp. mal nejakú úlohu pri vražde kolegu novinára Kuciaka a jeho snúbenice!

 

A občan-volič, už si zabudol, čo svojho času povedal samotný Robert Fico na adresu resp. na to, kto stojí/stoja za vraždou Kuciaka a jeho snúbenice? A v médiach bolo a je  ticho!

Áno, povedal to v máji tohto roka na proteste v Nitre – https://www.youtube.com/watch?v=9Mn-bAW8ois&ab_channel=SMER-Soci%C3%A1lnaDemokracia  – kde okrem iného povedal aj toto – „…nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi! A my raz povieme kto Kuciaka zabil a budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil. Nám je ľúto, čo sa stalo, ale tak ako vyjde pravda o vojne na Ukrajine, ako vyjde pravda o fašizme na Ukrajine, ako vyjde pravda o tom, že najskôr sa zabíjali ľudia na Donbase, zabíjali sa tam Rusi a potom sa my dozvieme veľkú pravdu o Slovensku…!

 

Iste, ten čas nastane s najväčšou pravdepodobnosťou po najbližších PV, ale už teraz je jasné, že ak je toto, čo si dovolia hovoriť o vražde Kuciaka a jeho snúbenice obaja Robertovia zo SMER-SSD aspoň z časti pravda a nikto po nich z OČTK, z opozície, ale hlavne z „objektívnych“ médií nejde, tak potom čosi na tomto šprochu, bude pravdy trochu!!!

 

Nateraz k tejto téme „len“ toľko…

 

Ale už po niekoľkýkrát, ťa občan-volič SR vyzývam, už konečne otvor oči a nastraž uši, čo sa tu na Slovensku deje, čo sa deje s tebou, keď sa nechávaš balamutiť, oblbovať, sebou manipulovať tými „objektívnym“ médiami, RTVS nevynímajúc a načri aj do tých „dezolátnych“, vraj alternatívnych médií…!!!

 

 

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.