Založ si blog

Slováci, takéto vyjadrenie nedôvery Čaputovej, „vláde“ SR a spol. , nestačí!

Ostatný víkend bol opäť plný politických „prekvapení“!

Prekvapení áno, ale len pre zapredanecké „objektívne“ dovolené, pre mňa osobne hrubo dezinformačné „slovenské“ média!

 

Tieto média sa pozastavili nad tým, že Čaputovú by dnes volilo, volilo určite, už iba 15% Slovákov! (https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/630952-caputova-uz-nema-podporu-slovakov-na-znovuzvolenie/ )

To znamená, že by ju nevolilo resp. jej nedôveruje 85% Slovákov!

Táto nedôvera Čaputovej je takmer identická s nedôverou Igorovi Matovičovi, ktorý sa pohybuje kdesi na úrovni 88%!

Iste, že takéto prieskumy sú brutálne skresľujúce, keď si uvedomíme, že ich odprezentovala TV Markíza, ktorá o Čaputovej nepovedala od jej zvolenia, ba ani mesiace pred jej zvolením, počas predvolebnej prezidentskej kampane, ani jedno jediné slovíčko kritiky, aby sa jej nebodaj nejakým spôsobom nedotkli lebo Čaputová mala byť, a má byť čistá, ako politická panna…

A zároveň, keď si je potrebné uvedomiť, že tento „exkluzívny“ prieskum pre TV Markíza vykonala akási agentúra FOCUS, ktorý tu teraz bližšie rozoberať nebudem lebo to na teraz nemá význam, ba ani zmysel.

Avšak, ak na požiadanie, na zadanie takej politicky „objektívnej“ televízie, akou TV Markíza bezpochyby „je“, akási prieskumná agentúra jej predloží výsledky, kde Čaputovej absolútne dôveruje už iba 15% občanov-voličov SR, tak ja osobne si myslím, že skutočný percentuálny výtlak Čaputovej bude asi o polovicu nižší a teda, že dnes by ju s určitosťou volilo niekde okolo 7% občanov-voličov SR!

A to je teda poriadny debakel!!!

Čaputová zatiaľ na tento prieskum nereagovala nijakým spôsobom.

„Škoda“.

Lebo naposledy občanom-voličom skrze FB status ďakovala za prejavenú dôveru ani nie pred mesiacom, presne 24. mája. 2022, keď jej akási agentúra AKO, pre TV JOJ(!), v tieto májové dni, namerala 34,6 % úplnej dôvery od občanov-voličov SR. (https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02mhHXUKaz5YScUDc4JzL6WcGTNAehwW2CKQL58sHKH7iDwU8V4nDEmpUQvWi2aY2ml )

Teda stačil ani nie jeden, jediný mesiac a Čaputová stratila viac, ako polovicu skalopevných voličov!

Ak to takto pôjde ďalej, tak o mesiac jej bude skalopevne dôverovať presne 0,00 % občanov-voličov SR!!!

Tak sa ťa občan-volič pýtam – je normálne, aby sme na čele štátu mali ešte takmer dva roky, osobu, ktorej dôveryhodnosť je takmer na nule a nedôveryhodnosť takmer 100 percentách?!

Nuž ja si myslím, ba som presvedčený, že nestačí, aby sme sa my občania-voliči SR, len sa zúčastňovali akýchsi telefonických prieskumných akcií, akýchsi „objektívnych“ agentúr, ale je na čase to dať najavo aj inak! (škoda, že mňa ešte nikdy nejaká takáto podobná agentúra neoslovila, nuž asi mám v tomto smere málo šťastia alebo majú tých svojich vyvolených volaných/oslovovaných…?)

Inak napr. aj tak, že sa čím skôr vyzbierajú potrebné počty podpisov za vypísanie referenda, o čo najskoršom ukončení „vlády“ SR a tým pádom aj o čo najskoršom politickom ukončení Čaputovej na pozícií „prezidentky“ SR!!!

Len pre zaujímavosť, tu uvediem ešte jedno Čaputovej poďakovanie občanom-voličom SR za prejavenú dôveru, keď na FB profile napísala toto – „V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým za neuveriteľnú podporu v posledných dňoch. Včerajšie čísla agentúry FOCUS, ako aj dnešné čísla agentúry AKO, podľa ktorých by ma volilo 52,9 %, ma napĺňajú veľkou silou, ale aj zodpovednosťou za našu krajinu…“ (https://www.facebook.com/857225904485395/posts/1062726777268639/ )

Ďalej radšej citovať nebudem lebo to sa dnes naozaj ťažko číta.

A vieš občan-volič, kedy tieto slová, vety napísala Čaputová na svojom FB profile?

Nuž dátum tohto jej statusu je 1. marec 2019!!!

A vieš občan-volič, kedy sa začalo prezidentské moratórium na zverejňovanie prieskumov verejnej mienky?

Nuž presne deň nato – 02. marca 2019!!! (https://domov.sme.sk/c/22065348/prezidentske-volby-2019-zacalo-sa-moratorium-na-prieskumy.html )

Teda reakcia na tieto, vtedy jasné, pro čaputovské prieskumy verejnej mienky, už nebola možná!!!

Avšak Čaputová ešte má akú takú šancu, aby svoje pôsobenie na pozícií „prezidentky všetkých“ Slovákov ukončila ako tak so cťou.

A tou šancou je to, aby sa premohla, nateraz zakývala bay, bay USA administratíve a Bruselskému diktátu, nasadla do vládneho špeciálu, odletela do Moskvy na oficiálnu zahraničnú cestu, za svojim partnerom prezidentom Ruskej federácie Vladimirom Vladimirovičom Putinom, tam nech mu do očí povie, aké hrôzy vyčíňania  ruskej armády videla na Ukrajine pri svoje poslednej návšteve!

Nech ide do ruskej Dumy a nech im tam prečíta svoj autentický prejav, ktorý prečítala v ukrajinskom parlamente!

Nech povie všetky svoje výhrady V.V. Putinovi priamo do očí!

Nech sa ho hlavne opýta, aké mal Vladimirovič dôvody na takýto agresorský vojenský vstup na zvrchované územie Ukrajiny!

Nech mu povie do očí, čo hovorí tu doma, do „objektívnych“ médií, ale aj v ukrajinskom parlamente, že ona nevidí žiadnu príčinu, aby sa ruské vojská takto barbarsky chovali na zvrchovanom území SR ba nevidí ani jednu jedinú príčinu na to, aby ruské vojská vôbec vstúpili na zvrchované územie Ukrajiny!

Nech sa ho opýta prečo nie sú spoľahlivým partnerom v dodávkach ropy a plynu, ako to tvrdí tu doma do dovolených médií a čo vlastne od nás, ako od EÚ a NATO vlastne chce!

A prečo to chce, keď my, rozumej ako všetci členovia NATO, nijako Ruskú federáciu neohrozujeme i napriek tomu, že od roku 1991, kedy zanikol Svetsky zväz, sa NATO neustále rozširovalo smerom k/na ruské hranice, aj keď sme vedeli, že je to proti dohode USA/Sovietsky zväz, ešte z Malty 1989!!! (https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Malta_Summit?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc )

A potom nech si ticho, tichučko sadne a nech pozorne počúva, tak dlho ako bude potrebné, čo a ako jej na tieto jej dotazy bude odpovedať V.V. Putin!!!

Ihneď potom nech ide na TB vysielanú naživo (hlavne v slovenských médiach – TA3, RTVS) spolu s Putinom a tam nech povie pred všetkými svetovými novinármi o čom bola reč a aké sú závery ich stretnutia!

Nuž a nech sa neobáva, nech bude v priamom prenose tak odvážna k Putinovi, ako je „odvážna“ dnes doma a hlavne aká bola odvážna proti rusky v ukrajinskom parlamente, nech sa dozvieme, ako na jej tvrdú kritiku bude reagovať Vladimir, aby sme už konečne dostali aspoň nejaké neskreslené postoje na súčasnú situáciu na východ od nás a to nie len z úst Putina, ale aj jej samotnej, v priamej konfrontácií s agresorom!!!

A nech sa Čaputová nebojí vykonať takýto naozaj štátnicky krok!

Lebo takto to urobili iní, oveľa väčší štátnici Západu, ako je ona samotná!

A potom nech príde domov a aj tu urobí veľkú TB s možnosťou kladenia otázok, nech sa vyjadrí vlastnými slovami, čo zažila a počula v Kremli, bez čítaného textu, nech povie ako ďalej voči RF, nech povie aké sú možnosti ukončenia vojenskej agresie RF na Ukrajine a pod.

A porovnáme čo prehlasovala na TB s Putinom a čo prehlási, keď bude v USA/NATO bezpečí na Slovensku, tu doma(?).

A potom sa jej preferencie zvoliteľnosti možno odlepia od úplnej politickej podlahy zvoliteľnosti!

Toľkoto k Čaputovej (na teraz).

Ešte málinko k Igorovi Matovičovi.

Lebo ten tiež počas ostatného víkendu exceloval!

Mňa veľmi pobavila jeho poznámka na adresu Ústavného súdu SR, keď v súvislosti s tým, že ak NR SR prelomí Čaputovej veto na jeho pro rodinný balíček a  ak sa Čaputová obráti na ÚS SR, tak Matovič na adresu ÚS SR pre tento prípad povedal aj toto – „Ak bude Ústavný súd rozhodovať tak, ako rozhodoval doteraz, tak rodiny podrží,“

Naozaj zábavné vyjadrenie Matoviča na adresu ÚS SR a jeho podržania slovenských rodín!

Matovič zabudol, ako ÚS SR „podržal“ nie len slovenské rodiny, ale Slovenskú republiku ako takú, takmer presne pred rokom, keď dňa 7.7.2021 doslova hodil do koša takmer 600 000 podpisov občanov-voličov, matiek/otcov (teda podpisy celých slovenských rodín) do politického koša a právne sa stotožnil s Čaputovou, že takéto referendum o predčasnom ukončení volebného obdobia 2020/2024 nie je vraj v súlade s Ústavou SR???!!! (https://www.ta3.com/clanok/205647/referendum-nebude-rozhodol-ustavny-sud , https://www.ustavnysud.sk/documents/10182/148989446/PL.US7_2021_nalez.pdf )

Naozaj Igor, ešte nikto takto „nepodržal“ slovenské rodiny, ako práve v tie letné dni roku 2021, Ústavný súd Slovenskej republiky!

Druhý výrok Matoviča ma tiež pobavil, keď na adresu Čaputovej, či ju bude on a OĽANO podporovať v nastavujúcich prezidentských voľbách, Igor povedal aj toto – „Nechcem sa dotknúť Zuzany Čaputovej…, …mi vadí tá strojenosť a falošnosť…, … je minimálne 100-tisíc lepších žien, hodnotovo, ako naša prezidentka“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/630959-matovic-urobi-vsetko-aby-bol-balik-prijaty-premier-s-tym-suhlasi/ .

Iste, tu s Igorom súhlasím, ale je potrebné podotknúť, že na slovensku máme aj minimálne viac ako 100-tisíc lepších mužov, politikov po každej stránke ako je on sám, ako sú všetci jeho poslanci v NR SR, ako sú všetci „vládni“ koaličníci…!!!

Takže áno občan-volič SR, je na čase vykonať to, čo som už dnes raz vyššie v texte môjho názorového článku napísal – nestačí svoju nespokojnosť s touto „vládou“ a „prezidentkou“ SR(?) vyjadrovať len a výhradne prostredníctvom akýchsi pokútnych, „objektívnych“ prieskumov verejnej mienky, ešte „objektívnejšími“ prieskumnými agentúrami!

Je načase to dať najavo aj fyzicky – podpisovať petičné hárky za ukončenie tejto viac ako dvoj ročnej, v prípade Čaputovej troj ročnej agónie, je načase sa viacej a vo väčších počtoch zúčastňovať všetkých protivládnych a proti čaputovských protestoch lebo táto politická garnitúra vedie našu republiku a nás všetkých do hlbokej priepasti, z ktorej vyhrabať sa von, bude naozaj ťažké, preťažké…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.