Založ si blog

TV Markíza, to čo si dovoľujete voči Z. Čaputovej a spol. ? NBÚ okamžite TV Markíza zablokovať!

Včera, v nedeľu 06. marca 2022, sa udialo na slovenskej mediálnej scéne niečo nevídane a zo strany TV Markíza dokonca tak drzé, že to nemá v našich novodobých dejinách obdobu!

To by si voči Zuzane Čaputovej a spol. nedovolila ani „verejnoprávna“ RTVS!

Nuž čo také sa stalo „prezidentke“ ZČ v predmetnej televízií, ktorá by mala byť jednoznačne na jej strane lebo doteraz vždy bola?

TV Markíza si pozvala do relácie , vraj Na telo, samotnú ZČ, aby nám čo to porozprávala, čo Slovákov trápi, ako sa im na Slovensku žije a pritom SR a samotných občanov SR, ani len slovkom nespomenúť s vnútro spoločensko-politickou situáciou.

Teda, ak spomenúť Slovákov a SR, tak jedine v spojitosti s udalosťami na Ukrajine a ako ináč s jednoznačnou podporov SR, hlavne tou vojenskou(!), v „mierovom“ úsilí SR, ako dosiahnuť „mier“ na Ukrajine!

A toto „mierové“ úsilie ZČ jasne deklarovala, keď povedala – „Na Ukrajinu nestačí posielať vreckovky, aby si tam utreli slzy, potrebujú vojenskú techniku“

Nuž veru – „proti gustu, žiaden dišputát“!!!

Teda, ak budeme „mierové“ úsilie podporovať vojenskou technikou a zbraňami, pýtam sa Zuzany Čaputovej, koľkože bude následne potrebných vreckoviek na utieranie sĺz pozostalých? Celý konvoj?

Takže názor ZČ bol počas celej relácie jednoznačný – pumpovať na Ukrajinu, čo najviac bojovej techniky, čo najviac zbraní, nehľadiac komu sa tieto zbrane a vojenská technika dostane na Ukrajine do rúk lebo už sa špekuluje o „partizánskej vojne“ zo strany Ukrajincov a – „…nebojte sa, bude dobre“!!!

Veru lepšie a „úprimnejšie“ by to nepovedala ani súťažiaca na Miss krásy – „Svetu, mier“

Celý čas sa ZČ niesla na „mierovej“ vlne, aké je to dobré a potrebné, aby SR a Slováci vojensky pomáhali Ukrajine a hlavne, ako je dobré, že SR je členom spolku „ochrancov a obrancov“ svetového mieru v NATO napr. aj takýmto vyjadrením – „Ak by sa Slovensko malo brániť samé, ruský agresor nás zotne ako malinu“!

Uf, takéto vyjadrenie od hlavnej veliteľky ozbrojených síl SR! No toto? A čo na to Náčelník Generálneho štábu OS SR Daniel Zmeko?

Však jasne, že ak by došlo k napadnutiu SR, tak by nás hoc kto „zoťal, ako malinu“ pri provokácií, akú dnes vysielame jednoznačne Ruskej strane. Lebo ak by sme takto provokovali napr. USA, tak nás zhltnú nie ako malinu, ale ako čučoriedku a možno by sa nad tým, ani nikto nepozastavil, presne tak, ako sa ZČ nepozastavuje nad vojenskou „opodstatnenou“ vojenskou agresiou USA vo Vietname, v Juhoslávii, Iraku, Líbyi, Afganistane…!

Celú reláciu sa ZČ snažila a snažila, pod respirátorom potila, až nakoniec prišiel zo strany TV Markíza úder pod pás.

TV Markíza ukázala ZČ, čo si Slováci myslia o vojenskej prítomnosti vojsk NATO na území SR, teraz v čase, kedy podľa ZČ je potrebné „mierovo“ pomáhať Ukrajine a to aj tým, že na území SR sa rozmiestnia vojska NATO!!! Podľa ZČ je toto najlepšia alternatíva, aby nás ruský agresor „nezoťal, ako malinu“!

ZČ vôbec nedochádza, že toto je najväčšia provokácia voči RF?! Jej nedochádza, že s RF sa nebojuje, ale len a výhradne diplomatický vyjednáva, hlavne ak sa odhodlali na vojenskú agresiu voči Ukrajine?!

ZČ pred sebou vzhliadla, že až 66% opýtaných si neželá na území SR prítomnosť vojsk NATO!

A to prosím pekne bol prieskum verejnej mienky vykonaný pre TV, ktorá sa pýši tým, že je informačne pravdivá, nie dezinformačná a NBÚ ešte nedal pokyn na jej blokáciu!

Neviem si predstaviť, aký výsledok by mal prieskum verejnej mienky s rovnakou otázkou, ak by si ho nechali vypracovať taký „vyvrheli“ slovenského mediálneho priestoru akými sú napr. – Hlavne správy – už zablokovaný, Zem a Vek – už zablokovaný, Badateľ.net – už zablokovaný…

Žeby to mohlo byť aj vyše 99,00 %?

Takže TV Markíza sa stala na túto chvíľu, keď zverejnila tento prieskum, minimálne pre práve prítomnú ZČ, isto iste médiom dezinformačným a to už len z toho hľadiska, že ZČ a spol. vždy hlásia a dnes ešte hlasnejšie, že SR plne stojí na strane NATO a že pre Slovenskú republiku je najlepšie, ak vojská NATO budú rozmiestnené na území SR lebo občania SR si to želajú!!!

V tej chvíli malo NBÚ okamžite TV Markízu zablokovať lebo takéto dezinformačné prieskumy verejnej mienky, je dnes takto verejne uvádzať, jednoducho neprípustné lebo propaganda Západnej „demokracie“ nebude tolerovať takéto „krivenie“ pravdy!!!

Nuž ale nebola by to TV Markíza, aby tento svoj „pro“ slovenský, proti Čaputovský čin neodčinila ihneď na druhý deň ráno (pondelok 7.3.2022 – dnes!), keď v Teleráne zaradili šot, ako sa Markíza „vybrala“ do Kremľa, aby zistila, kým sa obklopuje Putin a kto sú jeho politický najbližší. Samozrejme, že ako prvého spomenuli ruského ministra zahraničných vecí Sergeja Viktoroviča Lavrova.

A naložili mu teda požehnane, hlavne tou poznámkou, že Lavrov si pri žiadnej príležitosti neodpustí, aby si kopol do USA!

Nuž veru taký USA prezident Joe Biden, si ani raz neodpustil, aby „nepochválil“ Ruskú federáciu, aby dokonca on, pri svojej nekonečnej „láske“ k Rusku a k ruskému ľudu, sa o najvyššom ruskom predstaviteľovi Putinovi, ihneď po svojom vstupe do najbelšieho Domu sveta vyjadril, že Putin je vrah!!! Toto povedal Joe Biden takmer presne pred rokom a dodal, že za toto Putin draho zaplatí!

Žeby čas Putinovej drahej platby prebiehal práve teraz?!

Naozaj najlepšia východzia poloha USA prezidenta na pokojné, diplomatické rokovanie s RF o zabezpečení mieru na svete!!!

Odporúčam TV Markíze, aby sa vybrali aj do Kyjeva a tiež pozisťovali, akými ľuďmi je obklopený resp. akými ľuďmi sa obklopil včera aj dnes Volodymyr Alexandrovyč Zelenskyj…

Záver:

Komické, teda absolútne tragikomické na celej včerajšej fraške v relácií Na telo so ZČ bolo to, že ZČ celú reláciu tvrdila, aké je pre SR a jej občanov dobré, že na Slovensko prídu v tejto napätej situácií vojská NATO, aké je pre SR, občanov SR a hlavne pre Ukrajinu dobré, že aj SR sa zapojila do vojenskej pomoci Ukrajine lebo my SR nebudeme na Ukrajinu posielať vreckovky, ale rovno bojovú techniku a zbrane a na toto jej TV Markíza ukáže prieskum verejnej mienky, že občania SR chcú pravý opak a na konci relácie ukážu svoj vlastný prieskum verejnej mienky z hlasovania o dôvere občanov SR voči ZČ a výsledok bol úplne opačný – teda podľa hlasovania divákov TV Markíza, Zuzana Čaputová svojimi výrokmi presvedčila 60% divákov a nepresvedčila 40% divákov!!!

Naozaj niečo tak neuveriteľné! Niečo tak manipulatívne a nanajvýš propagandistické…

Tu je dôkaz – Presvedčila vás svojimi argumentami prezidentka Zuzana Čaputová?

Áno 60%

Nie 40%

Zdroj: https://tvnoviny.sk/na-telo/clanok/145671-sledujte-nazivo-hostom-dnesneho-na-telo-je-prezidentka-zuzana-caputova?campaignsrc=tn_clipboard

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.