Založ si blog

MS v ĽH 2022 ste mohli zrušiť, ako v čase Covidu lebo bez reprezentácie RF to bude nemastné, neslané a hlavne neregulárne?

Pamätám si, niekedy od roku 1975, že keď sa blížil termín MS v ĽH, tak každý deň bol dlhý, predlhý, ako sa zvyklo hovoriť – ako týždeň pred výplatou!

Atmosféra bola zdravo, športovo vypätá a celá Československá socialistická republika, občania republiky, boli nedočkaví, ako to všetko dopadne, či niekto zosadí zbornu ZSSR z trónu a najlepšie, ak by sme to boli my, teda ČSSR!

To bolo v čase, kedy zo skupiny „A“ do kategórie „B“ sa vypadávalo na základe výkonnosti jednotlivých mužstiev.

To bolo v čase, keď všetky zúčastnené štáty  sa snažili na MS v ĽH posielať len to najlepšie čo „doma“ mali.

Pravda, okrem povýšeneckých Kanadsko-Amerických hokejových kapitalistov, ktorí vo svojej americkej nadutosti, posielali na MS len to, čo nepostúpilo do ďalších bojov o Stanleyho pohár, čo však neznamená, že neprišla kvalita.

Prišla, ale nebolo to to najlepšie čo mali! Teda jasný znak ich pohŕdania, akýmisi MS v ĽH!!!

Jasne, že prerušiť na 14 dní NHL nebolo mysliteľné lebo by americkým kapitalistom ušli zisky a tak vy ostatní, nám môžete vyliezť na náš NHL hrb.

I tak sa stalo, že v roku 1982 na MS v ĽH v Helsinkách, hralo mužstvo za USA tak slabé, že vypadli z „A“ skupiny!!! (Zhodu okolnosti je to práve teraz 40 rokov a práve v Helsinkách, keď USA odišli s dlhým nosom! Dosiahli jedinú remízu – Západné Nemecko-USA 5:5, pre zaujímavosť – USA-ZSSR 4:8 a ČSSR-USA 6:0!!!)

A vypadli právom! Nemali na to výkonnostne!

Späť z „B“ skupiny MS v ĽH do „A“ skupiny, sa vrátili až v roku 1985 (Praha – ČSSR)

Teda z MS ich nevyradila IIHF za ich pohŕdanie MS v ĽH, ba ani za tie ich USA vojenské výpady vo svete!

Nie, toto IIHF urobili až teraz a urobili to Ruskej federácií a Bielorusku!

Totálna hokejová segregácia, hokejová genocída!!!

Nemá význam sa o tomto ďalej zoširoka rozpisovať lebo je to absolútne nekorektné a zjavne politicky motivované!!!

Ja osobne tieto MS v ĽH považujem za neregulárne, všetky výsledky budú v budúcnosti s najväčšou pravdepodobnosťou považované za nulitné, ako hovorí klasik a teda, ako keby ani neboli!

Mužstva Ruskej federácie a Bieloruska totiž na týchto MS mali hrať!!!

Mali hrať lebo tam výkonnostne patria a nevypadli z „A“ skupiny na základe svojej výkonnosti!!! Ani nikdy MS v ĽH nepohŕdali a posielali naň len to najlepšie čo doma a v zahraničí mali!!!

Ktokoľvek tieto MS vyhraje, bude to pre neho len akési Pyrrhovo víťazstvo s riadnou dávkou pachute neregulárnosti!!!

Samozrejme, že našim reprezentantom držím palce, ale ako sa budu cítiť v prvom zápase proti Francúzom, keď si budú musieť predstaviť, že hrajú proti ním Rusi, ako bolo pôvodne rozlosované?!

Akým právom sú tam mužstva Francúzska a Rakúska (namiesto Bieloruska), keď tam výkonnostne nepatria?

Tak, keď už politici na Ústrednom výbore IIHF neregulárne vyradili Rusov a Bielorusov, tak sa mal šampionát odohrať v počte 14. mužstiev a nie tam nanominovať, výkonnostne mužstva patriace do nižšej kategórie!!!

 

  1. I:

Za celé tie roky, čo sledujem hokej, sú tieto MS totálne nezaujímavé a ja nimi pohŕdam z dôvodu ich absolútnej neregulárnosti!!!

Lebo nie výkonnosť, férový „boj“ na ľade, ale politika rozhoduje, kto je lepší resp. „lepší“!!!

 

  1. II:

Ako som už vyššie napísal, našim hokejistom držím palce a prajem im , aby sa im darilo – veľa hokejového šťastia.

Avšak ja som sa v živote, pred novembrom 1989, aj po ňom, odmietol zúčastňovať na akciách, ktoré boli vrcholne neregulárne a absolútne nespravodlivé, obzvlášť, keď som videl, že sa diala neprávosť, nedôvodná a ničím neodôvodnená neprávosť!!!

Ruskí a Bieloruskí hokejisti nebojujú na Ukrajine!

Oni bojujú športovými zbraňami na ľade!!!

 

  1. III:

Tohtoročné MS v ĽH budú chutiť, ako vývar zo skazeného mäsa!!!

Prajem všetkým, ktorí týmto MS v ĽH fandia a budú sa vytešovať, že aj bez Bieloruska a hlavne bez Ruska, mali vysokú úroveň, dobrú „hokejovú“ chuť!!!

 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovstv%C3%A1_sveta_v_%C4%BEadovom_hokeji

 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovstv%C3%A1_sveta_v_%C4%BEadovom_hokeji_1982

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.