Založ si blog

Odborári, pracujúci všetkých odvetví spojte sa! Inak to nemá význam.

Protest zamestnancov školstva, ktorý sa konal tento týždeň pred NR SR (15.6.), bol čo do počtu zúčastnených, naozaj masívny.

Samozrejme, že zapredanecké, dovolené média, písali o účasti v počte niekde medzi 2000 až 3000 účastníkov.

Z videí však jasne vyplýva, že účasť bola minimálne 5 násobne vyššia! (https://www.youtube.com/watch?v=WBRuhz-Dwqw&ab_channel=Aktu%C3%A1lnenaSlovensku )

Zachytil som však aj také názory, veľmi zlé názory na to, aby sa dosiahla prospešná vec pre všetkých občanov SR, bez rozdielu – pád vlády a pád Čaputovej, že prečo zase protestujú učitelia, či aj iní si nezaslúžia vyššie mzdy a lepšie pracovné podmienky.

Áno, aj iní si zaslúžia vyššie mzdy a lepšie podmienky na prácu, lepšie podmienky na život, optimisticky výhľad do budúcnosti aj v spolupráci s veľmocami na východ od nás, nie len na Západ od nás, ale takto sa to nerobí a takto sa to nedosiahne.

Ba práve naopak, školským zamestnancom je potrebné za túto akciu, za tento proti vládny protest vyjadriť úctu a našu plnú podporu!

Začínajú sa silnejšie ozývať pracujúci v zdravotníctve – lekári, zdravotné sestry, zdravotníci a pod.

Začínajú sa čoraz hlasnejšie ozývať aj iní pracujúci v našom štáte!

Nuž v poriadku, ale robiť protesty takto oddelene, naozaj nie je to, čo by nejakým väčším spôsobom zahýbalo dnešnou „vládnou“ diktátorsko-despotickou, absolútne menšinovou a absolútne pre občanov SR, nedôveryhodnou skupinkou diletantov!!! (sami sa takýmito výrazmi častujú)

O to horšie, že dnes sú u nás na Slovensku dovolené len také „objektívne“ média, ktoré dnešnej „vládnej“ zlomoci napomáhajú aj takými článkami a reportážami, ktoré takéto protesty dehonestujú, zosmiešňujú, jednoducho ich prezentujú navonok tak, že to bolo len také stretnutie sa, skupinky nespokojencov (opíc, dezolátov, ožranov, pro ruských agentov a trollov…!), že to nie je masívne, že to nie je v každom väčšom meste SR a pod.

A tomuto je potrebné urobiť/vykonať koniec!

A ako?

Nuž takto!

Vyzývam všetkých odborárskych bossov, aby si sadli za jeden rokovací stôl a dohodli sa na uskutočnení spoločných protestoch a nie takto jednotlivo!

A to ihneď po skončení prázdnin!!! (počas leta to nemá význam, ľudia sú ešte stále na tom dobre(?) a sú rozlezení!)

O protestoch nie na jednom mieste, ale na viacerých miesta a to tak, ako je to v jednej nemenovanej reklame – „TERAZ A NARAZ“!!!

Do týchto rokovaní a protestov zapojiť aj napr. Jednotu dôchodcov, Zväz protifašistických bojovníkov, ale aj Maticu Slovenskú, ktorá doslova živorí, lebo nejakej/akejsi Cichanovskej posielame milióny a na východ od nás dokonca miliardy…!!!

A ak sa uskutočnia takéto spoločné, vzájomne koordinované protesty, tak na uliciach nebude 15-20 tisíc protestujúcich, ale v jeden okamžik ich budú státisíce, možno aj milióny!!!

A táto masívna sila národa slovenského a občanov SR, zmetie túto „vládu“ a „prezidentku“, v politickom okamihu!!!

Preto na záver tohto môjho názorového článku, vyzývam všetkých, ktorých spomínam vyššie v texte – „ODBORÁRI, PRACUJÚCI VŠETKÝCH ODVETVÍ a SPOL. – SPOJTE SA!“

 

PS:

Možno by bolo načim pozvať/zapojiť do týchto protivládnych protestov aj Zamestnávateľské zväzy a organizácie napr. na čele s klubom 500 lebo oni nemôžu existovať bez pracujúcich a naopak platí to isté!!!

Naopak, bez koho sa existovať dá resp., ďalej sa dá existovať a budúcnosť máme zabezpečenú  jedine len a bez dnešnej despoticko-diktátorskej „vlády“, s Čaputovou na čele!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Taliansko Vatikán polícia

Vo Vatikáne zadržali českého farára ozbrojeného pištoľou i nožmi

06.05.2024 10:10

Farár sa ospravedlňoval tým, že zbrane sú určené pre osobnú obranu.

Tibor Gašpar

NAKA v kauze Ezechiel 7 navrhla obžalovať Gašpara aj Bödöra

06.05.2024 09:59

Prípad sa týka podozrení z korupcie v kauzách Doprastav, Váhostav a Technopol.

brazília, záplavy

Počet obetí záplav na juhu Brazílie stúpol už na najmenej 75

06.05.2024 08:32

Ďalších 103 osôb je nezvestných. Záplavy po sebe zanechali rozsiahlu skazu.

Russia Leningrad Siege

Rus s modro-žltými vlasmi, ktorého okradli a vybili mu zub, sa na polícii dozvedel, že v zákopoch má bozkávať rodnú zem

06.05.2024 08:00

Od vpádu na Ukrajinu vo februári 2022 sa súdy v Rusku doteraz zaoberali už viac ako deviatimi tisícami prípadov takzvanej diskreditácie armády.