Založ si blog

Ferro končí. .. !

Tu na blog.pravda.sk som začal pôsobiť 30. júla 2019, mesiac a pol po inaugurovaní Zuzany Čaputovej za „prezidentku“ SR lebo som nadobudol dojem, že práve v tento deň, v deň jej inaugurácie, sa začal na Slovensku koniec slobody slova a prejavu! Žiaľ dnes je to krutá skutočnosť! Zuzanou Čaputovou sa na slovensku začala tvrdá, nekompromisná amerikanizácia nevídaných rozmerov, ktorá, pevne verím v týchto dňoch vrcholí a jej úpadok je neodvrátiteľný a skončí zarovno, podľa môjho názoru a presvedčenia, s politickým koncom Zuzany Čaputovej a spol.!

Článok mal príznačný názov – „Úvod“ a začal som  ho takto – „Dobrý deň vážení blogeri (pisatelia príspevkov). Na úvod by som sa chcel redakcií Pravda.sk poďakovať, že nám všetkým, radovým občanom SR, dáva bezplatnú možnosť vyjadriť sa k akýmkoľvek otázkam a témam. Vystupujem tu pod menom ferro, ale nie som anonymným pisateľom, pretože v redakcií Pravdy majú všetky moje osobné údaje a teda som kedykoľvek vyhľadateľný.“ – https://ferro.blog.pravda.sk/2019/07/30/uvod/

 

Žiaľ úvod tohto môjho „Úvodného“ článku (podčiarknuté) dnes neplatí, ani v najmenšom! Škoda!

Čitateľ mojich článkov mal až do dnes tieto možnosti

 

Prečítal si ho a s ním súhlasil

Prečítal si ho a s ním nesúhlasil

Prečítal si ho a tvrdo ho skritizoval

Alebo ho jednoducho ignoroval

 

Dnes k tomu pribudla aj táto piata možnosť – neprečíta si ho lebo bol zablokovaný, odstránený, nedovolený a to nie kvôli šíreniu hoaxov, dezinformácií, ale výhradne preto, že nesúladi s dnešnou jedinou dovolenou propagandou, nech sa týka akejkoľvek témy, ktorá je práve aktuálna alebo nedávno aktuálna a kvôli inej „aktuálnejšej“ doslova zabudnutá resp. má byť zabudnutá!

Ja totiž nemienim písať svoje články pre NIKOHO!

Moje články v niektorých prípadoch dokázali osloviť a „osloviť“, desiatky tisíc čitateľov napr. toť nedávno, môj názorový článok pod názvom – „TV Markíza, to čo si dovoľujete voči Z. Čaputovej a spol. ? NBÚ okamžite TV Markíza zablokovať!“ zo dňa 7.3.2022 dosiahol čítanosť – 89 417x – https://ferro.blog.pravda.sk/2022/03/07/tv-markiza-to-co-si-dovolujete-voci-z-caputovej-a-spol-nbu-okamzite-tv-markiza-zablokovat-2/

 

A článok zo dňa 05. apríla 2020, pod názvom – „https://ferro.blog.pravda.sk/2020/04/05/zuzana-caputova-a-jej-ostra-vyzva-igorovi-matovicovi/ – prekonal čítanosť cez 100 000x, konkrétne si ho prečítalo resp. otvorilo 102 001 čitateľov!

Nateraz odtiaľ odchádzam vzpriamený, s jasne vztýčenou hlavou.

Všetky články boli výhradne mojim názorom a nikdy nie na niečiu objednávku. Písal som ich tak, ako som to videl a vnímal, samozrejme na základe mojich životných skúsenosti a rozhľadenosti.

Už niekedy v roku 1983 som ako žiak 4. ročníka strednej školy, súdružke učiteľke na Občianskej náuke, na jej konštatovanie, že v našej socialistickej spoločnosti si môže každý povedať čo chce, odpovedal takto – „Sloboda človeka v našej spoločnosti, ako aj sloboda jeho vyjadrovania sa, záleží od jeho aktuálneho postavenia v spoločnosti“! (dnes to platí milión násobne!)

Totiž inú slobodu vyjadrovania sa, mal riaditeľ podniku a inú slobodu vyjadrovania sa, mal v danom podniku napr. sústružník. A to isté platilo aj v bežnom živote, aj v tom vtedajšom jednostranovom – politickom.

Ale nikto mi pred novembrom 1989 nezakazoval povedať si svoj názor tak, ako sa to deje práve v tieto dni!

Nikdy som nemal potrebu nadávať na socialistické zriadenie pred rokom 1989 lebo som na to nemal žiaden významný dôvod, ale o tom som vo svojich článkoch už písal a kto ich čítal, tak vie, že viem priznať aj nedostatky, ktoré vtedajšia socialistická spoločnosť mala.

Totiž vážení, mne nikto nebude zatvárať ústa násilím! S týmto ja nedokážem žiť!

Dnes si naša spoločnosť vznešene hovorí vraj „slobodná“ a „demokratická“.

Nuž „ďakujem pekne“ za takú „slobodu“ a „demokraciu“.

Nie, nebudem tento môj článok ďalej naťahovať, na teraz to nemá TU význam.

Neutekám, nie som pokorený ani nijak inak ponížený tým, že mi ktosi zruší môj názorový článok a pritom on vie, kto som lebo má prístup k mojej identite, pričom ja neviem, kto to je on a či vôbec dal tejto spoločnosti, tejto republike aspoň desatinu z toho čo ja a mnohí iní poctivo pracujúci občania SR!

Ja mám do dnešných dní poctivo odpracovaných už takmer 40 rokov a teda nepotrebujem sa nikomu klaňať v zmysle, že si budem sám cenzurovať svoje názory, o ktorých som skalopevne presvedčený, že sú v súlade so skutočnosťou resp. sa jej veľmi približujú a to len preto, aby mi niekto nezablokoval môj článok!

Ja nebudem svoje názory písať tak, aby boli neblokovateľné a tým pádom sa stanú nie mojim názorom, ale mojím podlizovaním sa aktuálnej propagande…

Určite vo svojich aktivitách voči dnešnej propagande nepoľavím, ba práve naopak – nájdem iné spôsoby, ako verejnosti predostrieť svoje názory, myšlienky a pevne verím, že so svojimi čitateľmi, ktorí sú názorovo mne blízki, sa v najbližších dňoch stretneme na masových občianskych protestoch v našich mestách a mestečkách, ktoré pevne verím budú už tým naozajstným začiatkom konca dnešných „vládnych“ tyranov, diktátorov a beznádejných lokajských pro USA propagandistov, ktorí jednoznačne podľa môjho presvedčenia ohrozujú našu budúcnosť a naše životy! Je to môj názor – a môžem mať takýto názor???

Mal som v zálohe ešte veľa názorových článkov, žiaľ, ako píšem vyššie v texte, nemám chuť strácať čas tým, že budem písať pre NIKOHO a moje články po strmom nábehu čítanosti, okamžite končia v nenávratne lebo sú „demokratický“ neprípustné!!!

Na záver zdôrazňujem, že nebudem písať články TU dovtedy, pokiaľ sa TU nebude rešpektovať a dodržiavať Ústava SR, minimálne v týchto štyroch článkoch –

 

Čl.24, ods.(1) – „Sloboda myslenia, svedomia, náboženského vyznania a viery sa zaručujú…“

 

Čl.26, ods.(1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.“

 

Čl.26, ods.(2) – „Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu…“

 

Čl.26, ods.(3) – „CENZÚRA SA ZAKAZUJE“ !!!

 

PS 1:

Držme sa Slováci, nepoľavujme vo svojom boji za naozajstnú slobodu a demokraciu!

Nepodľahnime nikomu, kto by si nás chcel podrobiť a to zo žiadnej svetovej strany!

 

PS 2:

A ak by dnešní „vládni“, v súvislosti s udalosťami na Ukrajine, chceli nasilu nasťahovať kohokoľvek do môjho obydlia, vo výlučne mojom osobnom vlastníctve, hocikoho, proti mojej vôli, tak tu ich upozorňujem, odkazujem opäť na Ústavu SR, čl.21. ods.(1) – „Obydlie je nedotknuteľné. Nie je dovolené doň vstúpiť bez súhlasu toho, kto v ňom býva“ – NIKOMU!!!

 

Ferro na teraz končí, končí s pozdravom – „SLÁVA TI SLOVENSKO“ – „SLÁVA TI HRDÝ NÁROD SLOVENSKÝ“

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.

raketa ATACMS raketomet M270 MLRS

ONLINE: Kyjev útočil strelami ATACMS na Krym, tvrdí Moskva. Zbrane z USA už prúdia na Ukrajinu

04.05.2024 07:10, aktualizované: 09:32

Môže trvať týždne až niekoľko mesiacov, kým na Ukrajinu dorazí značný počet západných zbraní a vybavenia a dostanú sa až na front.

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.