Založ si blog

Z. Čaputová je pre Západ dnes presne to, čo bol pred Novembrom 1989 pre nich V. Havel!

Môj názor, moje hlboké presvedčenie!

 

Nuž veru, dnešní mladí (40-) ani len netušia, kto Václav Havel v čase socializmu vlastne bol.

Oni dnes vedia len to, že to bol vlastne „veľký“ disident, ktorý sa „bil“ s komunistickou mocou a preveľmi „trpel“ v socialistických väzeniach! (pravidelný prísun značkových západných cigariet a alkoholu bol samozrejmosťou!)

Nuž milí moji mladí, tak ja vás z tohto omylu vyvediem.

Pre mňa osobne bol Václav Havel obyčajným príživníkom a poskokom Západnej rozvratnej činnosti.

Síce nepracoval (lebo radšej sa nechal zavrieť do „väzenia“!), ale žil si ako pán! Nuž ľahko sa žije, aj za socializmu, keď vám z každého vrecka na odeve trčia západonemecké marky a US doláre!

A prečo bol príživníkom (dnes sa tomu hovorí nezamestnaný/í)?

Nuž pre toto – totiž v socializme musel každý pracovať resp. minimálne musel chodiť do práce! A kto tak nedokázal žiť, teda že nepracoval, tak bol stíhaný za príživníctvo.

Podľa vtedy platného trestného zákona č. 53/1963 Zb. malo Príživníctvo v §203, takéto znenie –

„(1) – Kto pokračuje v sústavnom vynechávaní pracovných smien bez závažného dôvodu alebo v predstieraní pracovnej neschopnosti, hoci bol už pre taký čin postihnutý miestnym ľudovým súdom alebo národným výborom, potresce sa odňatím slobody až na jeden rok alebo nápravným opatrením.

(2) – Kto sa sústavne vyhýba poctivej práci a dáva sa niekým vydržiavať alebo si prostriedky na obživu zadovažuje iným nekalým spôsobom, potresce sa odňatím slobody až na tri roky.“ – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1963/53/19630717.html

 

Teda celkom jasne – V. Havel sa jednostaj vyhýbal práci a prostriedky na obživu si zadovažoval nekalou činnosťou – nechal sa platiť Západom za vnútroštátnu rozvratnú činnosť, čo môžem s kľudným svedomím označiť, aj ako nechať sa niekým vydržiavať, v tomto prípade jednoznačne Západným rozvratným, mocichtivým kapitalizmom!!!

A teraz čím bol vlastne V. Havel pre vtedajší Západ? Nuž nebol ničím, čo dokazuje tento jeden z jeho životných príbehov – NSR požiadala vtedajšiu vládu ČSSR, aby umožnili V. Havlovi vycestovať na akúsi kapitalistickú štvavú akciu proti socialistickému zriadeniu do Západného Nemecka, ale s podmienkou, aby po absolvovaní tejto „demokratickej“ konferencie, sa mohol vrátiť späť do ČSSR!

Naozaj zaujímavý postoj Západu, k pre nich tak výnimočnej osobnosti!

Prečo si ho tam nenechali, keď bol tak výnimočný?! Nuž z jedného jediného, veľmi jednoduchého dôvodu. Oni ho totiž veľmi potrebovali mať tu na území ČSSR, aby tu vykonával, za ich špinavé, rozvratné kapitalistické peniaze, rozvratnú činnosť lebo ak by V. Havel ostal na Západe a nemohol sa vrátiť späť do ČSSR, tak by tam pravdepodobne skončil na ulici, ako posledný bezdomovec…!

 

A tu sa dostávam k našej „jemnosť pani“ Zuzane Čaputovej (ďalej len JPZČ).

Totiž podľa môjho názoru je dnes JPZČ pre Západ a USA presne to, čo bol pre nich svojho času práve V. Havel.

Totiž, ak JPZČ skončí na pozícií „prezidentky“ SR a už nebude môcť vykonávať ich vôľu na našom zvrchovanom území napr. tým že zmarí referendum o predčasných PV alebo že už nebude mať kompetenciu za SR podpisovať napr. aj také proti slovenské dokumenty, akým bezpochyby „obranný“ Pakt medzi USA SR je alebo už nebude mať kompetenciu súhlasiť s vysielaním slovenských zbraní na Ukrajinu a pod., tak už pre nich nebude NIČ, aleže totálne NIČ!!!

A preto ju a aj dnešnú „vládu“, USA a EÚ byrokrati, držia nad politickou hladinou, ako sa len dá, hlavne prostredníctvom zapredaných médií.

Ale tu všetkým týmto odkazujem, že nič sa nedá držať nad hladinou do nekonečna! Ani JPZČ!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?