Založ si blog

Robert Fico nech to povie skôr, ako ho navždy umlčia!

Skôr, ako sa dostanem k Robertovi Ficovi (RF), nemôžem a ani nechcem inak, ako sa chvíľočku povenovať „jemnosť pani“ Zuzane Čaputovej (ďalej len JPZP).

Dňa 01.5.2022 sa v Nitre konalo zhromaždenie občanov SR pri príležitosti osláv 1. mája – sviatku práce.

Toto stretnutie zorganizoval SMER-SSD a ako dopredu avizoval, nemalo to byť len oslavné stretnutie na počesť všetkých poctivo pracujúcich, ale mal to byť hlavne protest!

A protest to aj bol! Bol to protest nespokojných občanov SR, nespokojných s „vládou“ SR a taktiež nespokojných s JPZČ!!!

Na tomto proteste zazneli politické vyjadrenia politikov na svojich politických oponentov/súperov a taktiež tam odzneli reakcie občanov na súčasnú „vládu“ SR a taktiež na JPZČ.

V politickom boji nič nezvyčajné, ba povedal by som, že úplne normálne.

Avšak JPZČ sa nám akosi zapechorila lebo ju tam vraj politici a hlavne občania SR, nepochválili, tak ako je na to od prvého dňa, kedy vstúpila na politickú scénu, zvyknutá, ale div sa svete, dovolili si voči nej takú nehoráznosť, že sa k nej vyjadrili kriticky, politicky kriticky!

A keďže JPZČ na takéto niečo nie je zvyknutá, ba ani prístupná, tak sa politicky vyplakala na FB, kde napísala na jej pomery veľmi stručný status, v ktorom okrem iného píše aj tieto slová – „Slušnosť je možno tichšia a miernejšia, ale vôbec nie slabšia.“

Teda JPZČ chcela týmto povedať, že ona a dnešná celá „vládna“ klika je slušná lebo je tichšia a jemnejšia!

Niečo tak nehorázne, cynické, že to až bolí!

Dovolím si, výhradne len pre JPZČ, jej výrok poopraviť vo vzťahu, hlavne k nej a potom už bude, minimálne pre mňa osobne, pravdivý a výstižný – „JPZČ je možno tichšia a miernejšia, ale o to zákernejšia.“

A keď JPZČ dnes hovorí o akejsi politickej agresií voči nej z radov opozície, tak jej dávam do pozornosti, tých „slušných, tichších, miernejších“, ktorí vystupovali na slovenských námestiach v roku 2018, napr. toto –  https://www.youtube.com/watch?v=_vpJuM85ONk alebo toto – https://www.youtube.com/watch?v=bR1nzO6ADiA&ab_channel=TheVisionPhotos alebo ešte aj toto – https://www.youtube.com/watch?v=qrWXYm_oG8c&ab_channel=Aktuality.sk (kde je dnes vtedy „slušný“ Juraj Šeliga?!)

 

Na teraz toľko k JPZČ!

 

Nuž a teraz k RF.

 

RF na predmetnom  májovom proteste v Nitre, okrem iného povedal aj tieto veľmi závažné slová, ktoré už raz na jednej z TB vyslovil, teraz ich povedal však takto, konkrétnejšie – „…nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi! A my raz povieme kto Kuciaka zabil a budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil. Nám je ľúto, čo sa stalo, ale tak ako vyjde pravda o vojne na Ukrajine, ako vyjde pravda o fašizme na Ukrajine, ako vyjde pravda o tom, že najskôr sa zabíjali ľudia na Donbase, zabíjali sa tam Rusi a potom sa my dozvieme veľkú pravdu o Slovensku…!

Nuž naozaj veľmi vážne slová od trojnásobného predsedu Vlády SR a hlavne slová o tom, že RF vie kto zabil Kuciaka v čase, keď bol ešte predsedom Vlády SR, sú nanajvýš závažne.

Tu sa naozaj zhodujem s „koaličnými“ poslancami (Andrej Stančík a Peter Pollák – OĽANO), aby RF túto skutočnosť okamžite oznámil na polícií, ale keďže vieme, kto dnes ovláda Políciu SR, tak najskôr by to mal verejne, možno aj prostredníctvom TB, aj s dôkazmi, vyrozprávať celej slovenskej verejnosti a hlavne rodičom oboch zavraždených lebo títo boli najviac zneužití, najviac bolesti prežívali a stále prežívajú…

Áno, skôr ako RF v tejto veci poskytne svoju výpoveď orgánom činným v trestnom konaní, tak najskôr to musí povedať  nám všetkým a verejne, aby OČTK nemohli RF okamžite po jeho výpovedi umlčať a jeho dôkazy zničiť!!!

Je to nesmierne vážna vec lebo ak sa preukáže, že za vraždou Kuciaka a jeho priateľky sú tí, o ktorých si to dnes len myslíme, tak Slovensko prejde revolúciou, ktorej následkom bude oslobodenie sa Slovákov z pod nadvlády a lokajizmu k USA a Bruselskému diktátu!!!

 

 

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/550030483146992

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/625360-fico-vraj-pozna-pravdu-o-vrazde-kuciaka-poslanci-olabo-vyzvali-zilinku-aby-konal/

 

 

RTVS ľadovo-hokejové MS harašenie!

10.05.2024

Na úvod jasná otázka – Vy tam „čiernoodenci“ v dnešnej „verejnoprávnej a pluralitnej“ RTVS, načo je resp. slúži RTVS TV okruh :ŠPORT? Napr. na akúsi Citrónshow? Akási „super“ relácia o ľadovom hokeji, ktorú neviete pomenovať ani len v slovenskom jazyku, že teda Citrónzábava! Zámerne dnes spomeniem, len túto jednu vašu „super“ reláciu lebo dnes sa [...]

Sakovej rétorika je úplne totožná s rétorikou Čaputovej a spol. ! Neprípustné a neprijateľné!

10.05.2024

Hneď na úvod musí odo mňa jasne zaznieť, že terajšia vládna koalícia je to najlepšie, čo mohlo vzísť z výsledkov ostatných PV 2023. I keď priznávam, že by som bol spokojnejší a pokojnejší, keby súčasťou tejto vládnej koalície bolo aj HNUTIE REPUBLIKA… Ale toto je len v rovine – čo by bolo, keby bolo a teda som vďačný aspoň za túto terajšiu vládnu [...]

Čaputovej odkaz všetkým Slovákom – neverte sľubom predstaviteľov Progresívneho Slovenska!

09.05.2024

Veru, je to tak! Len je potrebné mať dobrú pamäť a vrátiť sa na začiatok, kedy sa tu začalo rozmáhať akési progresivisticko-neoliberálne Progresívne Slovensko! Áno to PS, z ktorého vzišla „nezávislá prezidentka“ – Čaputová! Už onedlho sa jej skončí „prezidentský“ mandát a s najväčšou pravdepodobnosťou, všetky, jej naklonené média tzv. hlavného [...]

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

bytča

Pri Bytči vylovili mŕtvolu muža, údajne mal spútané ruky

10.05.2024 14:32

Obhliadajúca lekárka predbežne nevylúčila cudzie zavinenie.

Rusko Petrohrad nehoda autobus pád

V Petrohrade sa zrútil z mosta autobus do rieky, cestovalo v ňom asi 20 ľudí, hlásia mŕtvych

10.05.2024 14:31

Ruské agentúry uvádzajú, že záchranná operácia na mieste sa už skončila, pričom vodiča zadržali.

Protest vo Varšava, Poľsko, demonštrácia

Preč s Green Dealom: Vo Varšave protestujú desaťtisíce ľudí proti klimatickej politike

10.05.2024 13:58

Protestný pochod, ktorý sa začal na námestí pri Kráľovskom zámku, sa koná pod heslom "Preč so Zelenou dohodou pre Európu"