Založ si blog

Fínsko jednou nohou v NATO, svet dvomi, v nukleárnej vojne!

A pritom je to tak totálne farizejstvo, že až!

Lebo USA, ale aj NATO, už minimálne od roku 2014, vojensky pôsobia na území Ukrajiny resp. ich vojenský podporujú…!!!

Jedine čo sa týmto, naozaj hlúpym aktom stane, bude to známe pápežské, že štekot NATO na dvere Ruskej federácie sa ešte zosilní!!!

„Gratulujem“ k tomuto „mierovému“ aktu!!!

Môj názor je taký, že je potrebné okamžite začať s procesom zrušenia NATO tzv. deNATOnizáciou!!!

Lebo keď svojho času, akýsi francúzsky prezident Emmanuel Macron tvrdil, že NATO je v stave klinickej smrti, tak najviac sa takéhoto hodnotenia, USA vojenského, európskeho, pod bataliónu,  preľakli USA, a tak sa pokúsili oživiť NATO z klinickej smrti, prostredníctvom vyhrotenia situácie na východe Ukrajiny a to všemožnými zákernými prostriedkami, aj prostredníctvom ukrajinského Pravého sektora a nacistického vojenského bataliónu AZOV!!!

A veru, že sa im to na základe klamstiev, propagandy nateraz darí a umierajúce NATO, sa ako tak prebralo z „klinickej“ smrti, čo však neznamená, že nakoniec, v krátkej dobe, „zomrie“ definitívne!!!

Lebo toto nie je cesta, ktorá by mala mať resp. nemá žiadnu, aleže žiadnu budúcnosť!

Jediné čo sa tým stane, keď Fínsko a pravdepodobne aj Švédsko, sa papierovo stanú členmi vojny chtivého NATO pod jasným velením USA/Pentagónu, je to, že MIER bude definitívne preč a svet sa utopí v nukleárnej vojne!!!

Tomu treba zabrániť! Neviem či dnes alebo včera, som započul z niektorého „nášho objektívneho“ média takúto, pre nich radostnú správu – „Fínsko je už jednou nohou v NATO“

Je potrebné podotknúť, že nie len Fínsko, ale aj Švédsko, sú už od roku 1997, ako keby súčasťou NATO lebo sa zúčastňujú na spoločných cvičeniach s vojskami NATO, ba dokonca mali svoje vojenské misie spoločne s NATO a U.S. ARMY v Afganistane! Tak načo sa tu teraz hráme??? A od radosti híkame??? Ako s „tyranom“ zatočíme!!!

Takže hovoriť v súvislosti s Fínskom a jeho vstupu do NATO o akejsi bombastickej správe, nie je celkom na mieste.

Totiž Fínsko sa stane členom NATO už nie len de facto, ale aj de jure!

A čo sa pre nich samotných týmto zmení? Nuž vôbec nič!

Možno sa budú Fíni spoliehať na článok 5, Zmluvy NATO, ktorý im vraj zaručuje to, že ak jeden štát NATO bude napadnutý štátom nie NATO, tak všetci ostatní z NATO, mu pribehnú na pomoc.

Ale kvôli tomu to Fíni robiť nemuseli!

Prečo?

Nuž viď Ukrajina!

Je Ukrajina členom NATO?

Nie je!

A kto jej ako prvý pribehol na „pomoc“?

Nuž áno, NATO a U.S. ARMY!

 

Tomu môžu zabrániť len občania Európy a celého sveta, ktorí sa nenechali zmanipulovať USA propagandou a vyženú z vedúcich pozícií svojich národných štátov, týchto vojnových štváčov, na politické –  večne veky PREČ!!!

 

Záver:

Fíni nečítajú americké (USA) média?

Ani také The New York Times? Tak nech si tam nájdu vyjadrenie jedného z popredných amerických politikov, ktorý povedal, že – „Američania budú bojovať na Ukrajine do posledného Ukrajinca“!!!

Chcú sa aj Fíni dostať do situácie, keď americký politici budú hovoriť, že – „Američania budú bojovať vo Fínsku do posledného Fína“???

Verím, že nás Slovákov takáto „skvelá“ budúcnosť minie!!!

Nechcem sa dožiť toho, aby nejaký USA politik povedal Američanom, že – „Američania budú bojovať na Slovensku do posledného Slováka“!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.