Založ si blog

Prokurátor ŠP Ladislav Masár, doslova natrel svojho šéfa Daniela Lipšica a spol. !

Kedysi v minulosti bol hon na čarodejnice. Presne v zmysle vtipu o zajacovi – máš čiapku, nemáš čiapku – ideš!

Dnes na Slovensku máme už aj hon na „čarodejov“!

Jeden taký sa práve odohráva okolo SMER-SSD!

Nebolo by na tom nič výnimočné lebo tá sebranka totálnych politických diktátorsko-despotických amatérov, sa o takomto hone zastrájala dlhé roky pred PV 2020 a takmer denno denne potom, čo zasadli na „vládne“ stolce, i keď za iný skutok, ako za ten ktorý vytiahli (zosnovali!) dnes!

Ale nie o tom dnes chcem.

Dnes chcem poukázať na iné veci okolo tohto ich „Súmračného“ cirkusu.

Teraz naozaj neviem či som idiot ja alebo oni.

Nuž Slovač posúď sama.

Títo súmračníci v rámci akcie Súmrak zadržia Roberta Kaliňáka aj advokáta Mareka Paru, Roberta Fica zatiaľ nie lebo s tým je potrebné vykonať ešte väčší cirkus, pretože je poslancom NR SR…

Najskôr sudca ŠTS, akýsi Miroslav Mazúch, rozhoduje o vzatí do kolúznej väzby Roberta Kaliňáka a odôvodňuje to tým, že je dôvodné podozrenie, že ak by Robert Kaliňák ostal na slobode, tak by mohol ovplyvňovať svedkov.

Potom ten istý sudca ŠTS rozhodne, že Marek Para nepôjde do kolúznej väzby lebo všetci svedkovia už aj tak boli vypočutí a tak nie je dôvod sa obávať, žeby ich ovplyvňoval!

Dobre čítaš Slovač?

Čítaš s jasným porozumením?!

Tak v jednej trestnej veci a na základe jednej akcie NAKA, je v prípade Roberta Kaliňáka potrebná kolúznu väzba lebo by mohol ovplyvňovať svedkov a Marek Para do kolúznej väzby nemusí ísť lebo všetci svedkovia sú v tejto veci už dávno vypočutí a teda nie je obava z ich ovplyvňovania!!!

Totálne diktátorsko-despotické Kocúrkovo!!!

No nie je to idiotské?!

A teraz k akémusi prokurátorovi špeciálnej prokuratúry – Ladislavovi Masárovi.

Áno, to je ten prokurátor ŠP, ktorého poveril GP Maroš Žilinka, aby v tejto „trestnej“ veci zastupoval ŠP namiesto „anjela“ Daniela Lipšica.

Teda dá sa jasne povedať, že Ladislav Masár je druhý „Daniel Lipšic“ lebo Daniel Lipšic je jeho šéf!

A teda je dôvodne sa domnievať, že Ladislav nepôjde proti Danielovi.

Ale opak sa stal pravdou!

Neviem či to Ladislav Masár, Danielovi Lipšicovi urobil nevedomky, čo je zlé, ale ešte horšie by bolo, ak by mu to vykonal náročky s plným vedomím!

A čo také Ladislav Masár, Danielovi Lipšicovi vyviedol? Čím ho, ako píšem v nadpise môjho dnešného názorového článku doslova natrel?

Nuž podľa mňa celkom jasne týmto!

Totiž Ladislav Masár doručil do NR SR žiadosť, aby NR SR vydala poslanca NR SR Roberta Fica na trestne stíhanie a vzatie do kolúznej väzby.

Nuž v poriadku, na tom ešte nie je nič také, čoby malo Danielovi Lipšicovi vadiť.

Ale čo Danielovi Lipšicovi a spol. by vadiť malo, je jeden z dôvodov, ktorý Ladislav Masár použil, prečo by kolegovia poslanci Roberta Fica, ho mali s kľudným svedomím vydať na väzobné stíhanie.

A teraz Slovač dobre, s kritickým myslením, čítaj – „Mohol by vraj ovplyvňovať svedkov aj tlačovkami“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/624588-preco-chcu-fica-vo-vazbe-mohol-by-vraj-ovplyvnovat-svedkov-tlacovkami/

Ja neviem, či sa mám smiať alebo doslova zúriť!

Smiať preto, že je to do neba volajúca idiotina a zúriť preto, že máme na špeciálnej prokuratúre takýchto…, ktorí vôbec niečo také nielenže vypustia z úst, ale to položia aj na papier!

Čo je toto za právna idiotina, že obvinený bude na slobode ovplyvňovať svedkov verejne na verejných tlačových besedách!

Nuž, tak ja to teda za Ladislava Masára poviem, ako sa hovorí – po slovensky!!!

Ladislav Masár totiž jasne potvrdil, že Robert Fico musí ísť do kolúznej väzby za akýsi vymyslený trestný čin (naozaj súmračný trestný čin), len a len preto, aby na TB jeho a strany SMER-SSD, neovplyvňoval „svedkov“, ktorými nie je nik iný, ako OBČAN SLOVENSKEJ REPUBLIKY!!!

Pretože toto sú tí „svedkovia“, ktorých sa dnešní „naši“ mocní boja zo všetkého najviac…!!!

 

Oni totiž vidia, že TB SMER-SSD za stálej účasti samotného Roberta Fica, majú čoraz väčší vplyv na občanov SR (sledovanosť na YOUTUBE sa blíži niekedy presahuje 100 tisíc videní!), že sa dozvedajú z predmetných TB to, čo sa od „vládnych“ nedozvedia a od „objektívnych“ médií už tobôž nie a preto Robert Fico, šup, šup do kolúznej väzby!!!

Nuž veru, nepočítal som s tým, že priamy podriadený Daniela Lipšica, ho takto na hulváta natrie a s ním aj všetkých tých „v pozadí“, ako je Igor Matovič a spol., ktohovie, možno aj samotná Zuzana z paláca ma v tom „trošku“ namočené svoje politické nechtíky!!!

Záver:

Ešte máličko k „nezávislému“ prokurátorovi špeciálnej prokuratúry Ladislavovi Masárovi.

Okolo jeho soby sa udiala totiž taká „náhodička“!

A kde sa mala odohrať?

Nuž v jednom denníku, ktorý má v názve „N“.

A kto je v pozadí tejto „náhodička“?

Nuž nik iný, ako Monika Tódová!

A teraz sa Slovač opäť kritický zamyslí.

Denník N a Monika Tódová, už(!) 7. apríla 2022 natočí s Ladislavom Masárom takmer hodinové video, ktorému dá pre dnešných neoliberálov a ficových nenávistníkov, priliehavý názov – „Prokurátor Masár: Vyšetrovanie veľkých káuz ide vynikajúco“ – https://www.youtube.com/watch?v=fOkeDeKBo8M&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Ja som to video samozrejme nepozeral, ale stačilo mi, keď som si k nemu prečítal zopár viet zo sprievodného článku k predmetnému videu – https://dennikn.sk/2801986/prokurator-masar-s-tym-co-sa-deje-v-pcolinskeho-pripade-som-sa-este-nestretol-video/ – autor Monika Tódová.

Z uvedeného sa dozvedám, že Ladislav Masár je na Špeciálnej prokuratúre „už“ resp. „až“ desať (10) mesiacov(!) a že – „Vyšetrovanie veľkých káuz ide vynikajúco, na NAKA je špičkový tím, s ktorým je radosť pracovať…“ (!!!)

Toto naozaj nepotrebuje komentár!

 

A o niekoľko dní na to – 22.4.2022, GP SR Maroš Žilinka poveruje Ladislava Masára aby zastupoval vo veci „trestnej“ činnosti Robert Fico a spol.!!!

A opäť o tom, ako prvá informuje na stránkach Denníka N, akási Monika Tódová, pravdepodobne tá istá, čo s Ladislavom Masárom natočila video päť dní predtým, kedy ešte ani len jeden z nich „netušili“, že to bude práve Ladislav Masár, čo vo veci honu na čarodejov SMER-SSD, Robert Fico a spol. nahradí Daniela Lipšica.

https://dennikn.sk/2818891/zilinka-nebude-rozhodovat-o-ficovej-vazbe-poveril-tym-lipsicovho-zastupcu-masara/

 

Naozaj – HNUS, HNUS, HNUS!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.