Založ si blog

Manželka Joe Bidena, nech Slovensko obíde veľkým oblúkom!

Na Pravda.sk, som si dňa 02.5.2022 prečítal takúto titulku – „Americká prvá dáma navštívi Slovensko“ – Jill Bidenová (JB) https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/625256-americka-prva-dama-navstivi-slovensko/

 

Nuž bol som zvedavý, čo prvá dáma USA JB, bude hľadať, na tak, pre Američanov nebezpečnom území v strede Európy.

Hlavne, ak nejde o obyčajného/radového Američana, ale rovno o ich prvú dámu!

Prvá dáma USA JB, sa doma od svojho manžela nedozvedela, že v Európe zúri vojna Ukrajina(USA)/Ruská federácia?!

A že tu zúri preto lebo USA si tu vybavujú svoje mocenské chúťky a po ovládnutí štátov EÚ si brúsia zuby, aj a hlavne na Ruskú federáciu?!

Prvá dáma USA si nie je vedomá, že väčšia časť, ak nie podstatne väčšia časť národa slovenského a občanov SR, si nepraje prítomnosť U.S. Army na našom území a že absolútna nadpolovičná väčšina národa slovenského si aj naďalej praje, aby sme plyn a ropu dovážali z Ruskej federácie za lacný rubeľ a nie tie ich skvapalneniny za násobne vyššiu cenu v ich US dolároch, aby sa im dobre žilo…???!!!

Ale idem ďalej.

Z uvedeného článku sa dozvedám, že prvá dáma USA by mala SR navštíviť v dňoch 08. až. 09. mája.

Tak som sa potešil, že konečne niekto z USA, sa príde na náš slovenský Slavín, v deň víťazstva nad nemeckým nacizmom a fašizmom, pokloniť, aj našim osloboditeľom – Červenej armáde bývalého Sovietskeho zväzu!

Že spolu s „našou prezidentkou“ Zuzanou Čaputovou pôjdu (pešo!) na Slavín položiť vence vďaky, padlým hrdinom, hrdinskej sovietskej Červenej armády a že sa im na znak hlbokej vďaky, poklonia až po samú, samučičkú zem!

Nuž a pri tejto príležitosti by malo Slovenské národné divadlo uviesť ruskú klasiku – Labutie jazero od  Piotra Iľjiča Čajkovského, ktorý sa narodil presne pred 182 rokmi – 08. mája 1840, kde v čestnej lóži, bok po boku, by sedela Jill s „našou“ Zuzanou!

 

Ale cieľ návštevy JB na Slovensku je veľa, oveľa „prozaickejší“!

 

V článku sa píše – „Hlavnou témou jej cesty do Európy v dňoch 5. až 9. mája, keď okrem Slovenska navštívi aj Rumunsko, bude podpora pre ukrajinských utečencov.“

 

Takže JB sa unúva do stredu Európy na to, aby sa tu stretla a akosi podporila ukrajinských utečencov! A práve na Slovensku!

A čo tí Ukrajinci, ktorí chcú byť utečencami v USA, tých už doma na pôde USA, JB navštívila resp. sa tam s nimi už stretla a aj ich patrične podporila?!

Pre mňa osobne je toto nemiestna provokácia zo strany USA administratívy!

Ak prvá dáma chce spoznať a stretnúť sa s Ukrajincami, tak nech sa páči, nech navštívi Kyjev.

Nech navštívi priamo Zelenského, ku ktorému teraz vedú všetky „mierové“ cesty tak, ako tomu bolo doteraz v prípade Ríma!

A ešte lepšie by bolo, keby prvá dáma USA, JB, nelenila a zašla sa pozrieť na tých Ukrajincov, ktorí hovoria po rusky v Doneckej a Luhanskej oblasti a nech si ide pozrieť tie zverstvá, ktoré tam na miestnom, rusky hovoriacom obyvateľstve vykonali príslušníci AZOV bataliónu a iných ukrajinských vojenských a polovojenských zoskupení od roku 2014, aj za prispenia(?) USA – dodávky zbraní, ich výcvik a pod.!!!

 

Záver:

 

Takže, ako slobodný občan, slobodného štátu – Slovenskej republiky, vyzývam JB, aby Slovenskú republiku, s týmto jej „humanitárnym“ cieľom, aby na našom zvrchovanom území cynicky podporovala Ukrajincov, ktorí opustili svoje príbytky, hlavne z dôvodu, že USA tam dlhé roky vykonávali svoju proti ruskú rozvratnú činnosť – aby Slovenskú republiku obišla na široko ďaleko a zbytočne neprovokovala!!!

A ešte jedna otázka na JB – ako chce týchto Ukrajincov nachádzajúcich sa dnes na území SR povzbudiť? Čo im ponúkne?

Ponúkne im mierové riešenie konfliktu alebo im ponúkne ďalšie USA „mierové“ zbrane, prostredníctvom svojho manžela…???!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.