Založ si blog

Mikuláš Dzurinda v NR SR, verím, že už naposledy!

Niečo neskutočné!

Doslova absolútne neakceptovateľné!

V ostatnú nedeľu (24.4.2022) sa v NR SR uskutočnila akcia, ktorá sa v takomto formáte nikdy nemala stať a pevne verím, že sa už ani nestane!

Ja teraz neviem posúdiť, kto bol za organizáciou tejto akcie, ale vzhľadom na to, že ako hlavná postava terajšieho člena NR SR, tam vystupoval akýsi, vraj podpredseda NR SR Gábor Grendel (za politickú stranu NOVA! – https://sk.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1bor_Grendel ), tak mám dôvod sa domnievať, že on a keďže o tejto akcií priniesla veľmi „dojímavú“ reportáž hlavne TV JOJ, tak mám dôvod sa domnievať, že to bolo v spolupráci s jemu veľmi blízkou osobou z TV JOJ – s Janou Krescanko Dibákovou.

O čo ide? Nuž o toto!

https://videoportal.joj.sk/noviny/epizoda/98786-noviny-tv-joj – v čase približne 20:50, týchto večerných JOJ-kárskych TV Novín ide veľa „významná“ správa o tom, že NR SR, presnejšie rokovacia sála NR SR, patrila mladým ľuďom (takmer 100! Veľmi málo! Od 14 do 19 rokov!), ktorí si tam zorganizovali „Modelový parlament“ (otázka znie, kto im ho zorganizoval, kto bol pôvodcom takejto propagandistickej akcie pre mladých a ku komu, k akým politickým stranám a smerom títo mladí patria resp. inklinujú?!), tak o tom informuje z TV obrazovky JOJ moderátorka.

Teda nič proti tomu, keď sa naša mládež zaujíma o politiku, ALE TAKTO?!

Mladým ľuďom, „mladému poslaneckému snemu NR SR“ sa venovali už vyššie spomínaný Gábor Grendel a Mikuláš Dzurinda!!!

ČO TO JE?

ČO JE TOTO ZA PRO AMERICKÁ PROPAGANDA A VYMÝVANIE MOZGOV NAŠEJ MLÁDEŽE???!!!

Veď, keby boli organizátori tejto akcie pre mladých, ktorí sa úprimne zaujímajú o politiku, tak demokratický, ako to o sebe vyhlasujú, tak na otázky zvedavých mladých „parlamentárov“ im mali odpovedať zástupcovia (dajme tomu po jednom) z každej politickej strany/hnutia, ktorí sa na základe PV 2020 dostali do NR SR (teda nie žiaden NEZARADENÝ!)

Áno, potom by to bolo objektívne a uznávam aj žiadúce pre našu, veľakrát zmanipulovanú mládež a bolo by načim, aby aj z toho NR SR vysielala priamy prenos tak, ako to robí z riadneho zasadnutia NR SR!

Ale nie!

Oni mládeži predhodia Mikuláša Dzurindu, ktorý je jeden z tých, čo je najviac zodpovedný za rozpredaj nášho majetku do zahraničných rúk, to je ten, čo v čase keď bol pol politickej sekundy na stolici premiéra „vlády“ SR dal povolenie NATO a U.S. Army na prelet bojových lietadiel, ktoré rozbombardovali v 1999 Belehrad – mnoho mŕtvych civilistov a detí – a pritom to nazval humanitárne bombardovanie!

Podotázka – preto musel Mikuláš Dzurinda v PV 1998 vyhrať voľby?! Akú úlohu aj tu, pri týchto slovenských V 1998, zohrávali USA a ich vojny chtivá administratíva?!

Nuž mne sa to dnes javí tak, že o Dzurindovi bol vymyslený „americký sen“, pre slovenského voliča dojímavý a „pravdivý“ príbeh pod krycím názvom „cyklista“ (vieme o čom píšem!), aby sa stal predsedom „vlády“ SR a o Zuzane Čaputovej bol vymyslený „americký sen“, pre slovenského voliča dojímavý a „pravdivý“ príbeh pod krycím názvom „Pezinská skládka“ (vieme o čom píšem!), aby sa stala v 2019 „prezidentkou“ SR, ktorá 9.2.2022 podpisuje „obrannú“ Dohodu medzi USA a SR a 24.2.2022 Ruská federácia oficiálne vstupuje vojenský na územie Ukrajiny!

Naozaj akosi priveľa zhôd náhod!

V kontexte dnešných dní – nech si na to odpovie každý sám!

Nuž a tento slovenský, pre mňa osobne bezpochyby vojnový zločinec (viď Belehrad 1999!) dnešným mladým ľuďom v NR SR odpovedal na jednu z ich otázok aj takto nervózne a propagandisticky – „Toto je téma Európy dnes. Buď sa spamätáme a Putin skončil! Alebo sa nespamätáme a skončili sme My!“

 

UF, UF,UF!!!

 

Nuž teda Slovač, pevne verím, že už sme dosť spamätaný a už nikdy nedopustíme svojou ľahostajnosťou pri akýchkoľvek voľbách či už parlamentných, prezidentských, euro parlamentných, aby sa do slovenskej vysokej politiky dostali takýto ľudia a im podobní akých máme aj v dnešnej „vládnej“ koalícii a v prezidentskom paláci žiaľ neúrekom!

Mikuláš Dzurinda a jemu podobní, by sa k NR SR, už nemali nikdy ani len priblížiť, nie to do nej ešte vstúpiť!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?